Wilt u meer tijd voor uw gasten? Kies voor KHN Rekenwerk!

De horeca is een branche die bulkt van de passie. Wij twijfelen geen moment dat u die passie ten overvloede benut door uw gasten unieke ervaringen en mooie momenten te laten beleven. Daar moet uw meeste tijd en energie dan ook in opgaan. U verdient tenslotte uw boterham door aandacht aan de gast te geven.

Goed ondernemerschap vraagt tegenwoordig om méér dan alleen aandacht voor de gast. De administratieve kant van het ondernemen weegt steeds zwaarder. Verslaglegging moet voldoen aan de eisen van de overheid, de belastingdienst en diverse wet- en regelgeving. Denk bijvoorbeeld aan de aangifte van de btw, de loonbelasting en de inkomstenbelasting, de bewaarplicht en de salarisadministratie. Hier kunnen wij u bij helpen.

Administratie van, voor en door horecaondernemers

KHN Rekenwerk, het horeca administratiepakket van, voor en door horecaondernemers. Op basis van uw wensen nemen wij de administratieve last uit handen. En daarvoor krijgt u direct financieel inzicht terug in handen, op elk gewenst moment van de dag. Wij nemen namelijk letterlijk naast u plaats achter het stuur, om u te ondersteunen en kennis te bieden om uw onderneming bij te sturen.

KHN Rekenwerk App

24/7 inzicht in uw financiële status

KHN Rekenwerk staat altijd aan. We automatiseren de administratie dusdanig, dat u 24 uur per dag, 7 dagen in de week inzicht heeft in uw financiële status. Uw volledige administratie letterlijk op zak, gewoon met een app. We doen, na akkoord, de verwerking van uw inkoopfacturen en de verzending van uw verkoopfacturen.

We kunnen uw salarisadministratie faciliteren en analyseren. En u kunt een vergelijking maken met soortgelijke bedrijven in het land. Bovendien komt onze Rekenwerk manager zeker vier keer per jaar met u bijpraten.  

KHN Rekenwerk pakketten
  

Rekenwerk Basis
€ 225,- per maand

Rekenwerk Praktisch
€ 300,- per maand

Rekenwerk Compleet
€ 400,- per maand

24/7 rapportages
Automatische verwerking van inkoopfacturen
Verwerken van kas en bank
Jaarrekening
Benchmark
Rekenwerk Basis
Administratieve verwerking van verkoopfacturen
Salarisadministratie
BTW-aangifte
Aangifte inkomstenbelasting en loonbelasting
Salarisstrook per medewerker € 6,50
Rekenwerk Basis + Praktisch
Aanmaken en versturen van verkoopfacturen
Debiteurenbeheer
Analyse salarisadministratie
Persoonlijke Rekenwerkmanager om mee te sparren
Salarisstrook per medewerker € 6

 Prijzen zijn per maand en exclusief btw.

Op KHN kunt u rekenen!

Ja, ik wil meer informatie!

KHN-lidnummer
Bedrijfsnaam
Contactpersoon
Vestigingsadres
Postcode
Vestigingsplaats
Telefoonnummer 
E-mailadres
Opmerking
Terug
KHN Rekenwerk is:
  • Eén pakket, samengesteld voor en door horecaondernemers, waarin de juiste kennis van cijferzaken en ervaring in de horeca gecombineerd is, voor een volledige ondersteuning op uw administratieve lasten.
  • Uw digitale financiële assistent, die 24 uur per dag, 7 dagen per week direct inzicht geeft in de actuele stand van zaken, om een helder en transparant beeld van uw onderneming te hebben.
  • Een betrouwbare partner die naast u ondernemend is om uw onderneming financieel sterker te maken
KHN geeft de horeca power!