Afdeling Rucphen

KHN afdelingsnieuws

Brabantse vrijetijdssector en VisitBrabant tillen gastvrijheid naar hoger niveau

15-05-2019
-

Op 9 mei vond in het Willem-II Stadion in Tilburg de kick-off plaats van het programma dat gastvrijheid in de Brabantse vrijetijdssector naar een nóg hoger niveau moet tillen.

Gratis training overvalpreventie in de horeca 25 juni in Hilvarenbeek

13-05-2019
-

Meld je snel aan voor een gratis overvalpreventietraining! Je krijgt concrete handvatten en leert om effectief te blijven handelen voor jouw eigen veiligheid en die van je medewerkers en gasten. Kijk snel voor een training bij jou in de buurt.

Brandveiligheid en stekkers

09-04-2019
-

Brandweer Midden-West Brabant heeft verschillende filmpjes gemaakt om jouw gasten en medewerkers te informeren over veiligheid in de horeca.

Reeks overvallen in Brabant: weet jij wat je moet doen?

26-03-2019
-

Afgelopen weekend zijn drie horecabedrijven in Tilburg overvallen. Het aantal overvallen in Brabant is in 2018 fors gestegen. KHN wil jou als horecaondernemer in Brabant informeren over wat je moet doen als het jou overkomt en wat moet je vooral laten.

Brandveiligheid en kaarsen

26-03-2019
-

Brandweer Midden-West Brabant heeft verschillende filmpjes gemaakt om jouw gasten en medewerkers te informeren over veiligheid in de horeca.

Brabantse Gastvrijheid Award 2019

13-03-2019
-

Wie heeft de meest gastvrije locatie van Brabant? Na een succesvolle eerste editie in 2018 gaat VisitBrabant samen met Omroep Brabant en andere Brabantse partners ook dit jaar op zoek naar de meest gastvrije locatie uit de Brabantse vrijetijdssector.    

Veilig uitgaan tijdens uiteten

12-03-2019
-

Brandweer Midden-West Brabant heeft verschillende filmpjes gemaakt om jouw gasten en medewerkers te informeren over veiligheid in de horeca.

Veilig uitgaan tijdens carnaval!

26-02-2019
-

Waar is dat feestje? Hier is dat feestje! We gaan er weer een gezellige en veilige carnaval van maken. Brandweer Midden-West Brabant heeft verschillende filmpjes gemaakt om jouw gasten en medewerkers te informeren over veiligheid in de horeca.    

Brand. Het kan ook jou overkomen

12-02-2019
-

Je moet er niet aan denken, het zal je maar overkomen: brand in je bar of restaurant. De schade na een brand is vaak enorm. “Je denkt dat je de zaken goed geregeld hebt, maar … is dat ook zo?”

Lokaal horecanieuws in de media

Haring Party van Rotary Club Halderberge Seppe een geslaagd feest

18-06-2019 - RUCPHEN - Het was op donderdag 13 juni een gezellige drukte bij restaurant Le Jardin te Rucphen waar Rotary Club Halderberge Seppe inmiddels haar zesde Haring Party organiseerde. In totaal hebben zo'n 400 gasten het evenement bezocht.

Haring Party 2019 van Rotary Club Halderberge Seppe een geslaagd feest

17-06-2019 - HALDERBERGE - Het was op donderdag 13 juni een gezellige drukte bij restaurant Le Jardin te Rucphen waar Rotary Club Halderberge Seppe inmiddels haar zesde Haring Party organiseerde. In totaal hebben zo'n 400 gasten het evenement bezocht.

Haringparty Rotary Club brengt 9500 euro op

13-06-2019 - BOSSCHENHOOFD/RUCPHEN - Koud zijn de eerste haringen aan wal of overal in het land is het haringparty-tijd. Bij restaurant Le Jardin in Rucphen had de Rotaryclub Halderberge-Seppe binnen onafzienbare tijd vierhonderd kaartjes aan de man/vrouw gebracht. Zij kwamen samen in de tijden van restaurateur Ad Lips, die behalve de verse maatjes ook garnalen, saté en beenham serveerde.  Waar Rotary is wordt genetwerkt. Waar Rotary is zijn goede doelen, verbonden aan deze haringparty.