Regio Zuid Holland Noord

KHN regionieuws

Meld je snel aan voor de Cursus Sociale Hygiëne in Den Haag

12-08-2019
-

KHN regio Zuid-Holland-Noord biedt je samen met ROC Mondriaan een cursus Sociale Hygiëne aan. Schenk je alcoholhoudende dranken in een horecabedrijf of op een evenement? Dan zal de leidinggevende of jezelf in het bezit moeten zijn van een SVH Verklaring Sociale Hygiëne.

Bhv-herhalingstraining op 17 september 2019 in Den Haag

12-08-2019
-

KHN regio Zuid-Holland-Noord heeft samen met bureau Edusafe een bhv-herhalingstraining ontwikkeld.

VVD wil één loket voor vergunningen van strandpaviljoenhouders

18-07-2019
-

KHN is erg blij met deze steun in de rug voor strandondernemers

Informatie over Parkoers in Den Haag

13-05-2019
-

Parkoers is een lunchroom en vergaderlocatie in Den Haag waar jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt het horecavak leren.

Koninklijk Horeca Nederland sluit samenwerking met de Horeca Academie af

27-03-2019
-

KHN en de Horeca Academie in Den Haag hebben een overeenkomst gesloten om samen opleidingen te verzorgen. Bart Hogenboom, voorzitter KHN regio Zuid-Holland-Noord en Antoine Defesche, directeur van de Horeca Academie ondertekenden een overeenkomst om dit jaar gezamenlijk een opleiding tot leermeester en een training in leidinggeven aan te bieden. Een belangrijke aanvulling op het horecaonderwijs.

Lokaal horecanieuws in de media

Komkommertijd..

25-08-2019 - Kok Catering mag, net als in 2018, de catering van het Zomerfeest in Schipluiden verzorgen. (Foto: PR) (Foto: ) DELFT - Een oud gezegd luidt "vrouwen bloot, handel dood. " ik denk een soort van boerenwijsheid om aan te geven dat in de vakantieperiode er weinig handel is. Toch is dat niet helemaal waar. Voor ons is de vakantie dit jaar vrij kort. Dat heeft alles te maken met het feit dat Kok Catering, net als in 2018, de catering van het Zomerfeest in Schipluiden mag verzorgen.

7 x Mooie restaurantjes in Den Haag

24-08-2019 - Wij waren al fan van het Zeeheldenkwartier met al die bijzondere winkeltjes, maar nu helemaal. Ich bin ein hamburger is een chique restaurant waar je echte culinaire hamburgers kunt eten. Ook werken hier wijnkenners dus krijg je gelijk advies over welke wijn bij je burger past. Op het menu staat bijvoorbeeld een burger met Foie gras en truffelsaus. De goedkoopste hamburger kost hier 14,75 euro en de duurste 19,75 euro.

Foodfestivals in augustus: Rrrollend, Trek en Heel Noordwijkerhout picknickt

24-08-2019 - Mis jij een foodfestival, mail naar mirjam.wolfsbergen@omroepwest.nl en je eetfestijn komt op de lijst.  23 aug t/m 25 aug Leiden Foodtruckfestival Rrrollend Een van de grootste foodtruckfestivals van Nederland Locatie: Matilopark 24 augustus Noordwijkerhout Heel Noordwijkerhout picknickt!Kom gezellig picknicken op het grootste terras van Noordwijkerhout! Geniet van een hapje en een drankje uit de ruim gevulde picknicmand. Picknickmanden te verkrijgen a € 10,- bij de deelnemende horeca.

Eraan/eraf: Helemaal zen na een plantaardige worst

24-08-2019 - Lekker die lunch! Maar hoeveel calorieën zijn dat wel niet? En hoe krijgen we die er weer af? Elke week nemen verslaggevers Laura Heerlien en Theo de With de proef op de som. Vandaag lunchen we vegan style. Het Slachthuis bij de Meelfabriek in Leiden is een redelijk nieuwe lunchroom, waar - anders dan de naam doet vermoeden - niets dierlijks wordt geserveerd. Zelfs de melk in de koffie is van soja gemaakt. Het grappige van Het Slachthuis: de kaart staat vol nepvlees.

Lezing over speciale operaties bij Defensie

23-08-2019 - Op zondag 1 september van 14:00 - 18:00 opent café 't Torentje (Voorburg) voor de vierde keer de deuren voor Veteranen en andere bezoekers. Deze keer staat een zeer interessante lezing op het programma over de speciale operaties bij Defensie Op 5 december 2018 is het NLD Special Operations Command opgericht. Dit is een operationele staf die alle Nederlandse speciale operaties plant, aanstuurt, uitvoert en evalueert.