Afdeling Peel & Maas

KHN afdelingsnieuws

Hoe trots ben jij op Limburg?

08-04-2019
-

Nieuws van Foodlab Limburg! FoodLab Limburg gaat voor een Limburg waarbij de culinaire sector een drijvende kracht is voor de gehele vrijetijdssector.

Basistraining Bhv (1 dag) en E-learning 20 mei in Sevenum

05-04-2019
-

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wil je als horecaondernemer je bhv-diploma halen? Of je medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

Muziekcafés en (kleinere) poppodia in Limburg opgelet!

28-01-2019
-

De provincie Limburg stelt subsidiegelden voor (kleine) poppodia en muziekcafe's beschikbaar.

Igor Stel gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Limburg

08-10-2018
-

Op maandag 8 oktober is Igor Stel, eigenaar van All-in Echt, Kasteel Limbricht, Valdeludo en Entertrain gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Limburg 2018/2019.

Lokaal horecanieuws in de media

Dit zijn alle helden en heroes:

18-04-2019 - Azat Erdem (20) uit Schoondijke: heeft zich ondanks zijn taalachterstand niet uit het veld laten slaan!Berhan Tafere (28) uit Middelburg: vluchtte uit Eritrea en leert nu Nederlands en helpt anderen.Bryan Vink (19) uit Hulst & Wesley van de Voorde (24) uit Vogelwaarde: wonnen samen de tweede prijs tijdens de strijd om de Toerisme Bokaal.Chris Dijst (20) uit Dreischor & Elise van der Marel (19) uit Middelburg: hebben samen ruim 400 euro...

Ober Marc en schoenverkoper Arne zijn de Goese helden

17-04-2019 - GOES - Marc Visser is de horecaheld van Goes, Arne Ruis is de winkelheld.

Appartementen-angel uit plan voor de Nes

16-04-2019 - Noordwijk - Een zeer discutabel onderdeel van een plan voor nieuwbouw in de Nes tussen de Van Panhuysstraat en het voetpad tussen Duinpark en Grashoek is er uit gehaald. Dat gebeurde dinsdag tijdens de raadsvergadering. Omwonenden protesteerden tegen de bebouwing met appartementengebouwen op het terrein waar nu nog een bowling en rollygolf zijn gevestigd. Op initiatief van de VVD is dit onderdeel er uit gehaald en moet er eerst met omwonenden worden gesproken. Dat is nog niet eerder gebeurd.