Afdeling Regio Rotterdam zonder bestuur

KHN afdelingsnieuws

Basistraining Bhv (1 dag) en E-learning 24 juni in Ridderkerk

27-05-2019
-

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wil je als horecaondernemer je bhv-diploma halen? Of je medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

Lokaal horecanieuws in de media

Nieuwe eigenaar voor Spruit eten & drinken

11-06-2019 - Spruit eten en drinken, de horecagelegenheid in Het Kruispunt in Barendrecht, heeft een nieuwe eigenaar. Dennis Boom heeft per 1 juni de aandelen overgenomen van Leendert Steijger, die in 2016 samen met Vivian Jordan met Spruit is gestart. Dennis Boom is geen onbekende in Barendrecht. Hij woont al 25 jaar in deze gemeente en heeft zijn sporen in de detailhandel (Bruna) en in de horeca (lunchrooms en fastfood) ruimschoots verdiend.

Wandeling over 4 bruggen in Rotterdam

11-06-2019 - ALBRANDSWAARD - Zaterdag 22 juni organiseert stichtingSPAL een gevarieerde groepswandeling over 4 bruggen in Rotterdam. De totale afstand is ongeveer 8 km. Vertrektijd 11.00 uur bij de tramhalte (metrostation) Wilhelminaplein. De route gaat langs de Maas naar de Koningsbrug, Noordereiland, Willemsbrug en de Boompjes. Terug via de andere kant van de Maas , de Erasmusbrug en de Kop van Zuid naar Hotel New York voor een koffie of lunch.

Barendrecht viert doorkomst Roparun

10-06-2019 - In Barendrecht is het maandagmiddag tijdens de doorkomst van de Roparun gezellig druk op het plein voor het gemeentehuis en het DoormanpleinMuziek, horeca en andere activiteiten maken het feest compleet. Op het Binnenhof praat Roel Pot de middag aan elkaar. Ook voor kinderen is er veel te doen. De bezoekers vormen een steuntje in de rug voor de deelnemers van de Roparun, die nog enkele kilometers moeten afleggen richting Rotterdam waar de finish is.