Afdeling De Ronde Venen

KHN afdelingsnieuws

LinkedIn training (1 dag) 1 oktober in Woerden

12-08-2019
-

Horeca Maatwerk (onderdeel van KHN) organiseert een LinkedIn training van een dag waarbij je van alles leert over het gebruik van LinkedIn voor jouw horeca onderneming. Heel leerzaam en leuk! Je krijgt tips die je direct kunt toepassen zodat je met een goed gevoel (en een mooi profiel) aan het einde van de dag naar huis gaat.

Workshop Voorkom ziekteverzuim! 24 september in Woerden

12-08-2019
-

Een zieke medewerker kost je gemiddeld 396 euro per dag. Dat zit bijvoorbeeld in loonkosten (doorbetaling tijdens ziekte), vervangingskosten, kosten voor de re-integratie en productieverlies. Daarbij komt nog de extra belasting voor de collega’s. Reden te meer om ziekteverzuim zoveel mogelijk te voorkomen.

Basistraining Bhv (1 dag) en E-learning 24 september in Woerden

12-08-2019
-

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wil je als horecaondernemer je bhv-diploma halen? Of je medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

Workshop Hygiënecode op 9 september in Woerden

29-07-2019
-

Iedere horecaondernemer die eten en drinken bereidt, is verplicht om volgens de laatste Hygiënecode voor de horeca (van 1 april 2016) te werken. Door deze workshop weet je precies hoe je voldoet aan de wet.

VVD wil één loket voor vergunningen van strandpaviljoenhouders

18-07-2019
-

KHN is erg blij met deze steun in de rug voor strandondernemers

Kom naar de strandbeurs 2018 op 27 november in The Beach in Aalsmeer

22-10-2018
-

Voor de vertrouwde strandbeurs bezoeken we dit jaar The Beach in Aalsmeer van 11.00 uur tot 17.00 uur. U kunt u genieten van hapjes, drankjes en de nieuwste trends voor het strand en terras. Er zijn verschillende programma’s waaraan u kunt deelnemen.

Lokaal horecanieuws in de media

Vandaag veel sportiviteit op laatste dag Wilnis Festival

17-08-2019 - WILNIS De laatste dag van het Wilnis Festival begint vandaag opnieuw met een sportieve middag. Deze keer wordt er beachvolleybal gespeeld. Het toernooi begint om 13.00 uur. Inschrijven kan via beachvolley@wilnisfestival.nl. En om 20.00 uur gaat dan voor de laatste keer dit festival de tent open waar Partyfriex en Party Criminals er een groot feest van maken ter afsluiting van het festival. Op het festivalterrein in Het Speelwoud staat vier dagen lang een kermis, een feesttent en een bruin café.

Vandaag gaan de voetjes van de vloer bij het Wilnis Festival

16-08-2019 - WILNIS De derde dag van het Wilnis Festival belooft begint sportief met om 13.30 uur Voetvolley. Inschrijven kan via feest@wilnisfestival.nl. Om 16.00 uur volgt de Vrijdagmiddagborrel en om 20.00 uur gaat de tent open. Deze keer maken de Snollebollekes er een groot feest van en mag iedereen van links naar rechts en weer terug. Het feest wordt compleet met een optreden van Tilt. Op het festivalterrein in Het Speelwoud staat vier dagen lang een kermis, een feesttent en een bruin café.

Al 100.000 klanten kopen 'bekend' vlees via koopeenkoe.nl

13-08-2019 - Online vleesverkoper Koopeenkoe.nl heeft de mijlpaal van 100.000 klanten in Nederland, Duitsland en Groot-Brittannië weten te behalen. Dat zegt Berend te Voortwis, directeur van Crowdbutching, het bedrijf achter onder meer Koopeenkoe.nl, Koopeenkalkoen.nl, Kaufeinschwein.de en buyacow.ukvandaag in een interview met het AD. Het bedrijf is een initiatief dat hoort in de 'stal' van horeca-groothandel en luxe speciaalzaak De Lindenhoff in Baambrugge net onder de rook van de Bijlmer.