Afdeling Rijswijk

KHN afdelingsnieuws

Gratis training overvalpreventie in de horeca 28 mei in Leiden

11-04-2019
-

Meld je snel aan voor een gratis overvalpreventietraining! Je krijgt concrete handvatten en leert om effectief te blijven handelen voor jouw eigen veiligheid en die van je medewerkers en gasten. Kijk snel voor een training bij jou in de buurt.

Cursus Social Media (1 dag) 20 mei in Zoetermeer

05-04-2019
-

Social media is onderdeel van het dagelijks leven van je gasten. Zij zoeken, boeken en reserveren online of plaatsen reviews. Hoe word je actief op social media? Waar moet je beginnen? Met de cursus ‘Social Media’ weet je in een dag hoe je jouw social media organiseert.

Koninklijk Horeca Nederland sluit samenwerking met de Horeca Academie af

27-03-2019
-

KHN en de Horeca Academie in Den Haag hebben een overeenkomst gesloten om samen opleidingen te verzorgen. Bart Hogenboom, voorzitter KHN regio Zuid-Holland-Noord en Antoine Defesche, directeur van de Horeca Academie ondertekenden een overeenkomst om dit jaar gezamenlijk een opleiding tot leermeester en een training in leidinggeven aan te bieden. Een belangrijke aanvulling op het horecaonderwijs.

Workshop Voorkom ziekteverzuim! (halve dag) 7 mei in Wassenaar

25-03-2019
-

Een zieke medewerker kost je gemiddeld 396 euro per dag. Dat zit bijvoorbeeld in loonkosten (doorbetaling tijdens ziekte), vervangingskosten, kosten voor de re-integratie en productieverlies. Daarbij komt nog de extra belasting voor de collega’s. Reden te meer om ziekteverzuim zoveel mogelijk te voorkomen.

2-daagse training Professioneel leidinggeven

19-02-2019
-

Wil je jouw medewerkers laten doorgroeien in jouw bedrijf naar een leidinggevende functie? Dit is een belangrijke rol met grote invloed op jouw bedrijf en jouw gast.

Bhv-trainingen in Den Haag

21-01-2019
-

KHN regio Zuid-Holland-Noord heeft samen met bureau Edusafe een bhv-herhalingstraining ontwikkeld.

Cursus Sociale Hygiëne in Den Haag (2 dagdelen)

20-12-2018
-

KHN regio Zuid-Holland-Noord organiseert ook dit jaar weer samen met ROC Mondriaan een cursus Sociale Hygiëne. Schenk je alcoholhoudende dranken in een horecabedrijf of op een evenement? Dan zal de leidinggevende of jijzelf in het bezit moeten zijn van een SVH Verklaring Sociale Hygiëne.

René Bogaart uitgeroepen tot Meest Markante Horecaondernemer van Zuid-Holland-Noord

05-11-2018
-

René Bogaart van Big Horeca B.V. mag zich de komende 1,5 jaar de Meest Markante Horecaondernemers van Zuid-Holland-Noord noemen.

Save the date! ALV KHN Rijswijk en gastvrijheidstraining op 6 november

22-08-2017
-

Binnekort vindt de ALV van KHN Rijswijk plaats. Voor deze ALV heeft het KHN bestuur Frank Heijneman van 'Gast is Koning' uitgenodigd. Hij zal een speech verzorgen met als thema gastvrijheid.

Lokaal horecanieuws in de media

Elea beste restaurant van Rijswijk

16-04-2019 - Restaurant Elea, gevestigd in de Herenstraat in het winkelcentrum Oud Rijswijk, is uitgeroepen tot het beste restaurant van Rijswijk. Het restaurant van Takis en Bibi kreeg 157 stemmen en een gemiddeld cijfer van 9,21. In de top vijf eindigden ook Olympia Rijswijk, de Wits, Made in Italy en Indonesisch Restaurant Tjendrawasih. Voor verdere informatie over de verkiezing en de uitslagen kun je terecht op: https://www.restaurantverkiezing.nl/.

NHGP zoekt kanshebbers voor titel beste jonge gastheer of gastvrouw

16-04-2019 - Dit jaar participeren voor het eerst ook Lekker 500 en SVH. De prijs stamt uit 1999 en is in het leven geroepen om goed gastheerschap te bevorderen. In 2018 won Sébastian van Zuiden (19) van restaurant, hotel en spa Savarin in Rijswijk (namens JRE). Een jaar eerder was dat Liz Barents.Kandidaten die kan willen maken op de Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs moeten tussen de 20-26 jaar zijn. Ze kunnen zich tot en met 14 mei 2019 inschrijven.

Rochelle Heerema's nieuwe uitdaging

16-04-2019 - De lokale talkshow Rondom Rijswijk 14 april in de bibliotheek Rijswijk. Deze middag ontving Frans Limbertie Rochelle Heerema, die zich op maandag 13 mei van 8.00 uur tot 20.00 uur. in Restaurant 't Goude Hooft in Den Haag vrijwillig laat opsluiten voor de organisatie Free a Girl. Zo vraagt zij aandacht voor meisjes die opgesloten zitten en gedwongen worden tot meerdere malen onvrijwillige seks per dag met mannen. Dit is een actie van Free a Girl.