Regio Zuid Holland Noord

KHN regionieuws

Gratis training overvalpreventie in de horeca 28 mei in Leiden

11-04-2019
-

Meld je snel aan voor een gratis overvalpreventietraining! Je krijgt concrete handvatten en leert om effectief te blijven handelen voor jouw eigen veiligheid en die van je medewerkers en gasten. Kijk snel voor een training bij jou in de buurt.

Cursus Social Media (1 dag) 20 mei in Zoetermeer

05-04-2019
-

Social media is onderdeel van het dagelijks leven van je gasten. Zij zoeken, boeken en reserveren online of plaatsen reviews. Hoe word je actief op social media? Waar moet je beginnen? Met de cursus ‘Social Media’ weet je in een dag hoe je jouw social media organiseert.

Koninklijk Horeca Nederland sluit samenwerking met de Horeca Academie af

27-03-2019
-

KHN en de Horeca Academie in Den Haag hebben een overeenkomst gesloten om samen opleidingen te verzorgen. Bart Hogenboom, voorzitter KHN regio Zuid-Holland-Noord en Antoine Defesche, directeur van de Horeca Academie ondertekenden een overeenkomst om dit jaar gezamenlijk een opleiding tot leermeester en een training in leidinggeven aan te bieden. Een belangrijke aanvulling op het horecaonderwijs.

Workshop Voorkom ziekteverzuim! (halve dag) 7 mei in Wassenaar

25-03-2019
-

Een zieke medewerker kost je gemiddeld 396 euro per dag. Dat zit bijvoorbeeld in loonkosten (doorbetaling tijdens ziekte), vervangingskosten, kosten voor de re-integratie en productieverlies. Daarbij komt nog de extra belasting voor de collega’s. Reden te meer om ziekteverzuim zoveel mogelijk te voorkomen.

2-daagse training Professioneel leidinggeven

19-02-2019
-

Wil je jouw medewerkers laten doorgroeien in jouw bedrijf naar een leidinggevende functie? Dit is een belangrijke rol met grote invloed op jouw bedrijf en jouw gast.

Lokaal horecanieuws in de media

Noord-Holland Horse Trials kiest bewust voor een plek aan het begin van de kalender

18-04-2019 - De bekendheid van de driedaagse Noord-Holland Horse Trials is in steeds meer landen groeiende. Ruiters uit twaalf landen zijn komend weekeinde present bij de eventing wedstrijd op en rond het terrein van Manege Beukers. En dus is het flink hectisch zo in de dagen voorafgaand aan het evenement, weet toernooileider Wim Schrama. Hij heeft zelfs zijn woonplaats Lisse tijdelijk ingeruild voor een hotel, omdat er nog heel ...

Heerlijk slurpen van dampende ramen

18-04-2019 - Gouden PollepelMomiji. Ramen wint ook in Den Haag terrein. In de hectiek van een druk restaurant, slurpen wij spetterend de rijke noedelsoep naar binnen. Comfortfood voor alle dagen.

Persoonlijkheid, gastvrijheid en hartelijkheid centraal bij Best Western Den Haag

18-04-2019 - Best Western Den Haag Comfortabel genieten in een hotel waar persoonlijkheid, gastvrijheid en hartelijkheid centraal staan? Dan bent u bij Best Western Hotel Den Haag aan het juiste adres. Drie fraaie herenhuizen uit 1895 vormen samen dit gastvrije hotel. Overnachten bij ons Het hotel heeft niet alleen een prachtige renovatie ondergaan, maar is ook uitgebreid van 20 naar maar liefst 50 kamers. De kamers zijn voorzien van alle hedendaagse wensen.

Fiets- en wandelroutes 'De Hoek van Zuid-Holland' gelanceerd

18-04-2019 - REGIO - Fietsers en wandelaars in de regio kunnen hun hart ophalen. Vandaag werd in Grand Café 't Hoofd in Maassluis 'De Hoek van Zuid-Holland' gelanceerd, dat bestaat uit fiets- en wandelroutes met diverse thema's. De routes nemen bezoekers mee langs hoogtepunten en locaties in de regio. 'De Hoek van Zuid-Holland' is het resultaat van een samenwerking tussen Westland, Maassluis, Midden-Delfland, Delft, Rotterdam (gebied Hoek van Holland), Schiedam en Vlaardingen.

Gemeente verleent extra nachtontheffingen voor horeca buiten het centrum

18-04-2019 - Den Haag verleent vijf extra nachtontheffingen voor horecazaken buiten het centrum om het nachtleven in de stad een impuls te geven. Dat schrijft de gemeente donderdag in een persbericht. Zo blijkt er behoefte te zijn aan meer uitgaansmogelijkheden buiten de uitgaanskernen in Den Haag, onder andere voor de dance scene. Bovendien, zo stelt de gemeente, creëert horeca banen en zorgt het voor levendigheid in de stad.