Regio Midden-West Brabant

KHN regionieuws

Extra cursus ingepland Wet Arbeidsmarkt in Balans nu ook in Brabant!

19-08-2019
-

Ben en blijf up to date van de ontwikkelingen van het arbeidsrecht. Kom ook naar de ochtendsessie op 10 oktober!

Brabantse vrijetijdssector en VisitBrabant tillen gastvrijheid naar hoger niveau

15-05-2019
-

Op 9 mei vond in het Willem-II Stadion in Tilburg de kick-off plaats van het programma dat gastvrijheid in de Brabantse vrijetijdssector naar een nóg hoger niveau moet tillen.

Brandveiligheid en stekkers

09-04-2019
-

Brandweer Midden-West Brabant heeft verschillende filmpjes gemaakt om jouw gasten en medewerkers te informeren over veiligheid in de horeca.

Reeks overvallen in Brabant: weet jij wat je moet doen?

26-03-2019
-

Afgelopen weekend zijn drie horecabedrijven in Tilburg overvallen. Het aantal overvallen in Brabant is in 2018 fors gestegen. KHN wil jou als horecaondernemer in Brabant informeren over wat je moet doen als het jou overkomt en wat moet je vooral laten.

Brandveiligheid en kaarsen

26-03-2019
-

Brandweer Midden-West Brabant heeft verschillende filmpjes gemaakt om jouw gasten en medewerkers te informeren over veiligheid in de horeca.

Lokaal horecanieuws in de media

9 x Tilburgse zaken die veel meer aandacht verdienen

25-08-2019 - Wie kent Brownies & Downies of Prins Heerlijk niet? Op deze lunchplekken krijgen mensen met een handicap de kans om te werken. Door het doen van een opleiding en stage krijgen deze toppers de kans om ook lekker mee te doen met het arbeidsleven. Er zijn nog meer plekken in Tilburg die dit ook doen, waaronder lunchroom Da's Andere Koek. Je kunt hier gezellig langskomen voor ontbijt, lunch, een high tea of een kop koffie. Dit noemen we nou een zaak in Tilburg die meer aandacht verdient.

17 september in AD(H)D Café Breda: Waarom voelen we zoveel?

24-08-2019 - Lees voor We zijn snel enthousiast, we huilen gemakkelijk, we zijn sneller opgewonden dan anderen en worden eerder ongeduldig of boos en als we eenmaal een bepaalde emotie beet hebben, laten we hem bijna niet meer gaan. Degenen onder ons met AD(H)D ervaren normale emoties.

Een handgranaat maakte het einde aan het leven van Ad (9) en Henk van Bragt (4). 'Ze hebben nooit anders dan oorlog gekend'

24-08-2019 - BREDA/TETERINGEN - ,,Kijk", zegt Jeanne Bastiaanssen-Van Bragt (82) uit Breda. Ze opent een klein hartvormig medaillon. Er verschijnen twee portretjes in zwart-wit. ,,Dit zijn mijn broertjes", zegt ze. ,,Ad van 9 en Henk van 4." Ouder zijn ze nooit geworden. Op 2 september 1944 kwam in Teteringen aan hun nog jonge leven abrupt een eind. Edine Wijnands 24-08-19, 19:59 Bron: BN DeStem Delen per e-mail Sluit In haar woning in Breda vertelt Jeanne Bastiaansen-Van Bragt: ,,Wij hadden thuis een café.

Eeuwige Gastvrijheid vertelt de geschiedenis van Donkenhof

24-08-2019 - WOUW - Vrijdag 6 en zaterdag 7 september worden in en rondom het Café - Zalencomplex Donkenhof een vijftal eenakters opgevoerd. Daarbij kunnen de toeschouwers zich een beeld vormen hoe het er vroeger moet hebben uitgezien en welke gewoontes daarbij pasten.

De koning, Máxima, Herman, Youp, Luv': ze staan allemaal in het gastenboek van hotel De Draak

24-08-2019 - BERGEN OP ZOOM - het oudste hotel van Nederland koestert zijn gastenboek. In De Draak signeerden Willem-Alexander en Máxima op koninklijke wijze. Herman Brood kladderde zijn zelfportret. Dries van Agt componeerde een uitvoerige dankbrief aan het Bergse etablissement.