Vacature: Hands-on Regievoerder Arbeidsmarkt Horeca plm. 32-40 u p/w

Het gaat om een opdracht van minimaal 1 jaar met uitloop naar 2 jaar.

Als horecabranche de beste gastvrijheid kunnen bieden vraagt om enthousiaste medewerkers die met trots en passie hun vak uitoefenen. En om bedrijven die deze medewerkers een goede werkomgeving bieden en ze ruimte geven om zich verder te ontwikkelen. Als Koninklijke Horeca Nederland zorgen we voor de juiste randvoorwaarden, zowel landelijk als regionaal. Dat vraagt in deze tijd van personeelskrapte om extra inzet. Daarom zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste hands-on regievoerder die ons beleidsteam versterkt bij het begeleiden en ten uitvoering brengen van onze arbeidsmarktvisie en hierbij ook zelf de handen uit de mouwen wil steken. In principe gaat het om een klus voor in ieder geval een jaar.

Heb jij op strategisch én op uitvoerend niveau ervaring met arbeidsmarktvraagstukken, begrijp jij de complexiteit hiervan en ben je in staat deze ervaring te vertalen naar concrete acties voor jezelf en voor anderen? Ben je een echte kartrekker en zorg je ervoor dat alle eindjes aan elkaar geknoopt worden door aan de juiste knoppen te draaien? Kun jij goed samenwerken in een team? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen als hands-on Regievoerder Arbeidsmarkt Horeca?

Het aantal vacatures in Nederland overtreft op dit moment ruimschoots het aanbod. Ook in de horeca is de vraag naar personeel bijzonder groot. Hiervoor geldt in het bijzonder dat na twee jaar beperkingen en sluitingen, als gevolg van corona, er nu een inhaalslag moet worden gemaakt als het gaat om het vullen van vacatures. Desondanks zijn de uitdagingen om voldoende en het juiste personeel te vinden erg groot. Zo groot dat een integrale aanpak én omdenken noodzakelijk zijn: niet alleen werven, maar ook werken aan je aantrekkelijkheid als werkgever en als branche. En hoe kan werk slimmer worden georganiseerd?

De komende twee jaar zet KHN extra menskracht in om haar leden hierbij te ondersteunen. Er ligt een voorstel op hoofdlijnen dat verder moet worden uitgewerkt en vervolgens moet worden geïmplementeerd. Denk aan onderzoeken, communicatieplannen, voorlichtingscampagnes, (regionale) toolkits, regionale instroomprojecten, partnerships en samenwerkingsverbanden. En tevens aan fundraising en het ondersteunen bij subsidieaanvragen. We zijn dus hard op zoek naar een doener die meters kan maken en die tevens regie houdt op het grotere geheel!

Wat vragen wij van jou voor deze opdracht?

  • Je hebt een hbo/wo werk- en denkniveau
  • Je bent inhoudelijk goed ingevoerd in/hebt ervaring met arbeidsmarktproblematiek.
  • Je hebt ervaring als projectleider
  • Je bent resultaatgericht
  • Jij bent zowel een kartrekker als een echte aanpakker
  • Je hebt ervaring of affiniteit met (horeca)ondernemers
  • Je begrijpt de dynamiek van een vereniging
  • Je bent assertief en communicatief sterk
  • Je bent gewend om te werken in een omgeving met veel verschillende stakeholders
  • Je bent minimaal 12 maanden beschikbaar

Wat bieden wij jou?

Wij bieden een uitdagende maar vooral leuke opdracht met ruimte voor eigen initiatief in een gezellige en tegelijkertijd professionele werkomgeving met een marktconforme vergoeding. Koninklijke Horeca Nederland is een leuke en dynamische organisatie met veel oog voor het welzijn van de medewerkers. Meer informatie over ons is te vinden op deze pagina.

Team KHN

Koninklijke Horeca Nederland (KHN) is dé branchevereniging voor de horeca. Met ruim 230 afdelingen door heel Nederland vertegenwoordigt KHN 18.000 leden en zo’n 255.000 medewerkers. KHN maakt zich sterk voor een professionele en toekomstbestendige horeca. KHN ondersteunt haar leden met belangenbehartiging, advies, financiële voordelen en inspiratie.

Team belangenbehartiging

Het team Belangenbehartiging is een compact maar dynamisch team. We houden ons met name bezig met de beleidsvorming binnen KHN en de lobby richting Den Haag. Intensieve samenwerking met onze collega’s in de regio en via hen in verbinding staan met onze leden is cruciaal voor wat we doen. Wij werken zowel vanuit ons flex kantoor in Woerden als vanuit huis én op locatie in de horeca.

Interesse?

Voor meer informatie over deze functie / opdracht kun je bellen met Hans Kant, Hoofd Belangenbehartiging via 06 51987022. Je kunt reageren door een korte motivatie en cv te mailen naar j.vankleef@khn.nl. Je hoort dan snel van ons!