Afdeling Roerdalen

KHN afdelingsnieuws

Workshop Bedrijfsoverdracht/Bedrijfsbeëindiging op 23 september in Eindhoven

09-08-2019
-

Wil je weten wat er komt kijken bij het beëindigen of verkopen van je onderneming? Het is zinvol om hier in een vroeg stadium al over na te denken en je te laten informeren. Tijdens deze workshop nemen we alle opties door en krijg je de juiste handvatten aangereikt om over te gaan tot bedrijfsbeëindiging of bedrijfsoverdracht.

Het Eurovisie Songfestival naar Limburg?

23-05-2019
-

Er zijn heel veel steden in Nederland die het Eurovisie Songfestival in 2020 graag binnen hun gelederen willen halen, maar zou 't niet 't allerleukste zijn als dit enorme festijn volgend jaar in Limburg gehouden wordt? En hoeveel exposure zou dit wellicht op kunnen leveren voor de (horeca) ondernemers in Limburg?

KHN feliciteert Fred van Hal van sportcafé De Wieë met koninklijke onderscheiding

30-04-2019
-

Op vrijdag 26 april 2019 is KHN-lid Fred van Hal (68) van Sportcafé de Wieë in Posterholt koninklijk onderscheiden. Dit gebeurde tijdens de jaarlijkse lintjesregen. Fred ontving deze koninklijke onderscheiding uit handen van burgemeester Monique de Boer - Beerta van Roerdalen voor zijn 'bijdrage aan de samenleving'.

Hoe trots ben jij op Limburg?

08-04-2019
-

Nieuws van Foodlab Limburg! FoodLab Limburg gaat voor een Limburg waarbij de culinaire sector een drijvende kracht is voor de gehele vrijetijdssector.

Carnaval komt eraan! Waar moet je op letten?

28-02-2019
-

Zijn er regels? Waar moet je op letten? Check de tips van KHN!

Igor Stel gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Limburg

08-10-2018
-

Op maandag 8 oktober is Igor Stel, eigenaar van All-in Echt, Kasteel Limbricht, Valdeludo en Entertrain gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Limburg 2018/2019.

Lokaal horecanieuws in de media

Repair Café Sint Odiliënberg opent deuren weer na vakantie

13-08-2019 - Het Repair Café opent na de zomervakantie op donderdag 29 augustus weer de deuren in een zaal van de Roerparel aan de Schaapsweg 24 in Sint Odiliënberg.