Regio Zuid Holland Zuid

KHN regionieuws

Basistraining Bhv (1 dag) en E-learning 24 juni in Ridderkerk

27-05-2019
-

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wil je als horecaondernemer je bhv-diploma halen? Of je medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

Lokaal horecanieuws in de media

Events in de stadstuin van het Parkhotel en dineren in restaurant The Park

18-06-2019 - Events in de stadstuin van het Parkhotel en dineren in restaurant The Park De stadstuin Verscholen tussen de hoge kantoorgebouwen ligt de prachtige stadstuin van het Parkhotel in Rotterdam. Een inspirerende plek voor events, lunches, borrels en feesten die bruisen van begin tot eind. "Een verborgen parel in het hart van Rotterdam", aldus Erik de Wit, General Manager bij het Parkhotel.

Rechtbank verklaart discotheek Klaas Pruim in Roden failliet

18-06-2019 - De afgebrande discotheek Klaas Pruim bv in Roden is failliet verklaard. De rechtbank in Assen trok dinsdag de stekker uit de bv. Daarmee lijkt definitief een einde te komen aan het disco-imperium van de familie Pruim. Dat begon in Zevenhuizen, waar onder leiding van vader Jan Pruim een discotheek tot grote bloei kwam. Pruim haalde artiesten als Normaal, Herman Brood, André Hazes en Golden Earring naar zijn dancing. In 2008 werd het bedrijf verkocht en ging de discotheek teloor.

Happy International Sushi Day! Dit zijn de 16 beste Japanse restaurants door heel het land

18-06-2019 - Let's rock 'n roll sushi-lovers, bij deze 16 sushi-restaurants is het heerlijk eten én toeven: Met een fraai uitzicht op de iconische Erasmusbrug is Aqua Asia Club dé aangewezen plek in Rotterdam om in een stijlvolle en moderne ambiance te genieten van de lekkerste sushi. Lunchen, dineren, loungen en zelfs vergaderen is hier een (sushi)feest. Deze plek tilt de Japanse keuken next level door een gevarieerd aanbod. Een Aziatisch fine dining concept at it's best.

'Bloed kruipt waar het niet gaan kan'

18-06-2019 - Maaskant naar VVVRobert Maaskant (50) werd zojuist officieel gepresenteerd als nieuwe trainer van VVV. De geboren Schiedammer, tot deze maand technisch directeur van Almere City, moet de komende twee seizoenen voor handhaving in de eredivisie zorgen met de Noord-Limburgse club. ,,Na het telefoontje van Stan Valckx was de keuze snel gemaakt." Door Dennis van Bergen Daar was hij opeens weer, Robert Maaskant.

7 x Turkse restaurants in Rotterdam die zeker het bezoeken waard zijn

18-06-2019 - ILYA op de West-Kruiskade is ook weer zo een leuk ingerichte zaak. Daarnaast kun je er ook heerlijk in het zonnetje op het terras zitten. Ze zijn hier gespecialiseerd in steenoven- en grillgerechten. Wat dacht je van ILYA's mixed grill? Je krijgt dan voor €44,95 een heerlijke schotel voor twee personen, met verschillende soorten vlees en bijgerechten! Hoef je zelf geen moeilijke keuzes te maken.