Direct aan de slag als enthousiaste marketeer én aanpakker

De beste gastvrijheid bieden, passie voor de horeca, ondernemend zijn en verbinding leggen. Dat is werken bij Koninklijke Horeca Nederland (KHN)! Kom jij als a.i. Marketing Medewerker ons Marketing & Communicatie team versterken? Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste marketeer én aanpakker voor 6 maanden.

Ben jij communicatief sterk, voel je je op je gemak in een coördinerende rol en heb je kaas gegeten van online marketing middelen? Dan zijn wij op zoek naar jou, ter vervanging van onze collega die vanaf mei tot november met zwangerschapsverlof is.

Wat ga je doen als Marketing Medewerker bij KHN?

Als a.i. Marketing Medewerker ondersteun je de BV’s van KHN (KHN Rekenwerk, KHN Advocaten & Juristen én de Ledenvoordelen) op het gebied van marketing & communicatie. Je werkt daarbij aan de hand van opgezette jaarplannen en doelstellingen. Samen met de managers van de BV’s zorg je ervoor dat er voldoende (online) zichtbaarheid is, dat er ledencommunicatie uitgestuurd wordt en dat je commerciële kansen ziet én pakt. We zoeken ondersteuning voor zo’n 16 uur per week voor een periode van 6 maanden. Ook als ZZP’er / freelancer kun je solliciteren voor deze functie / opdracht.

Wat vragen wij van jou voor deze opdracht?

  • Je hebt een hbo-opleiding in de richting van communicatie, media of marketing
  • Je bent assertief en communicatief sterk
  • Je hebt een grote mate van eigen initiatief
  • Jij bent een echte aanpakker; jij ziet dingen en pakt ze op
  • Je bent accuraat, misschien zelfs een Pietje Precies
  • Je kunt goed het overzicht bewaren en houdt van structuur
  • Je bent minimaal 6 maanden beschikbaar

Wat bieden wij jou?

Wij bieden een leuke opdracht met ruimte voor eigen initiatief in een gezellige werkomgeving met een (marktconform) vergoeding. Koninklijke Horeca Nederland is een leuke en dynamische organisatie met veel oog voor het welzijn van de medewerkers. Meer informatie over ons is te vinden op deze pagina.

Team KHN

Koninklijke Horeca Nederland (KHN) is dé branchevereniging voor de horeca. Met ruim 230 afdelingen door heel Nederland vertegenwoordigt KHN 17.000 leden en zo’n 255.000 medewerkers die samen zo’n 19.000 horecavestigingen vertegenwoordigen. KHN maakt zich sterk voor een professionele en toekomstbestendige horeca. KHN ondersteunt haar leden met belangenbehartiging, advies, financiële voordelen en inspiratie.

Team MarCom (Marketing en Communicatie)

Het team MarCom is een jong en dynamisch team met verschillende expertise; Communicatie, PR, Branding, Digital Marketing, CMS, Vormgeving en Social Media. Het team bestaat in totaal uit 9 personen. Wij werken zowel vanuit ons flex kantoor in Woerden als vanuit huis én op locatie in de horeca.

Interesse?

Voor meer informatie over deze functie / opdracht kun je bellen met Shanna Holthaus, Hoofd Marketing & Communicatie via 06 27 08 11 19. Je kunt reageren door een korte motivatie en cv te mailen naar j.vankleef@khn.nl. Je hoort dan snel van ons!