Regio Midden Nederland

KHN regionieuws

LinkedIn training (1 dag) 24 juni in Woerden

04-06-2019
-

Horeca Maatwerk (onderdeel van KHN) organiseert een LinkedIn training van een dag waarbij je van alles leert over het gebruik van LinkedIn voor jouw horeca onderneming. Heel leerzaam en leuk! Je krijgt tips die je direct kunt toepassen zodat je met een goed gevoel (en een mooi profiel) aan het einde van de dag naar huis gaat.

Cursussen en trainingen bij KHN in Woerden

06-05-2019
-

KHN biedt regelmatig cursussen aan op het gebied van veiligheid, marketing en arbeidsrecht. Binnenkort zijn de volgende cursussen bij KHN in Woerden. Op zoek naar een andere cursus of training? Kijk dan ook eens op onze cursuspagina.

Horeca &Toerisme College Nieuwegein: succesvolle speeddate voor studenten en horecabedrijven

08-02-2019
-

Horeca & Toerisme College dringt horecavacatures terug met speeddates.

Lokaal horecanieuws in de media

Wethouder Dylan Lochtenberg matcht op Beursvloer Veenendaal

18-06-2019 - VEENENDAAL De tiende editie van Beursvloer Veenendaal zorgde voor 218 uitgedeelde Veense schaapjes. In het Van der Valk Hotel Veenendaal ontmoetten maatschappelijk betrokken bedrijven vrijwilligersorganisaties uit Veenendaal met als doel een match te maken. Wat het bedrijf ter beschikking stelt aan tijd, kennis, middelen en materialen wordt gematcht met een creatieve, ludieke of bijzondere tegenprestatie van de organisatie.

Hongerige fret in val gelokt met rauwe kip in Laren

18-06-2019 - Medewerkers van Dierenambulance Gooi- en Vechtstreek hebben een fret in de val gelokt in een La Place-vestiging in Laren. Het dier hing sinds enige tijd rond in het restaurant. Wie de eigenaar is, is onbekend. Het dier verbleef al een tijdje in de La Place-vestiging en bouwde daaromheen holletjes. "Het dier bleef maar rond het restaurant scharrelen, op zoek naar iets te eten", vertelt de dierenambulance aan de Gooi- en Eemlander.

Zorghotel Domstate Utrecht

18-06-2019 - Zorghotel Domstate Utrecht Na een tijdelijke bestemming als appartementencomplex heeft voormalig reactiveringscentrum Albert van Koningsbruggen in Utrecht zijn oorspronkelijke zorgbestemming weer teruggekregen. In het gebouw uit de jaren '70 van de vorige eeuw is in opdracht van AxionContinu een integraal zorgconcept gerealiseerd. Het programma bestaat uit een zorghotel voor kortdurende revalidatie met luxe zorgkamers, een onderzoeks- en behandelcentrum, een restaurant en werkplekken.