Afdeling Roermond

KHN afdelingsnieuws

Ondernemers in Roermond maken hun bedrijf toegankelijk (ook) voor mensen met een beperking

07-06-2019
-

Oproep aan de leden van KHN Roermond om met voorbeelden te komen van bedrijven die (ook) voor mensen met een beperking toegankelijk zijn, dit i.h.k.v. de week van de toegankelijkheid (7 t/m 11 oktober 2019).

Gratis training overvalpreventie in de horeca 18 juni in Weert

27-05-2019
-

Meld je snel aan voor een gratis overvalpreventietraining! Je krijgt concrete handvatten en leert om effectief te blijven handelen voor jouw eigen veiligheid en die van je medewerkers en gasten. Kijk snel voor een training bij jou in de buurt.

Het Eurovisie Songfestival naar Limburg?

23-05-2019
-

Er zijn heel veel steden in Nederland die het Eurovisie Songfestival in 2020 graag binnen hun gelederen willen halen, maar zou 't niet 't allerleukste zijn als dit enorme festijn volgend jaar in Limburg gehouden wordt? En hoeveel exposure zou dit wellicht op kunnen leveren voor de (horeca) ondernemers in Limburg?

KHN feliciteert André en Maria van der Linden met koninklijke onderscheiding

30-04-2019
-

Op vrijdag 26 april 2019 zijn KHN-leden André (68) en Maria (67) van der Linden van café-zaal De Ster uit Maasniel koninklijk onderscheiden. Dit gebeurde tijdens de jaarlijkse lintjesregen. Het echtpaar Van der Linden ontving deze koninklijke onderscheiding voor hun 'bijdrage aan de samenleving'.

Hoe trots ben jij op Limburg?

08-04-2019
-

Nieuws van Foodlab Limburg! FoodLab Limburg gaat voor een Limburg waarbij de culinaire sector een drijvende kracht is voor de gehele vrijetijdssector.

Cox & Co uit Roermond ontvangt predicaat mantelzorgvriendelijk

21-03-2019
-

Horecaonderneming Cox&Co is op donderdag 14 maart erkend als mantelzorgvriendelijke werkgever. Dat betekent dat zij de combinatie van mantelzorg en werk goed mogelijk maken voor medewerkers. Cox&Co is de eerste horecaonderneming die deze erkenning krijgt. Wethouder Smitsmans reikte namens Stichting Werk en Mantelzorg de erkenning uit aan Wim Cox.

Muziekcafés en (kleinere) poppodia in Limburg opgelet!

28-01-2019
-

De provincie Limburg stelt subsidiegelden voor (kleine) poppodia en muziekcafe's beschikbaar.

Igor Stel gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Limburg

08-10-2018
-

Op maandag 8 oktober is Igor Stel, eigenaar van All-in Echt, Kasteel Limbricht, Valdeludo en Entertrain gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Limburg 2018/2019.

Lokaal horecanieuws in de media

Roerkade in rep en roer door rokende barbecue hotel

15-06-2019 - Twee brandweerwagens, een ambulance en politie. Terrasbezoekers op de Roerkade in Roermond hadden zaterdagmiddag heel wat spektakel om naar te kijken toen de hulpdiensten werden opgeroepen voor een brand in het nieuwe hotel Valies.

Wie?

15-06-2019 - Achter het fornuis staat vooral Jolanda, en achter de tap vind je Peter. Ze runnen Faubourg St. Jacques sinds 1999. Waar hij deze stap zette na wat omzwervingen binnen de horecawereld (discotheek, café, chique restaurants) en daarbuiten, was de move van Jolanda een sprong in het diepe. In no time ontplooide ze zich tot horecavrouw. De zaak (net over de stenen brug) is in Roermond een begrip.

Zomerwandelingen in Roermond

14-06-2019 - Wie meer te weten wil komen over heden en verleden van de bisschopsstad, kan van 16 juli tot en met vrijdag 23 augustus iedere dinsdag tot en met vrijdag met een VVV gids Roermond ontdekken.