Regio Midden Nederland

KHN regionieuws

Workshop Voorkom ziekteverzuim! 24 september in Woerden

23-08-2019
-

Een zieke medewerker kost je gemiddeld 396 euro per dag. Dat zit bijvoorbeeld in loonkosten (doorbetaling tijdens ziekte), vervangingskosten, kosten voor de re-integratie en productieverlies. Daarbij komt nog de extra belasting voor de collega’s. Reden te meer om ziekteverzuim zoveel mogelijk te voorkomen.

LinkedIn training (1 dag) 1 oktober in Woerden

12-08-2019
-

Horeca Maatwerk (onderdeel van KHN) organiseert een LinkedIn training van een dag waarbij je van alles leert over het gebruik van LinkedIn voor jouw horeca onderneming. Heel leerzaam en leuk! Je krijgt tips die je direct kunt toepassen zodat je met een goed gevoel (en een mooi profiel) aan het einde van de dag naar huis gaat.

Basistraining Bhv (1 dag) en E-learning 24 september in Woerden

12-08-2019
-

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wil je als horecaondernemer je bhv-diploma halen? Of je medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

Workshop Hygiënecode op 9 september in Woerden

29-07-2019
-

Iedere horecaondernemer die eten en drinken bereidt, is verplicht om volgens de laatste Hygiënecode voor de horeca (van 1 april 2016) te werken. Door deze workshop weet je precies hoe je voldoet aan de wet.

VVD wil één loket voor vergunningen van strandpaviljoenhouders

18-07-2019
-

KHN is erg blij met deze steun in de rug voor strandondernemers

Lokaal horecanieuws in de media

Utrechtse mysteries: het Ledig Erf ligt op een andere plek dan je denkt…

25-08-2019 - Het Ledig Erf, dat is dat plein waar café Ledig Erf aan zit. Toch…? Nou, nee dus! Deze superbekende Utrechtse plek ligt ergens anders dan jij altijd dacht… Spreek je met een vriend af op het Ledig Erf, dan zie je elkaar op het plein bij het café. Of misschien voor het Louis Hartlooper Complex. Of bij de fietsenrekken op de hoek van de Twijnstraat. Maar eigenlijk sta je op al deze plekken helemaal niet op het Ledig Erf.

Springers Rijnbrug Rhenen gaan er vandoor op waterscooter

24-08-2019 - RHENEN Hulpdiensten werden zaterdagmiddag door meldingen van getuigen gealarmeerd dat twee jongens vanaf de Rijnburg in Rhenen in de rivier waren gesprongen. Zo werden aanvankelijk brandweer en duikers opgetrommeld en werd vanaf restaurant Moeke via een boot naar het duo gezocht.   De politie is na tips van andere getuigen op zoek naar het tweetal dat er nu naar het schijnt op een waterscooter vandoor is gegaan.

Langs Wijkse plekken van plezier

24-08-2019 - WIJK BIJ DUURSTEDE Met als uitgangspunt het thema 'Plekken van plezier' wil het Open Monumentendag Comité van Wijk bij Duurstede iedere bezoeker op zaterdag 14 september 2019 kennis laten maken met de Wijkse 'Plekken van plezier'. Dat doen wij aan de hand van een speciaal uitgestippelde wandelroute die begint bij de VVV, begane grond Stadhuis op de Markt. Hier kunt u een plattegrond voor deze wandeling halen.