Onze missie is zorgen voor de beste gastvrijheid in de horeca

De mensen van het KHN kantoor in Woerden zetten zich in voor een professionele en toekomstbestendige horecabranche, ondersteunen onze leden met service, belangenbehartiging, advies, ledenvoordelen en relevante informatie. KHN is de grootste horeca brancheorganisatie in Nederland. Wij vertegenwoordigen ruim 20.000 horecaondernemers met zo'n 255.000 horecamedewerkers (bijna twee derde van iedereen die in de horeca werkt).

Over het KHN bedrijf

De mensen van KHN zijn trots om dagelijks voor de horeca in Nederland te mogen werken. Ze zetten zich in voor de beste gastvrijheid, verbinden de horeca met elkaar, zijn ondernemend en denken bij alles aan het resultaat voor de horeca.

Bij KHN werken zo’n 100 medewerkers, waarvan 32 regiomanagers. De regiomanagers zijn dé contactpersoon voor de leden in hun regio: zij houden zich bezig met het persoonlijk advies en de lokale belangenbehartiging. Dit laatste doen zij in nauwe samenwerking met onze afdelingsbestuurders. Zo staan we dicht bij onze leden, kunnen we hen snel van dienst zijn en hun individuele en collectieve belangen op een breed scala van terreinen effectief behartigen.

Passie voor horeca. Dat is wat KHN-collega's met elkaar verbindt.

Ben je geïnteresseerd in werken bij KHN, maar zijn er op dit moment geen passende vacatures? Stuur dan een open sollicitatie inclusief cv en jouw motivatie, dan nemen wij contact met je op. Dank alvast voor je belangstelling in KHN.