Regio Gelderland

KHN regionieuws

Veluweacademy.nl biedt uitdagende baan aan afgestudeerde mbo’ers

26-06-2019
-

De Veluwe Academy is een uniek initiatief van VisitVeluwe, onderwijsinstellingen en vier toonaangevende hospitality bedrijven: Bungalowpark Hoenderloo, Landal Miggelenberg, Van der Valk Hotel Apeldoorn - de Cantharel en Thermen Bussloo.

Estée Strooker gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Gelderland

04-06-2018
-

Maandag 4 juni is Estée Strooker van ’t Amusement en eetwinkel STROOM in Arnhem gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Gelderland.

Lokaal horecanieuws in de media

Inbraak in café in Wageningen is puzzel voor de politie

25-08-2019 - WAGENINGEN - Een puzzel, lijkt het: de inbraak in de nacht van zaterdag op zondag aan de achterzijde van een café aan de Heerenstraat in Wageningen. Daar zag de eigenaar vanochtend dat er een glas uit een deur van de pui was gedrukt. De ruit stond...

Hoekpand Harderwijkse boulevard terug in oude glorie

25-08-2019 - Het pand van restaurant Kokki's op de hoek van de Strandboulevard en de Havendam in Harderwijk wordt ingrijpend verbouwd. De eigenaren en de gemeente werken aan een plan voor een markant gebouw dat herinnert aan de tijd van weleer.  Teake Dijkstra 25-08-19, 08:15 Delen per e-mail Sluit Wanneer wordt begonnen met de werkzaamheden is nog bekend. Bij het ontwerp wordt teruggegrepen op historische foto's uit de tijd dat hier nog Hotel IJsselmeer was gevestigd, met de balkons op de eerste etage.

Edwin van den Oever opent met zijn vrouw EDES Proeflokaal

24-08-2019 - EDE - Hij was 16 jaar hét gezicht van restaurant Het Oude Politiebureau in Ede. Nu begint Edwin van den Oever iets nieuws.

5 redenen om met het mooie weer te gaan eten in Lent

24-08-2019 - Cocktails schreeuwen zomer, toch? Niets leuker dan op het terras hangen met vrienden en een grote cocktail vol gezellige kleuren. Een echte aanrader is de pink gin & tonic, die er niet alleen fantastisch uit ziet maar ook vet lekker is. Ook de oranje versie met sinaasappels uit Sevilla is heerlijk. Klassiekers als de aperol spritz staan ook op de nieuwe cocktailkaart dus er is aan iedereen gedacht. Deze bijdrage wordt je aangeboden door Café Eten en Drinken Lent.

Eigenaar Marokkaanse woonwinkel heeft het helemaal gehad met Apeldoorn: 'Met een knoop in de maag naar mijn eigen zaak'

24-08-2019 - Aan het 'verstandshuwelijk' tussen de Marokkaanse Woonwinkel Artizana en Apeldoorn komt wellicht spoedig een einde. Eigenaar Marco Jutte heeft helemaal gehad met het ondernemen aan de Hoofdstraat en overweegt sterk zijn woonwinkel annex horecazaak te sluiten. Twee toezichthouders die hem afgelopen week sommeerden zijn koopwaar...