Werken voor de mooiste branche van Nederland

Ben jij die communicatie-expert met een hart voor de horeca? Heb jij een scherpe en snelle pen? Én wil je graag werken voor de leukste branche van Nederland? Dan zoeken we jou!

KHN is op zoek naar een communicatieadviseur met ervaring op het gebied van communicatie en content. Je schrijft heldere en beknopte communicatieplannen, draagt bij aan de ontwikkeling en uitvoering van het communicatiebeleid en monitort de naleving hiervan. Dit doe je zowel landelijk als regionaal. Je bent hands-on, een snelle werker en je kunt makkelijk schakelen tussen advies en uitvoering. Jij weet wat er te koop is op het gebied van online en offline communicatie en bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Je bent energiek, creatief, assertief, flexibel, zelfstandig en een goede gesprekspartner op alle niveaus.

Wat ga je doen?

Voor dé brancheorganisatie voor de horeca ben jij de communicatieadviseur. Van plan tot uitvoering. Je bent kartrekker bij diverse communicatieprojecten binnen KHN. Je bent daarbij verantwoordelijk voor de communicatiestrategie én uitvoering en een deskundige sparringpartner voor de projectleider, zowel op kantoor als in de regio. Met jouw expertise en sterke communicatievaardigheden weet jij als geen ander hoe jij onze doelgroep, de horecaondernemers, op de juiste manier kunt bereiken en bewegen. Een social media activatie, mini-website, evenement of een regionale campagne? Jij maakt er chocolade van!

Je werkt binnen het Marketing & Communicatieteam samen met ambitieuze marketeers, communicatiespecialisten, de PR & Brand manager en content managers die samen een enthousiast en hecht team vormen; ieder met zijn/haar eigen aandachtsgebied. Wij werken hybride, dus zowel vanuit ons flexkantoor in Woerden als vanuit huis.

Wat vragen wij?

 • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding op het gebied van Communicatie of iets in die richting.
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring op het gebied van communicatie.
 • Projectmanagementskills en dus stress bestendig 😉.
 • Je bent een sociaal en kunt op alle niveaus goed schakelen
 • Je bent proactief, hebt oog voor detail en werkt nauwkeurig .
 • Je kunt hoofd- van bijzaken onderscheiden.
 • Je bent enthousiast, ondernemend en van nature initiatiefrijk.
 • Je hebt affiniteit met horeca en ondernemerschap.

Wat bieden wij?

 • Een ambitieus, gezellig team waar ‘teamspirit’ hoog in het vaandel staat.
 • Een uitdagende en afwisselende functie waar geen dag hetzelfde is.
 • Een dynamische en gedreven werkomgeving met gastvrije collega’s waarin je alle ruimte krijgt om jezelf te zijn maar ook om jezelf te blijven ontwikkelen d.m.v. diverse opleidingsmogelijkheden.
 • Goede arbeidsvoorwaarden waaronder een goed salaris, bovengemiddeld aantal vakantiedagen en een premievrij pensioen.

Interesse?

Herken jij je in bovenstaand profiel, aarzel dan niet en neem contact met ons op. Stuur voor 15 augustus 2022 je cv samen met een leuke motivatie aan onze HR-consultant via j.vankleef@khn.nl. Je hoort dan snel van ons! Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je je richten tot Shanna Holthaus via s.holthaus@khn.nl of 06 27 08 11 19.

Over KHN

KHN (Koninklijke Horeca Nederland) is dé branchevereniging voor de horeca. In Nederland vertegenwoordigen wij zo’n 19.000 horecabedrijven met ruim een kwart miljoen medewerkers.

Onze leden helpen wij graag! Wij leveren services als belangenbehartiging (van landelijke lobby tot op lokaal niveau), persoonlijk advies, financiële voordelen en inspiratie via andere ondernemers.

Over de mensen bij KHN

KHN collega’s zijn trots om dagelijks voor de horeca in Nederland te mogen werken, vooral nu! Die trots komt voort uit onze kernwaarden; KHN-medewerkers zetten zich in voor de beste gastvrijheid, verbinden ondernemers met elkaar, zijn ondernemend en streven altijd naar het hoogst haalbare. Ons gezamenlijk doel: een zo optimaal ondernemersklimaat creëren voor ondernemers in de horeca. Werken bij KHN betekent werken voor de gezelligste branche van Nederland!

KHN geeft de horeca power!

Géén acquisitie gewenst.