Afdeling Rosmalen

KHN afdelingsnieuws

Gratis training overvalpreventie in de horeca 3 juli in Helvoirt

20-05-2019
-

Meld je snel aan voor een gratis overvalpreventietraining! Je krijgt concrete handvatten en leert om effectief te blijven handelen voor jouw eigen veiligheid en die van je medewerkers en gasten. Kijk snel voor een training bij jou in de buurt.

Brabantse vrijetijdssector en VisitBrabant tillen gastvrijheid naar hoger niveau

15-05-2019
-

Op 9 mei vond in het Willem-II Stadion in Tilburg de kick-off plaats van het programma dat gastvrijheid in de Brabantse vrijetijdssector naar een nóg hoger niveau moet tillen.

Reeks overvallen in Brabant: weet jij wat je moet doen?

26-03-2019
-

Afgelopen weekend zijn drie horecabedrijven in Tilburg overvallen. Het aantal overvallen in Brabant is in 2018 fors gestegen. KHN wil jou als horecaondernemer in Brabant informeren over wat je moet doen als het jou overkomt en wat moet je vooral laten.

Nieuwe Fan's KHN Powerlab 'Goed werkgeverschap!'

18-03-2019
-

Groots was de opkomst op 18 maart voor de, door KHN regio Oost Brabant georganiseerde, workshop Powerlab 'Goed werkgeverschap' gegeven door de Fan-Factory.

Brabantse Gastvrijheid Award 2019

13-03-2019
-

Wie heeft de meest gastvrije locatie van Brabant? Na een succesvolle eerste editie in 2018 gaat VisitBrabant samen met Omroep Brabant en andere Brabantse partners ook dit jaar op zoek naar de meest gastvrije locatie uit de Brabantse vrijetijdssector.    

Wegrestaurant de Geffense Barrière voorlopig niet herbouwd

17-01-2019
-

Bijna tien jaar na de verwoestende brand zien de restanten van het ooit florerende bedrijf er nog steeds troosteloos uit. Een oplossing lijkt nog ver weg.

Lokaal horecanieuws in de media

Zon en regen tijdens 17e editie FietsENmenu

16-06-2019 - Rosmalen ('s Hertogenbosch): Deze eigenlijk niet meer weg te denken culinaire fietsstocht van Satisfaction kenmerkte zich ook dit jaar weer door enkele verrassingen vóór en tijdens de route op zaterdag 15 juni, die via Café D'n Beer werd gestart op het Gildeplein, waar deze keer geen bus, maar huifkarren klaar stonden voor het vervoer, terwijl ook dit jaar René Holweg het vervoer van de fietsen weer voor zijn rekening nam.

VVV zoekt historische stukken voor nieuw museum

13-06-2019 - In het museum krijgen de voetbalschoenen van Jan Klaassens, het contract van Ger van Rosmalen en de keepershandschoenen van John Roox een plek. VVV is op zoek naar meer attributen om tentoon te stellen.OpeningSamen met de fans wil VVV op zoek naar historische voorwerpen om het archief van de club aan te vullen. Het streven is om het museum te openen rond de Herman Teeuwen Memorial op zaterdag 27 juli.

Vattenfall plaatst snellaadpunten bij McDonald's vestigingen met een McDrive

11-06-2019 - De eerste snellaadpunten bij McDonald's van Vattenfall in Drenthe, Gelderland en Overijssel zijn eind mei in gebruik genomen. McDonald's breidt het aantal snellaadpunten uit, nu met de volgende drie van de 168 snellaadpunten die de komende drie jaar geplaatst worden op alle locaties met een McDrive. Het eerste snellaadpunt is eind maart in Noord-Brabant geplaatst bij McDonald's restaurant Rosmalen.