Afdeling Roosendaal

KHN afdelingsnieuws

17 mei: Themabijeenkomst energie- en CO2-besparing

09-04-2019
-

Wil je weten hoe je energie en CO2 (en daarmee geld) kunt besparen? Kom dan 17 mei a.s. naar de themabijeenkomst voor ondernemers in Noord Brabant!

Brandveiligheid en stekkers

09-04-2019
-

Brandweer Midden-West Brabant heeft verschillende filmpjes gemaakt om jouw gasten en medewerkers te informeren over veiligheid in de horeca.

Basistraining Bhv (1 dag) en E-learning 21 mei in Roosendaal

05-04-2019
-

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wil je als horecaondernemer je bhv-diploma halen? Of je medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

Samen maken we de Roosendaalse horeca toegankelijker

01-04-2019
-

Sta je weleens stil bij jouw gasten met een beperking? Hoe makkelijk kunnen zij bij jou vertoeven? De Roosendaalse horeca wil voor iedereen toegankelijk zijn!

Reeks overvallen in Brabant: weet jij wat je moet doen?

26-03-2019
-

Afgelopen weekend zijn drie horecabedrijven in Tilburg overvallen. Het aantal overvallen in Brabant is in 2018 fors gestegen. KHN wil jou als horecaondernemer in Brabant informeren over wat je moet doen als het jou overkomt en wat moet je vooral laten.

Brandveiligheid en kaarsen

26-03-2019
-

Brandweer Midden-West Brabant heeft verschillende filmpjes gemaakt om jouw gasten en medewerkers te informeren over veiligheid in de horeca.

Brabantse Gastvrijheid Award 2019

13-03-2019
-

Wie heeft de meest gastvrije locatie van Brabant? Na een succesvolle eerste editie in 2018 gaat VisitBrabant samen met Omroep Brabant en andere Brabantse partners ook dit jaar op zoek naar de meest gastvrije locatie uit de Brabantse vrijetijdssector.    

Veilig uitgaan tijdens uiteten

12-03-2019
-

Brandweer Midden-West Brabant heeft verschillende filmpjes gemaakt om jouw gasten en medewerkers te informeren over veiligheid in de horeca.

Eendaagse training 'Meer omzet door reviews' op 14 mei in Etten-Leur

05-03-2019
-

Online reviews bereiken een internationaal miljoenenpubliek. De presentatie en prestatie van jouw bedrijf op reviewsites is daarom cruciaal. Wil je weten hoe je een goede reactie op een review schrijft? Dan is de praktijkgerichte training iets voor jou.

Veilig uitgaan tijdens carnaval!

26-02-2019
-

Waar is dat feestje? Hier is dat feestje! We gaan er weer een gezellige en veilige carnaval van maken. Brandweer Midden-West Brabant heeft verschillende filmpjes gemaakt om jouw gasten en medewerkers te informeren over veiligheid in de horeca.    

Lokaal horecanieuws in de media

Nieuwe biertjes voor de Roosendaalse kroegtijgers

19-04-2019 - ROOSENDAAL - De Kroegtijger en Niet voor de Poes: de biertjes van brouwerij Het Beest zijn niet voor watjes. Voor Sanneke Vermeulen en haar vriend Bart Sinnema is het uitkomen van hun eigen bier een droom die uitkomt. ,,Dat we op een Roosendaals terrasje onze eigen biertjes kunnen drinken." Quote Dit is voor ons allebei een uit de hand gelopen hobby Sanneke Vermeulen Vanavond om 21.00 uur worden beide biertjes gepresenteerd in café 't Wapen van Roosendaal.

Chillen bij de asperges

19-04-2019 - Het kenmerkende van een pop-uprestaurant is dat het een tijdelijke onderneming is op een tijdelijke, vaak bijzondere locatie. Restaurant op het Land in Wouw was vorig jaar zo'n initiatief: een luxe aspergepaviljoen tussen de landelijke aspergevelden. Met 7000 bezoekers in drie weken een flink commercieel succes.Dit jaar volgt dus de tweede editie, van 11…

'Hippe beachclub' tussen Wouwse asperges trekt weer duizenden liefhebbers

18-04-2019 - videoWOUW - Het kenmerkende van een pop-uprestaurant is dat het een tijdelijke onderneming is op een tijdelijke, vaak bijzondere locatie. Restaurant op het Land in Wouw was vorig jaar zo'n initiatief: een luxe paviljoen tussen de landerige aspergevelden. Met 7.000 gasten in drie weken een flink commercieel succes.