Afdeling Rivierenland

KHN afdelingsnieuws

Training Effectief communiceren met jouw medewerkers (1 dag) op 20 mei in Zwolle

08-04-2019
-

Wat is jouw visie als werkgever en wat verwacht je van jouw medewerkers? Hoe zorg je ervoor dat jouw boodschap goed overkomt bij je medewerkers? Hoe bereid je een functionerings- of slecht nieuwsgesprek voor?

Basistraining Bhv en E-learning op 8 mei in Arnhem

05-04-2019
-

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wil je als horecaondernemer je bhv-diploma halen? Of je medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

Gastvrijheidscursus: Hoe krijg ik positieve reviews (halve dag) op 14 mei in Zwolle

01-04-2019
-

Je wilt dat je gasten een optimale gastvrijheids-beleving ervaren binnen jouw bedrijf. Dan is de kans immers groot dat zij een positieve recensie achterlaten. Hoe kun je hiervoor zorgen? In deze training leer je te kijken door de ogen van je gast zodat je hun ervaring kunt verbeteren.

Gratis training overvalpreventie in de horeca op 13 mei in Tiel

01-04-2019
-

Meld je snel aan voor een gratis overvalpreventietraining! Je krijgt concrete handvatten en leert om effectief te blijven handelen voor jouw eigen veiligheid en die van je medewerkers en gasten. Kijk snel voor een training bij jou in de buurt.

Impressie Inspiratiedag KHN Rivierenland op maandag 18 februari 2019

28-02-2019
-

Wij doen je kort verslag van de Inspiratiedag van KHN Rivierenland in Arnhem op maandag 18 februari 2019. Uiteraard met foto's!

KHN: Vrije sluitings- en terrastijden in APV West Betuwe

11-02-2019
-

Binnenkort stemt de gemeenteraad West Betuwe over een nieuwe APV (Algemene Plaatselijke Verordening). Deze moet afgestemd worden op de APV van Neerijnen, Lingewaal en Geldermalsen. Tijdens een debat over de APV pleitte KHN voor vrije sluitings- en terrastijden.

Estée Strooker gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Gelderland

04-06-2018
-

Maandag 4 juni is Estée Strooker van ’t Amusement en eetwinkel STROOM in Arnhem gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Gelderland.

Lokaal horecanieuws in de media

Deest "Rex and Band" in 't Zwaantje

21-04-2019 - Maandag 22 april, Tweede Paasdag, aanvang 15.00 is in café 't Zwaantje, Vriezenweg 10 , Deest en muziekfeest met een optreden van Rex en Band. De band brengt o.a. muziek uit zestiger, zeventiger en tachtiger jaren en speelt nummers als Sultan of Swung van Dire Straits,  Addicted to Love van Robert Palmer en Radar Love van Golden Earring.

Transformatie Koffiebar Van der Valk

21-04-2019 - TIEL De Koffiebar Chiccio in Van der Valk Hotel Tiel wordt van 29 april tot en met 10 mei getransformeerd tot Lobby Bar. Deze periode is de koffiebar gesloten. Gasten kunnen tijdens de transformatie terecht in de pop-up bar op de tweede etage in het restaurant. De Lobby Bar krijgt naast een nieuwe look, ook ruimere openingstijden en een nieuwe menukaart met een gevarieerd aanbod.

Sympathisanten Club Rodenburg gaan demonstreren bij gemeentehuis

20-04-2019 - BEESD • Club Rodenburg in Beesd roept sympathisanten via Facebook op om op dinsdag 23 april bij het gemeentehuis van West Betuwe te komen demonstreren tegen de sluiting van de discotheek door de burgemeester. De gemeente Geldermalsen werd donderdag door de voorzieningenrechter in het gelijk gesteld. De burgemeester besloot tot sluiting van De Rodenburg naar aanleiding van een aantal incidenten.