Afdeling Peel & Maas

KHN afdelingsnieuws

Het Eurovisie Songfestival naar Limburg?

23-05-2019
-

Er zijn heel veel steden in Nederland die het Eurovisie Songfestival in 2020 graag binnen hun gelederen willen halen, maar zou 't niet 't allerleukste zijn als dit enorme festijn volgend jaar in Limburg gehouden wordt? En hoeveel exposure zou dit wellicht op kunnen leveren voor de (horeca) ondernemers in Limburg?

Hoe trots ben jij op Limburg?

08-04-2019
-

Nieuws van Foodlab Limburg! FoodLab Limburg gaat voor een Limburg waarbij de culinaire sector een drijvende kracht is voor de gehele vrijetijdssector.

Muziekcaf├ęs en (kleinere) poppodia in Limburg opgelet!

28-01-2019
-

De provincie Limburg stelt subsidiegelden voor (kleine) poppodia en muziekcafe's beschikbaar.

Igor Stel gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Limburg

08-10-2018
-

Op maandag 8 oktober is Igor Stel, eigenaar van All-in Echt, Kasteel Limbricht, Valdeludo en Entertrain gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Limburg 2018/2019.

Lokaal horecanieuws in de media

Nieuwe klassieker: een bord pasta met za'atar

18-06-2019 - Helden vallen bij mij niet zo snel van hun voetstuk. Maar toen ik op Ottolenghi's Instagram een foto van een bord pasta met za'atar voorbij zag komen moest ik drie keer slikken. Niets mis met een beetje culinaire vernieuwing, maar van pasta blijf je af. Mijn inner Italiaanse oma wilde dan ook onmiddellijk mijn complete collectie Ottolenghi-kookboeken de gracht in gooien.