Afdeling Roermond

KHN afdelingsnieuws

Hoe trots ben jij op Limburg?

08-04-2019
-

Nieuws van Foodlab Limburg! FoodLab Limburg gaat voor een Limburg waarbij de culinaire sector een drijvende kracht is voor de gehele vrijetijdssector.

Basistraining Bhv (1 dag) en E-learning 20 mei in Sevenum

05-04-2019
-

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wil je als horecaondernemer je bhv-diploma halen? Of je medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

Cox & Co uit Roermond ontvangt predicaat mantelzorgvriendelijk

21-03-2019
-

Horecaonderneming Cox&Co is op donderdag 14 maart erkend als mantelzorgvriendelijke werkgever. Dat betekent dat zij de combinatie van mantelzorg en werk goed mogelijk maken voor medewerkers. Cox&Co is de eerste horecaonderneming die deze erkenning krijgt. Wethouder Smitsmans reikte namens Stichting Werk en Mantelzorg de erkenning uit aan Wim Cox.

Muziekcafés en (kleinere) poppodia in Limburg opgelet!

28-01-2019
-

De provincie Limburg stelt subsidiegelden voor (kleine) poppodia en muziekcafe's beschikbaar.

Igor Stel gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Limburg

08-10-2018
-

Op maandag 8 oktober is Igor Stel, eigenaar van All-in Echt, Kasteel Limbricht, Valdeludo en Entertrain gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Limburg 2018/2019.

Lokaal horecanieuws in de media

L1mburg Centraal: Camille Oostwegel schrikt van brand Notre-Dame

16-04-2019 - Brand Notre-Dame, tekort aan horecapersoneel, coalitieonderhandelingen, gedetineerden Roermond halen geld op en meer Limburgs nieuws... Groot verdriet ook in Limburg over de verwoestende brand in de Notre-Dame in Parijs. Een groot deel van dat werelderfgoed ging gisteravond verloren in de vlammenzee. Een drama, zegt ook de Valkenburgse hotelier Camille Oostwegel. Oostwegel heeft als honorair consul van Frankrijk een sterke binding met dat land.

Galabal voor examenkandidaten Mavo Roermond

16-04-2019 - Het galabal van Mavo Roermond wordt woensdag 17 april gehouden in Café &Zo aan het Stationsplein. De examenkandidaten arriveren tussen 19.00 en 20.00 uur in fraaie voertuigen op de feestlocatie. De stoet trekt jaarlijks veel bekijks.

Helmond krijgt nóg een nieuw sushirestaurant: Izumi

16-04-2019 - HELMOND - Liefhebbers van sushi krijgen in Helmond nog meer keus. Aan de Noord Koninginnewal opent later dit jaar restaurant Izumi de deuren. Het eethuis komt op de plek van Charlee Browns Place, dat in september 2018 de deuren sloot. Izumi heeft al vestigingen in Roermond...