Afdeling Sallandse Heuvelrug e.o.

KHN afdelingsnieuws

Ben jij ook bij de (gratis) workshop Informatieplicht Energiebesparing op dinsdag 25 juni?

13-06-2019
-

Verbruikt jouw bedrijf meer dan 50.000 kWh aan elektriciteit of meer dan 25.000 m3 gas per jaar? Dan ben je verplicht om je voor 1 juli 2019 te registreren bij het e-Loket Informatieplicht Energiebesparing van de overheid. Daar moet je aangeven welke maatregelen je hebt genomen of gaat nemen om energie te besparen.

TOTO project Gastvrij Overijssel organiseert Workshop: Employee journey op 18 juni

03-06-2019
-

Dit Powerlab zit vol interactie, inspiratie en Fan Facts! Je gaat naar huis met concrete tips voor deze 7 momenten van de waarheid en een schat aan ervaringen van andere deelnemers.

Gratis training overvalpreventie in de horeca op 1 juli in Zwolle

27-05-2019
-

Meld je snel aan voor een gratis overvalpreventietraining! Je krijgt concrete handvatten en leert om effectief te blijven handelen voor jouw eigen veiligheid en die van je medewerkers en gasten. Kijk snel voor een training bij jou in de buurt.

Basistraining Bhv en E-learning op 25 juni in Zwolle

13-05-2019
-

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wil je als horecaondernemer je bhv-diploma halen? Of je medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

Provincie Overijssel - Subsidie Jonge bedrijfsopvolgers!

15-04-2019
-

Onder een familiebedrijf verstaan wij een MKB-onderneming waarvan meer dan 50% van de aandelen in handen is van één familie. De familie heeft een beslissende bevoegdheid betreffende de bedrijfsvoering en opvolging. Ook is de leiding (bij de meerderheid) in handen van één familie.

Stenden Hotel Management School gaat het land in

02-04-2019
-

De duale flexibele opleiding van Stenden Hotel Management School gaat voor bedrijven en geïnteresseerden regionale voorlichtingsbijeenkomsten en selectiedagen organiseren.

Verslag ALV KHN Sallandse Heuvelrug e.o.

27-03-2019
-

Op 12 maart vond de algemene ledenvergadering van KHN Sallandse Heuvelrug e.o. plaats. In het verslag lees je wat er besproken is.

Gerard André van café De Alm wint Veiligheidsprijs Deventer

16-03-2019
-

Burgemeester Ron König overhandigde de prijs op 7 maart aan Gerard André

Versterken groene uitstraling toeristische bedrijven KHN Overijssel

05-03-2019
-

De kwaliteit van de groene omgeving in Overijssel is hèt visitekaartje vanuit de vrijetijdseconomie naar haar gasten. De vele campings, hotels e.a. presenteren zich binnen die groene omgeving zeer verschillend. Gastvrij Overijssel wil graag de kwalitatieve (groene – landschappelijke) uitstraling van deze VTE-bedrijven verbeteren. Daarom is deze stimuleringsregeling ontworpen, met een maximale bijdrage van € 4.900,-.

Heb jij als ondernemer behoefte aan extra koks in je keuken? Nieuw bij het Deltion College! Leergang Aankomend Kok

05-02-2019
-

Nieuw bij het Deltion College! Leergang Aankomend Kok. Heeft u als ondernemer behoefte aan extra koks in uw keuken? Wilt u medewerkers nog voor de zomer in twaalf wekelijkse lesdagen de essentiële basisvaardigheden van een kok aanleren en snel kunnen inzetten in uw keuken?

Lokaal horecanieuws in de media

Recordopbrengst van 110.000 euro Haringparty Rijssen voor hospice

14-06-2019 - RIJSSEN - De vierde editie van de Haringparty Rijssen bij de Oosterhof kende donderdag een recordopbrengst van 110.000 euro. Het geld gaat volledig naar de Rijssense hospice De Reggestroom.  Kartrekkers Het initiatief van Hans Bloemendaal van reclamebureau Bloemdaal in Vorm en Guido Meinders van restaurant Brodshoes is inmiddels een bekend fenomeen in de regio.

40 jarig jubileum Bowling Vereniging Rijssen

12-06-2019 - De Bowling Vereniging Rijssen bestaat 40 jaar. Wij zijn op zoek naar oud leden om dit samen met ons te vieren. 40 jarig jubileum Bowling Vereniging Rijssen Op 1 september 2019 bestaat Bowling Vereniging Rijssen 40 jaar. Dit willen we graag vieren met onze huidige en oud-leden door middel van een receptie op zaterdag 31 augustus van 15.00 tot 18.00 uur bij 't Witte Hoes, Markeloseweg 90 in Rijssen.

Drie jubilarissen bij Ter Steege Bouw Vastgoed Rijssen!

11-06-2019 - Afgelopen vrijdag, 7 juni, vierden maar liefst 3 medewerkers van Ter Steege Bouw Vastgoed hun jubileum met hun gezin, vrienden en collega's bij Restaurant 't Brodshoes in Rijssen. Allereerst Willy Ligtenberg, ook wel bekend als 'Wilm va Schot'. Hij is dit jaar 40 jaar bij Ter Steege Bouw Vastgoed in dienst. Willy is als voorman timmerman voornamelijk werkzaam op de nieuwbouwprojecten van Ter Steege. Ook is hij voorzitter van de ondernemingsraad.