Regio Midden-West Brabant

KHN regionieuws

Brabantse vrijetijdssector en VisitBrabant tillen gastvrijheid naar hoger niveau

15-05-2019
-

Op 9 mei vond in het Willem-II Stadion in Tilburg de kick-off plaats van het programma dat gastvrijheid in de Brabantse vrijetijdssector naar een nóg hoger niveau moet tillen.

Gratis training overvalpreventie in de horeca 25 juni in Hilvarenbeek

13-05-2019
-

Meld je snel aan voor een gratis overvalpreventietraining! Je krijgt concrete handvatten en leert om effectief te blijven handelen voor jouw eigen veiligheid en die van je medewerkers en gasten. Kijk snel voor een training bij jou in de buurt.

Brandveiligheid en stekkers

09-04-2019
-

Brandweer Midden-West Brabant heeft verschillende filmpjes gemaakt om jouw gasten en medewerkers te informeren over veiligheid in de horeca.

Reeks overvallen in Brabant: weet jij wat je moet doen?

26-03-2019
-

Afgelopen weekend zijn drie horecabedrijven in Tilburg overvallen. Het aantal overvallen in Brabant is in 2018 fors gestegen. KHN wil jou als horecaondernemer in Brabant informeren over wat je moet doen als het jou overkomt en wat moet je vooral laten.

Brandveiligheid en kaarsen

26-03-2019
-

Brandweer Midden-West Brabant heeft verschillende filmpjes gemaakt om jouw gasten en medewerkers te informeren over veiligheid in de horeca.

Lokaal horecanieuws in de media

Zorgen in De Blaak zitten vooral bij aantal arbeidsmigranten in nieuwbouw

18-06-2019 - TILBURG - De huisvesting van de eerste 190 arbeidsmigranten in een te verbouwen kantoorpand nabij de wijk De Blaak gaat waarschijnlijk geen grote hobbel worden. Een zwaardere dobber wordt de fase daarna: nieuwbouw van een logiesverblijf voor 430 mensen op het terrein pal naast hotel Ibis.

750 Arbeidsmigranten naast Hotel Ibis Tilburg; directeur bang voor reviews op internet

18-06-2019 - Van den Broek ziet de reviews op internet al voor zich als zijn gasten vanuit hun hotelkamer op een tuin met arbeidsmigranten kijken. Van den Broek: "Ze mogen echt ook in mijn achtertuin komen, en ook mijn kinderen laat ik met een gerust hart door de straat fietsen. Maar als er van die lelijke tijdelijke wooncontainers gebouwd gaan worden, met een shabby uitstraling waar mijn gasten op uitkijken dan vrees ik de reviews op internet en kan ik mijn tent wel sluiten.

Politie schrijft boete uit voor roken van joint op Markt

18-06-2019 - ROOSENDAAL - De politie Roosendaal heeft dinsdagmiddag 17 juni een boete uitgeschreven voor het roken van softdrugs. Op een bomvolle Markt in Roosendaal, naast een ijssalon, werd er een joint gerookt. De politie vindt dit niet kunnen omdat er kinderen op het terras zaten.

Ibis Tilburg start met duurzame gevelrenovatie

18-06-2019 - Ibis Tilburg is gestart met een metamorfose van de buitenzijde van het hotel aan de Dr. Hub. Van Doorneweg. Vorig jaar vond al een grondige update aan de binnenzijde plaats. Toen kregen de gangen en kamers allemaal een flinke opknapbeurt, passend bij de huidige modernisatie en uitstraling van de internationale hotelketen. Nu wordt ook de gevel toekomstproof, zowel qua uiterlijk als op het vlak van duurzaamheid.

Buurman Anytime Fitness in Hilvarenbeek richt pijlen nu ook op lunchroom

18-06-2019 - DEN HAAG/HILVARENBEEK - De buurman die de opening van fitnesscentrum Anytime Fitness in Hilvarenbeek via de rechter tegenhoudt, heeft nu ook bezwaar gemaakt tegen de lunchroom Big Bread Kitchen in hetzelfde complex. Dat bleek tijdens een zitting bij de Raad van State. Volgens buurman Jan Mooren is die lunchroom feitelijk een cafetaria en dat mag niet.