Regio Zuid Holland Zuid

KHN regionieuws

Basistraining Bhv (1 dag) en E-learning 9 september in Berkel en Rodenrijs

29-07-2019
-

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wil je als horecaondernemer je bhv-diploma halen? Of je medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

VVD wil één loket voor vergunningen van strandpaviljoenhouders

18-07-2019
-

KHN is erg blij met deze steun in de rug voor strandondernemers

Lokaal horecanieuws in de media

Dordtse mysteries: is De Vries in Dordrecht echt de bedenker van de frikandel?

24-08-2019 - Het is al jaren punt van discussie: wie is de bedenker van de frikandel? Beckers zegt Jan Bekkers en de Dordtse snackgigant De Vries zegt Gerrit de Vries. We doken voor je in de boeken en zochten het uit. Het verhaal gaat volgens De Vries zo: slagersknecht Gerrit de Vries draaide vanaf 1952 gehaktballen en maakte leverworst in het zuur voor kiosken en cafés.

Bazar verplaatst hotel toch maar niet; kamers komen terug op bovenste etage

24-08-2019 - De bekende horecagelegenheid Bazar aan de Witte de Withstraat in Rotterdam heeft de plannen om het hoteldeel elders in de stad onder te brengen, ingetrokken. Over een half jaar hoopt eigenaar Akbar Tamiz wel weer de vierde verdieping van zijn drukbezochte zaak ingericht te hebben...

Pulp: A tribute to Madonna

24-08-2019 - MAASSLUIS | Café Pulp presenteert: A tribute to Madonna. Tot middernacht uitsluitend de lekkerste Madonna hits. Daarna 80's classics met regelmatig jouw favoriete platen van de Queen of Pop.

Metamorfose: Sofi de France gaat verder als Lunchroom Soof

24-08-2019 - Bezoekers van het Schiedamse winkelcentrum Hof van Spaland opgelet: Sofi de France gaat vanaf begin september verder als Lunchroom Soof. Eigenaar Arjan de Langen tovert zijn zaak in slechts drie weken tijd om. ,,Ik wil graag nieuwe dingen ontdekken.

Opgelucht ademhalen: Lunchcafé Zonder Meer heeft al snel een opvolger

24-08-2019 - Tranen vloeiden hevig, toen voor Lunchcafé Zonder Meer het doek viel. Maar er is goed nieuws. Over een week opent in Oud-Beijerland 'In de Buurt, Eten en Drinken', waar mensen met een beperking opnieuw in de horeca kunnen werken. Bas Boerma en Eva de Graaff 24-08-19, 08:45 Delen per e-mail Sluit Tientallen dozen staan op het aanrecht in de keuken van het restaurant in woon-zorgcomplex De Gravin in Oud-Beijerland. Borden worden uitgepakt, afgewassen en in de kast geplaatst.