Regio Oost Brabant

KHN regionieuws

Gratis training overvalpreventie in de horeca 3 juli in Helvoirt

20-05-2019
-

Meld je snel aan voor een gratis overvalpreventietraining! Je krijgt concrete handvatten en leert om effectief te blijven handelen voor jouw eigen veiligheid en die van je medewerkers en gasten. Kijk snel voor een training bij jou in de buurt.

Brabantse vrijetijdssector en VisitBrabant tillen gastvrijheid naar hoger niveau

15-05-2019
-

Op 9 mei vond in het Willem-II Stadion in Tilburg de kick-off plaats van het programma dat gastvrijheid in de Brabantse vrijetijdssector naar een nóg hoger niveau moet tillen.

Reeks overvallen in Brabant: weet jij wat je moet doen?

26-03-2019
-

Afgelopen weekend zijn drie horecabedrijven in Tilburg overvallen. Het aantal overvallen in Brabant is in 2018 fors gestegen. KHN wil jou als horecaondernemer in Brabant informeren over wat je moet doen als het jou overkomt en wat moet je vooral laten.

Nieuwe Fan's KHN Powerlab 'Goed werkgeverschap!'

18-03-2019
-

Groots was de opkomst op 18 maart voor de, door KHN regio Oost Brabant georganiseerde, workshop Powerlab 'Goed werkgeverschap' gegeven door de Fan-Factory.

Brabantse Gastvrijheid Award 2019

13-03-2019
-

Wie heeft de meest gastvrije locatie van Brabant? Na een succesvolle eerste editie in 2018 gaat VisitBrabant samen met Omroep Brabant en andere Brabantse partners ook dit jaar op zoek naar de meest gastvrije locatie uit de Brabantse vrijetijdssector.    

Lokaal horecanieuws in de media

Vergunning van Shishalounge in Den Bosch ingetrokken, gokzuil in beslag genomen

18-06-2019 - DEN BOSCH - Burgemeester Jack Mikkers heeft de horecavergunning van shishalounge Evergreen aan de Churchilllaan ingetrokken Aanleiding is de aanwezigheid van een gokzuil die het mogelijk maakt om illegaal te gokken. De zuil is in beslag genomen bij een landelijk onderzoek van politie en de Kansspelautoriteit. ,,We willen de winkelstraat aan de Churchilllaan graag weer aantrekkelijk maken voor de omgeving en winkelend publiek", meldt burgemeester Jack Mikkers.

Voor echte carnivoren: 7 x goede vleesrestaurants in Den Bosch

18-06-2019 - Restaurant KEK staat voor Koe en Kreeft, en dat is natuurlijk niet voor niets! Je bestelt hier de 'koe van de dag': een wisselend stuk rund zoals de entrecote, ribeye, tomahawk, picancha, sucade en meer. In de grote binnentuin, waar je gezellig aan de Binnendieze dineert, staat een barbecue waar de chefs regelmatig even komen grillen.

De schuilnamen van de royals

18-06-2019 - Toen Máxima in 2003 betrokken raakte bij een botsing, stond in het politierapport geen Máxima genoemd. Wel een Leila van den Bosch (een verwijzing naar Huis ten Bosch, wellicht?). Een trucje dat ze van manlief geleerd heeft. Die maakte toen hij in 1986 de Elfstedentocht reed slim gebruik van een andere naam dan zijn eigen. Hij reed mee als W.A. van Buren, een achternaam die koninginnen Wilhelmina en Juliana kennelijk ook graag gebruikten, bijvoorbeeld als ze wilden reserveren in een restaurant.

Nieuw wandelpad van 13 kilometer zondag officieel geopend

18-06-2019 - Toerisme Voorkempen heeft in samenwerking met Wijnegem en Deurne een nieuw wandelpad, het Ertbruggepad, van ongeveer 13 kilometer gemaakt. De inhuldiging van het startbord van deze wandelroute vindt plaats op zondag 23 juni 2019 om 13.30 uur op het Marktplein in Wijnegem. Iedereen is welkom.

Congres citymarketing: De keerzijde van toeristisch succes

18-06-2019 - EINDHOVEN - Citymarketing is meer dan alleen toerisme. Toch ging het stadsmarketingcongres in Eindhoven voornamelijk daarover. En dan vooral de keerzijde van te veel vakantiegangers in je stad.