10% korting bij Bureau Plaagdierpreventie

Logo bureau_plaagdierpreventie

Bureau Plaagdierpreventie - voorheen onderdeel van Bureau de Wit - helpt u bij de preventie en bestrijding van ongedierte. Bureau Plaagdierpreventie is effectief, betrouwbaar en biedt service tegen scherpe tarieven.

Uw KHN-voordeel!

KHN-leden ontvangen 10% korting op alle diensten van Bureau Plaagdierpreventie. Onze dienstverlening bestaat onder andere uit een abonnement op plaagdierpreventie, bestrijdingsacties bij last en een breed scala aan producten die bijdragen aan preventie en bestrijding.

Speciale zomeractie: vliegenlamp nu € 162,50 i.p.v. € 175!

Dit mooie weer betekent helaas ook meer vliegen. Voor optimale hygiëne in de keuken is het belangrijk om met een professionele insectenlamp (vliegenlamp) te werken.  Bureau Plaagdierpreventie heeft voor KHN leden in juli en augustus deze vliegenlamp in de aanbieding.

De Vliegenlamp van Bureau Plaagdierpreventie is een efficiënt hulpmiddel voor een effectieve bestrijding van vliegende insecten. De lamp is uiteraard hygiënisch en voorzien van een lijmvel. Hierdoor minimaliseert u de verspreiding van schadelijke bacteriën. De lamp zorgt ervoor dat u voldoet aan alle eisen betreffende gezondheid en hygiëne.

Vul onderstaand formulier in en plaats in de opmerking 'vliegenlamp-actie' om van dit voordeel te profiteren!

'Voorkomen is beter dan genezen'

Stefan Koelhuis van backWERK Nijmegen maakt gebruik van de diensten van Bureau Plaagdierpreventie. Lees hier meer over zijn ervaring met dit horecabedrijf.

Hoe profiteert u?

Heeft u overlast door ongedierte? Bel ons dan direct op 085 273 19 34. Onze bestrijdingstechnicus is 24 uur per dag bereikbaar.

Meer info?

Kijk voor meer informatie over onze diensten op bureauplaagdierpreventie.nl, mail naar info@bureauplaagdierpreventie.nl of bel naar 085 273 19 34.

Ja, ik wil meer informatie!

KHN-lidnummer
Bedrijfsnaam
Contactpersoon
Vestigingsadres
Postcode
Vestigingsplaats
Telefoonnummer 
E-mailadres
Welke situatie geldt voor u
Opmerking
Terug