Afdeling Rheden

KHN afdelingsnieuws

Training Effectief communiceren met jouw medewerkers (1 dag) op 20 mei in Zwolle

08-04-2019
-

Wat is jouw visie als werkgever en wat verwacht je van jouw medewerkers? Hoe zorg je ervoor dat jouw boodschap goed overkomt bij je medewerkers? Hoe bereid je een functionerings- of slecht nieuwsgesprek voor?

Basistraining Bhv en E-learning op 8 mei in Arnhem

05-04-2019
-

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wil je als horecaondernemer je bhv-diploma halen? Of je medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

Gastvrijheidscursus: Hoe krijg ik positieve reviews (halve dag) op 14 mei in Zwolle

01-04-2019
-

Je wilt dat je gasten een optimale gastvrijheids-beleving ervaren binnen jouw bedrijf. Dan is de kans immers groot dat zij een positieve recensie achterlaten. Hoe kun je hiervoor zorgen? In deze training leer je te kijken door de ogen van je gast zodat je hun ervaring kunt verbeteren.

Gratis training overvalpreventie in de horeca op 13 mei in Tiel

01-04-2019
-

Meld je snel aan voor een gratis overvalpreventietraining! Je krijgt concrete handvatten en leert om effectief te blijven handelen voor jouw eigen veiligheid en die van je medewerkers en gasten. Kijk snel voor een training bij jou in de buurt.

Estée Strooker gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Gelderland

04-06-2018
-

Maandag 4 juni is Estée Strooker van ’t Amusement en eetwinkel STROOM in Arnhem gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Gelderland.

Lokaal horecanieuws in de media

Hotel in Ellecom ontruimd na brand in wasdroger

17-04-2019 - ELLECOM - De brandweer is woensdag met spoed uitgerukt naar een brand in een hotel aan de Zutphensestraatweg in Ellecom. Omstreeks 16.50 uur werd de brand ontdekt door de BHV. In de droger in het washok was brand ontstaan. De BHV heeft vervolgens direct het hotel ontruimd en de brandweer gealarmeerd. De brandweer had de brand snel onder controle. Ze hadden de wasdroger naar buiten gebracht en daar de brand volledig geblust. Het hotel heeft lichte rook en brandschade opgelopen.

Brand in washok; hotel in Ellecom ontruimd

17-04-2019 - Het vuur werd iets voor 17.00 uur ontdekt. De bhv ontruimde vervolgens het hotel aan de Zutphensestraatweg en alarmeerde de brandweer. Die had de brand al snel onder controle. De brand is ontstaan in de droger, die samen met de wasmachine naar buiten is gebracht. Daar werd de brand geblust. Het hotel heeft lichte rook- en brandschade opgelopen. Nadat de brandweer geventileerd had, konden de gasten weer naar binnen. Het hotel beschikt over 73 hotelkamers.