Afdeling Roermond

KHN afdelingsnieuws

Workshop Bedrijfsoverdracht/Bedrijfsbeëindiging op 23 september in Eindhoven

09-08-2019
-

Wil je weten wat er komt kijken bij het beëindigen of verkopen van je onderneming? Het is zinvol om hier in een vroeg stadium al over na te denken en je te laten informeren. Tijdens deze workshop nemen we alle opties door en krijg je de juiste handvatten aangereikt om over te gaan tot bedrijfsbeëindiging of bedrijfsoverdracht.

Ondernemers in Roermond maken hun bedrijf toegankelijk (ook) voor mensen met een beperking

07-06-2019
-

Oproep aan de leden van KHN Roermond om met voorbeelden te komen van bedrijven die (ook) voor mensen met een beperking toegankelijk zijn, dit i.h.k.v. de week van de toegankelijkheid (7 t/m 11 oktober 2019).

Het Eurovisie Songfestival naar Limburg?

23-05-2019
-

Er zijn heel veel steden in Nederland die het Eurovisie Songfestival in 2020 graag binnen hun gelederen willen halen, maar zou 't niet 't allerleukste zijn als dit enorme festijn volgend jaar in Limburg gehouden wordt? En hoeveel exposure zou dit wellicht op kunnen leveren voor de (horeca) ondernemers in Limburg?

KHN feliciteert André en Maria van der Linden met koninklijke onderscheiding

30-04-2019
-

Op vrijdag 26 april 2019 zijn KHN-leden André (68) en Maria (67) van der Linden van café-zaal De Ster uit Maasniel koninklijk onderscheiden. Dit gebeurde tijdens de jaarlijkse lintjesregen. Het echtpaar Van der Linden ontving deze koninklijke onderscheiding voor hun 'bijdrage aan de samenleving'.

Hoe trots ben jij op Limburg?

08-04-2019
-

Nieuws van Foodlab Limburg! FoodLab Limburg gaat voor een Limburg waarbij de culinaire sector een drijvende kracht is voor de gehele vrijetijdssector.

Cox & Co uit Roermond ontvangt predicaat mantelzorgvriendelijk

21-03-2019
-

Horecaonderneming Cox&Co is op donderdag 14 maart erkend als mantelzorgvriendelijke werkgever. Dat betekent dat zij de combinatie van mantelzorg en werk goed mogelijk maken voor medewerkers. Cox&Co is de eerste horecaonderneming die deze erkenning krijgt. Wethouder Smitsmans reikte namens Stichting Werk en Mantelzorg de erkenning uit aan Wim Cox.

Carnaval komt eraan! Waar moet je op letten?

28-02-2019
-

Zijn er regels? Waar moet je op letten? Check de tips van KHN!

Igor Stel gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Limburg

08-10-2018
-

Op maandag 8 oktober is Igor Stel, eigenaar van All-in Echt, Kasteel Limbricht, Valdeludo en Entertrain gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Limburg 2018/2019.

Lokaal horecanieuws in de media

Arresthuis in Roermond tweede 5-sterrenhotel van Limburg

20-08-2019 - Het Arresthuis aan de Pollartstraat in Roermond is als eerste Van der Valk-hotel en als tweede hotel van Limburg bekroond met 5 sterren. De officiële onthulling van de bijbehorende plaquette vindt op 30 september plaats.

Het Arresthuis in Roermond krijgt 5-sterrenstatus

20-08-2019 - Het Arresthuis aan de Pollartstraat in Roermond is als eerste Van der Valk-hotel en als tweede hotel van Limburg bekroond met 5 sterren. De officiële onthulling van de bijbehorende plaquette vindt op 30 september plaats.

Steekpartij in café Roermond: vijf jaar cel geëist tegen Albanees

13-08-2019 - Een steekpartij op zondag 10 februari in een horecazaak aan het Stationsplein in Roermond heeft zich afgespeeld in kringen van Albanezen die banden lijken te hebben met de georganiseerde hennepteelt in Limburg. Dat bleek dinsdag voor de rechtbank in Roermond.