Werken voor de mooiste branche van Nederland

Heb jij kennis van sales, marketing en social media? Is telefonische verkoop helemaal jouw ding? Weet jij hoe je horecaondernemers moet overtuigen van het belang van een KHN-lidmaatschap? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als salesmedewerker maak je horecaondernemers enthousiast voor het lidmaatschap van Koninklijke Horeca Nederland. Met jouw skills weet je horecaondernemers te overtuigen van de toegevoegde waarde van KHN en de voordelen van het lidmaatschap. Een belangrijke functie van waaruit je medeverantwoordelijk bent voor het behalen van de ledenaantal doelstellingen binnen de organisatie.

Je herkent commerciële kansen en vindt het leuk om deze binnen te halen. Als een echte netwerker kun je goed levelen met horecaondernemers, je kent de markt en je pakt zelfstandig zaken op. Ook denk je mee met het opzetten van resultaatgerichte campagnes en voer je deze samen met jouw collega’s uit.

Wat vragen wij?

  • Je hebt minimaal mbo werk- en denkniveau
  • Ervaring in een soortgelijke functie
  • Je bent een echte teamplayer met een passie voor sales
  • Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en bij voorkeur ook Engels.
  • Je hebt een vlotte babbel en overtuigingskracht.
  • En natuurlijk heb je affiniteit met de horeca

Wat bieden wij?

Wij bieden een afwisselende en uitdagende functie in een prettige hybride werkomgeving met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. KHN is een dynamische organisatie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. Je krijgt kansen om jezelf te ontwikkelen: je bepaalt je eigen route. Zo kun jij persoonlijk groeien terwijl je het verschil maakt voor onze leden.

Meer informatie over ons is te vinden op www.khn.nl

Interesse?

Voor meer informatie over de functie kun je bellen met Harriette Lam (Hoofd Ledenservice) via 06 51 17 46 93. We ontvangen cv met motivatiebrief graag voor donderdag 30 juni 2022 per mail via j.vankleef@khn.nl.

Géén acquisitie gewenst.

KHN geeft de horeca power!