Contentspecialist m/v 32/40 uur

Ben jij die communicatie-expert met een hart voor de horeca? Heb jij een scherpe en snelle pen? Én wil je graag werken voor de leukste branche van Nederland? Dan zoeken we jou!

KHN is op zoek naar een contentspecialist met ruime ervaring op het gebied van communicatie, content- en brandmanagement. Je schrijft heldere en beknopte marketingcommunicatieplannen waarmee de on- en offline communicatie over onze diensten en producten in eigen en externe kanalen wordt geoptimaliseerd. Daarnaast schrijf je met vlotte, commerciële pen content voor verschillende kanalen. Je bent hands-on, een snelle werker en je kunt makkelijk schakelen tussen advies en uitvoering.

Wat ga je doen?

Voor dé brancheorganisatie voor de horeca verzorg jij de communicatie. Van plan tot uitvoering. Als contentspecialist ben je betrokken bij diverse projecten binnen KHN. Je bent daarbij verantwoordelijk voor de communicatiestrategie- én uitvoering en een deskundige sparringpartner voor de projectleider. Met jouw expertise en sterke communicatievaardigheden weet jij als geen ander hoe jij onze doelgroep, de Nederlandse horecaondernemers, op de juiste manier kunt bereiken en bewegen. Met jouw snelle en scherpe pen én visie voor beeld creëer en zet jij de mooiste content uit voor onze kanalen.

Je werkt binnen het Marketing & Communicatie team samen met ambitieuze marketeers, communicatiespecialisten, de PR & Brand manager, (online) content managers en de CMS-medewerker die samen een enthousiast en hecht team vormen; ieder met zijn/haar eigen aandachtsgebied. Wij werken zowel vanuit ons flexkantoor in Woerden als vanuit huis.

Wat vragen wij?

 • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding op het gebied van Communicatie
 • Je kan je weg makkelijk vinden in de digitale wereld en je hebt ervaring met SEO
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring op het gebied van communicatie
 • Ervaring in een politiek bestuurlijke organisatie
 • Netwerk-kwaliteiten voor verbinding en draagvlak onder de verschillende stakeholders, zowel binnen als buiten de organisatie
 • Je bent proactief, hebt oog voor detail, werkt nauwkeurig en kan snel schakelen
 • Je bent enthousiast, ondernemend en resultaatgericht
 • Affiniteit met horeca en ondernemerschap

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende en afwisselende functie met genoeg doorgroeimogelijkheden
 • Een dynamische en gedreven werkomgeving met gastvrije collega’s waarin je alle ruimte krijgt om jezelf te zijn maar ook om jezelf te blijven ontwikkelen d.m.v. diverse opleidingsmogelijkheden
 • Goede arbeidsvoorwaarden waaronder een goed salaris, bovengemiddeld aantal vakantiedagen en een premievrij pensioen

Interesse?

Herken jij je in bovenstaand profiel, aarzel dan niet en neem contact met ons op. Stuur vóór 16 oktober 2021 je cv samen met je motivatie aan onze HR consultant via j.vankleef@khn.nl. Je hoort dan snel van ons! Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je je richten tot Natasja de Jonge, Manager Marketing & Communicatie a.i., via 06 13 74 27 66.

Over KHN

KHN (Koninklijke Horeca Nederland) is dé branchevereniging voor de horeca. In Nederland vertegenwoordigen wij zo’n 19.000 horecabedrijven met ruim een kwart miljoen medewerkers.

Samen met 244 afdelingsbesturen maakt KHN zich sterk voor een professionele en vooral toekomstbestendige horeca. Onze leden helpen wij op een persoonlijke en relevante wijze. Wij leveren services als belangenbehartiging (van landelijk tot op lokaal niveau), persoonlijk advies, financiële voordelen voor een beter rendement (KHN Inkoop) en inspiratie via andere ondernemers. Ook leveren wij betaalde diensten op maat (Horeca Maatwerk en KHN Rekenwerk).

Over de mensen bij KHN

De mensen van KHN zijn trots om dagelijks voor de horeca in Nederland te mogen werken, vooral nu! Die trots komt voort uit onze kernwaarden; KHN-medewerkers zetten zich in voor de beste gastvrijheid, verbinden ondernemers met elkaar, zijn ondernemend voor de horeca en streven naar het beste resultaat voor de horeca. Ons gezamenlijk doel: horecaondernemers een inspirerende omgeving laten bieden waar gasten unieke ervaringen en waardevolle momenten beleven. Werken bij KHN betekent werken voor de mooiste branche van Nederland!

KHN geeft de horeca power!

Géén acquisitie gewenst.