Afdeling Rivierenland

KHN afdelingsnieuws

Veluweacademy.nl biedt uitdagende baan aan afgestudeerde mbo’ers

26-06-2019
-

De Veluwe Academy is een uniek initiatief van VisitVeluwe, onderwijsinstellingen en vier toonaangevende hospitality bedrijven: Bungalowpark Hoenderloo, Landal Miggelenberg, Van der Valk Hotel Apeldoorn - de Cantharel en Thermen Bussloo.

Meer dan 100 streekproductmatches in Rivierenland!

27-05-2019
-

Op 20 mei 2019 vond in Zoelen een smakelijke ‘Meet & Match bijeenkomst’ plaats. Agrariërs uit Rivierenland lieten hier hun producten zien en proeven aan geïnteresseerde bedrijven in de regio, om zo te verkennen of er mogelijkheden voor samenwerking zijn. Gedurende de ochtend zijn er ruim 100 matches gemaakt. Dat houdt in dat binnenkort op steeds meer plekken streekproducten te verkrijgen zijn of op het menu staan!  

Impressie Inspiratiedag KHN Rivierenland op maandag 18 februari 2019

28-02-2019
-

Wij doen je kort verslag van de Inspiratiedag van KHN Rivierenland in Arnhem op maandag 18 februari 2019. Uiteraard met foto's!

Estée Strooker gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Gelderland

04-06-2018
-

Maandag 4 juni is Estée Strooker van ’t Amusement en eetwinkel STROOM in Arnhem gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Gelderland.

Lokaal horecanieuws in de media

Grootschalig vertier pal langs de A2

24-08-2019 - ZALTBOMMEL - In en rond Den Bosch zijn er niet veel mogelijkheden voor een ondernemend uitje met familie, vrienden of collega's. Leisure Dome Zaltbommel moet daar verandering in brengen. Het plan voor een groot regionaal vrijetijdscentrum pal langs de A2 neemt serieuze vormen aan.  Brigit Groeneveld en Bart Gotink 24-08-19, 06:54 Bron: BD Delen per e-mail Sluit Een hapje eten in een van de restaurants, dan een half uurtje karten of lasergamen en vervolgens naar de bioscoop.

La Folie in Zaltbommel sluit de deuren

23-08-2019 - Lieke en Joris Kerkhofs sluiten de deuren van La Folie in Zaltbommel. De ondernemers zijn in het pand aan de Gamerschestraat uit hun jasje gegroeid en hebben tevergeefs gezocht naar een nieuwe locatie voor hun restaurant, dat op plaats 96 staat in de Lekker Top 100 voor 2019. 'We zijn nu tien jaar actief en hebben op deze locatie het maximale uit het restaurant gehaald', aldus Lieke Kerkhofs over het besluit om te stoppen met La Folie in Zaltbommel.

Gladiatoren, ridders en snelle karts bij Silverstone in Zwanenburg

23-08-2019 - De monden van bezoekers die voor het eerst partycentrum Zwanenburg binnenstappen, vallen soms open van verbazing. Ze verwachten alleen wat karts te zien, maar komen in een sfeervolle ruimte terecht waar veel meer te beleven valt. De centrale horecaruimte biedt uitzicht op de kartbaan, de bowlingbanen en de lasergame-arena. ,,Van alles een beetje'', omschrijft algemeen manager Abel van Druten de inrichting. Het doet een beetje ...