Regio Zuid Holland Noord

KHN regionieuws

René Bogaart uitgeroepen tot Meest Markante Horecaondernemer van Zuid-Holland-Noord

05-11-2018
-

René Bogaart van Big Horeca B.V. mag zich de komende 1,5 jaar de Meest Markante Horecaondernemers van Zuid-Holland-Noord noemen.

Lokaal horecanieuws in de media

Vrijdag presentatie pentekeningenboek Jan van der Sman door de Stichting Cultuur Support Pijnacker-Nootdorp

14-12-2018 - 'Nootdorp in pennenstreken'.  Dat is de titel van het boek van Jan van der Sman wat vandaag vrijdag 14 december officieel werd gepresenteerd bij Grand Café 1837, op de hoek van de Dorpsstraat en de Kerkweg in Nootdorp. Het historische pand waarin 1837 is gevestigd is een van de 108 pentekeningen van Jan van der Sman te vinden zijn in het boek dat is uitgegeven door de Stichting Cultuur Support Pijnacker-Nootdorp. Nootdorp Nootdorper Jan van der Sman is al dertig jaar pentekenaar.

Na 30 jaar pijltjes gooien, begint Barney maandag aan zijn laatste WK, toch?

14-12-2018 - Hier is het begonnen, in dit bescheiden café in het Valkenboskwartier in Den Haag: The Entertainer Dartsbar. Raymond van Barneveld, nog niet eens puber, was met zijn vader meegekomen die als timmerman een klusje had in de voormalige kruidenierswinkel. Of hij ook eens met die speertjes mocht gooien, was de vraag aan de barman - wist hij veel dat het pijlen waren.

Informatie over afvalboot en terrasregels Leiden

14-12-2018 - Graag wil het bestuur van KHN Leiden u informeren over een tweetal onderwerpen. Graag wil het bestuur van KHN Leiden u informeren over een tweetal onderwerpen. Duurzaam Leiden is bezig met het starten van een pilot met een afvalboot. Schattingen geven aan dat deze pilot op z'n vroegst in januari 2020 van start kan gaan. Wij willen onze leden attenderen op het feit dat deelname aan de afvalboot, afhankelijk is van het huidige contract met de vuilophaler.

Cool! Er komt een grote foodhal in de Haagsche bluf 'We hebben ruim 900 vierkante meter'

14-12-2018 - Er wordt hard gewerkt aan de Haagsche bluf. Het romantische winkelhofje in het Haagse centrum krijgt een totale metamorfose en er komt onder andere een gigantische foodhal. Onze collega's van het AD spraken eigenaar Chong Chu. Chong Chu heeft gestudeerd aan de hotelschool in Den Haag en opende in 2014 in Amsterdam de eerste Nederlandse Foodhallen. Vier jaar later volgende De Markthal in Rotterdam en binnenkort komt er nog een foodhal in Den Haag.

Gratis parkeren van 28 december 2018 tot en met 1 januari 2019

14-12-2018 - In Noordwijk is parkeren van 28 december 2018 tot en met 1 januari 2019 gratis. In verband met Oud en Nieuw worden alle parkeerautomaten geledigd en tijdelijk voorzien van een beschermkap. Er hoeft dus niet betaald te worden. De gemeente is bang dat de parkeermeters zonder bescherming vuurwerkschade oplopen. Een prettig neveneffect Wethouder Dennis Salman ziet het gratis parkeren als een prettig neveneffect. "Een meevaller voor klanten van winkels, horeca en bezoekers", aldus wethouder Salman.