Regio Amsterdam

KHN regionieuws

Amsterdamse horeca en onderwijs leren samen!

24-11-2015
-

Tijdens de KHN Onderwijsdagen in Amsterdam op 17 en 18 november namen ongeveer 250 docenten en zo’n 120 horecaondernemers een kijkje in elkaars keuken.

Lokaal horecanieuws in de media

Bedrijf achter Belvilla gaat flink uitbreiden

20-08-2019 - De in Amsterdam gevestigde verhuurder van vakantiewoningen OYO Vacation Homes gaat flink uitbreiden. Het bedrijf achter merken als Belvilla, DanCenter en Danland wil komende tijd ten minste 1000 werknemers in Europa aannemen. De voormalige @Leisure Group kwam eerder dit jaar in handen van het Indiase OYO Hotels & Homes. De nieuwe eigenaar kondigde onlangs aan 300 miljoen euro te gaan investeren. Bij OYO Vacation Homes werken nu nog ruim 800 werknemers.

Een efficiëntere keuken dankzij Horeko

20-08-2019 - Of je nu een goede specialty koffie tijdens het studeren, een uitgebreide zakenlunch of een vrijdagmiddagborrel nodig hebt. Je kan bij Hotel Casa in Amsterdam niet alleen aan je behoefte voldoen, maar de eclectische mix van stijlen en ruimtes maakt dat iedereen zich thuis voelt. Van student tot passant en van directeur tot toerist. Meer dan een hotel Ooit is het hotel opgericht om de woningnood onder studenten in de hoofdstad tegen te gaan, maar vandaag de dag is Hotel Casa zoveel meer.

De "NH hotelkamer op z'n kop" en de "pratende koffer" doen zes steden in Duitsland, België en Nederland aan

20-08-2019 - NH Hotel Group is van 8 augustus tot 4 september 2019 op zomertour en doet zes populaire steden in Duitsland, België en Nederland aan. De eerste stop van de "hotelkamer op z'n kop" en de "pratende koffer" was op 8 augustus in de Beierse hoofdstad München. De reis gaat verder via Frankfurt, Hamburg, Düsseldorf en bereikt via Brussel zijn eindbestemming Amsterdam.