Regio Oost Brabant

KHN regionieuws

Upprinting Food, uitnodiging 16 september a.s.

23-08-2019
-

Upprinting Food is een start-up van twee jongen ondernemers gefocust op de combinatie van duurzaamheid en voeding.... met het doel om nog waarde te creëren van eten wat anders vaak wordt verspild. Dit wordt gedaan in combinatie met de nieuwe 3D-print technologie.

Extra cursus ingepland Wet Arbeidsmarkt in Balans nu ook in Brabant!

19-08-2019
-

Ben en blijf up to date van de ontwikkelingen van het arbeidsrecht. Kom ook naar de ochtendsessie op 10 oktober!

Workshop Bedrijfsoverdracht/Bedrijfsbeëindiging op 23 september in Eindhoven

09-08-2019
-

Wil je weten wat er komt kijken bij het beëindigen of verkopen van je onderneming? Het is zinvol om hier in een vroeg stadium al over na te denken en je te laten informeren. Tijdens deze workshop nemen we alle opties door en krijg je de juiste handvatten aangereikt om over te gaan tot bedrijfsbeëindiging of bedrijfsoverdracht.

Basistraining Bhv (1 dag) en E-learning 16 september in Helvoirt

29-07-2019
-

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wil je als horecaondernemer je bhv-diploma halen? Of je medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

Innesto wint 87e plek in Terrassen Top 100 – ‘Geen massale bedoening!’

25-07-2019
-

Met Innesto in Asten wist horecaondernemer Danny Driessen samen met zijn partner René Verstappen dit jaar de 87e plek in de Terrassen top 100 van Misset Horeca te veroveren. Wij spraken Driessen over dit fantastische resultaat. “Dit geeft een extra boost!”

Lokaal horecanieuws in de media

Liedertafel 't Nachtpitje pakt de draad weer op

25-08-2019 - Beek en Donk - Na de zomerstop pakt Liedertafel 't Nachtpitje op vrijdag 30 augustus de draad weer op met haar maandelijkse meezingavond. Er worden voornamelijk Nederlandstalige liedjes gezongen onder begeleiding van de (goed uitgeruste) accordeonisten. Heb je zin om mee te zingen of gewoon zin in een gezellige en ongedwongen avond kom dan op vrijdag 30 augustus naar Café Zaal de Tapperij. Vanaf 21.00 uur liggen de zangbundels klaar. Graag tot dan.

a2 dia: 5705kz : scheepsboulevard helmond obj: hotel-restaurants 55 fletcher hotel rit: 105005 - Weekkrant De Loop Helmond

24-08-2019 - Met ingang van vrijdag 23 augustus 2019 zijn er twee toezichtscamera's geplaatst op de locaties Weverspark en het Advocaat Botsplein. Deze toezichtscamera's richten zich op het openbare gedeelte van de twee locaties. Politie en gemeentelijke toezichthouders zijn hierbij...

24-08-2019 Tekort aan crisisopvang plekken in Helmond

24-08-2019 - In Helmond heeft de crisisopvang een groot tekort aan plekken voor vrouwen en kinderen. Wekelijks moeten mensen worden afgewezen die acuut onderdak nodig hebben. Stichting Maatschappelijke Opvang wacht met smart op hulp van de gemeente. Volgens bestuurder Jürgen Feuerriegel van SMO is de situatie op dit moment zo ernstig dat er mensen aankloppen bij de gemeente, soms ook rechtstreeks. De gemeente brengt sommigen zelfs onder in een hotel of op een vakantiepark.

Grootschalig vertier pal langs de A2

24-08-2019 - ZALTBOMMEL - In en rond Den Bosch zijn er niet veel mogelijkheden voor een ondernemend uitje met familie, vrienden of collega's. Leisure Dome Zaltbommel moet daar verandering in brengen. Het plan voor een groot regionaal vrijetijdscentrum pal langs de A2 neemt serieuze vormen aan.  Brigit Groeneveld en Bart Gotink 24-08-19, 06:54 Bron: BD Delen per e-mail Sluit Een hapje eten in een van de restaurants, dan een half uurtje karten of lasergamen en vervolgens naar de bioscoop.

40UP: Hét dansfeest voor veertigplussers komt terug naar Rosmalen

23-08-2019 - Rosmalen ('s Hertogenbosch): Op vrijdag 13 september 2019 komt 40UP naar Fletcher Hotel-Restaurant 's-Hertogenbosch in Rosmalen! 40UP is hét dansfeest waar je als veertigplusser zorgeloos uit je dak kunt gaan. Een groot feest der herkenning waar je met leeftijdsgenoten lekker los kunt gaan op de grootste hits van toen en nu. Waar kun je als 40-plusser nog uit je dak gaan? Nou, bij 40UP in Rosmalen dus. Lekker dansen met je eigen generatie op de tijdloos goede muziek van toen en nu.