Afdeling Sallandse Heuvelrug e.o.

KHN afdelingsnieuws

Provincie Overijssel - Subsidie Jonge bedrijfsopvolgers!

15-04-2019
-

Onder een familiebedrijf verstaan wij een MKB-onderneming waarvan meer dan 50% van de aandelen in handen is van één familie. De familie heeft een beslissende bevoegdheid betreffende de bedrijfsvoering en opvolging. Ook is de leiding (bij de meerderheid) in handen van één familie.

Training Effectief communiceren met jouw medewerkers (1 dag) op 20 mei in Zwolle

08-04-2019
-

Wat is jouw visie als werkgever en wat verwacht je van jouw medewerkers? Hoe zorg je ervoor dat jouw boodschap goed overkomt bij je medewerkers? Hoe bereid je een functionerings- of slecht nieuwsgesprek voor?

Training omgaan met ongewenst gedrag en agressie (halve dag) op 6 mei in Zwolle

05-04-2019
-

KHN organiseert in samenwerking met Chubb Fire & Security op maat gemaakte cursussen over het omgaan met ongewenst gedrag en agressie in de horeca.

Stenden Hotel Management School gaat het land in

02-04-2019
-

De duale flexibele opleiding van Stenden Hotel Management School gaat voor bedrijven en geïnteresseerden regionale voorlichtingsbijeenkomsten en selectiedagen organiseren.

Gastvrijheidscursus: Hoe krijg ik positieve reviews (halve dag) op 14 mei in Zwolle

01-04-2019
-

Je wilt dat je gasten een optimale gastvrijheids-beleving ervaren binnen jouw bedrijf. Dan is de kans immers groot dat zij een positieve recensie achterlaten. Hoe kun je hiervoor zorgen? In deze training leer je te kijken door de ogen van je gast zodat je hun ervaring kunt verbeteren.

Verslag ALV KHN Sallandse Heuvelrug e.o.

27-03-2019
-

Op 12 maart vond de algemene ledenvergadering van KHN Sallandse Heuvelrug e.o. plaats. In het verslag lees je wat er besproken is.

Gerard André van café De Alm wint Veiligheidsprijs Deventer

16-03-2019
-

Burgemeester Ron König overhandigde de prijs op 7 maart aan Gerard André

Versterken groene uitstraling toeristische bedrijven KHN Overijssel

05-03-2019
-

De kwaliteit van de groene omgeving in Overijssel is hèt visitekaartje vanuit de vrijetijdseconomie naar haar gasten. De vele campings, hotels e.a. presenteren zich binnen die groene omgeving zeer verschillend. Gastvrij Overijssel wil graag de kwalitatieve (groene – landschappelijke) uitstraling van deze VTE-bedrijven verbeteren. Daarom is deze stimuleringsregeling ontworpen, met een maximale bijdrage van € 4.900,-.

Heb jij als ondernemer behoefte aan extra koks in je keuken? Nieuw bij het Deltion College! Leergang Aankomend Kok

05-02-2019
-

Nieuw bij het Deltion College! Leergang Aankomend Kok. Heeft u als ondernemer behoefte aan extra koks in uw keuken? Wilt u medewerkers nog voor de zomer in twaalf wekelijkse lesdagen de essentiële basisvaardigheden van een kok aanleren en snel kunnen inzetten in uw keuken?

Het kan weer! Investeren in de Overijsselse vrijetijdssector met PMPC 2.0

30-01-2019
-

Bent u die bevlogen ondernemer in de vrijetijdssector die de verbinding aan durft te gaan? De provincie Overijssel zoekt ondernemers die samen met een partner nieuwe producten willen ontwikkelen en realiseren. Zo maken en houden we Overijssel aantrekkelijk. Samenwerken verdient meer!

Lokaal horecanieuws in de media

Triathlon Holten wordt festival

20-04-2019 - Stichting Triathlon Holten gaat nauwer samenwerken met de plaatselijke horeca. In het centrum komen twee extra podia met muziek-acts en straattheater. Daarnaast wordt een 'foodcourt' ingericht en kan overal met de triathlonmunt betaald worden. Met deze extra's krijgt het sportevenement een festival setting en is het gedoe met muntjes voorbij. De organisatie heeft hiertoe besloten om naast dat de triatleten een sportieve dag beleven ook de...

gouden keun

19-04-2019 - Gekapte haren, prachtige jurken, strakke pakken en imposante bolides. Het was weer een enorm spektakel gisteren.Honderden leerlingen van alle examenklassen van scholengemeenschap de Waerdenborch in Holten beleefden missschien wel de meest bijzondere avond uit hun middelbare schooltijd, namelijk het grote examengala bij discotheek Dieka van de Kruusweg in Markelo.Tot de gasten behoorde ook Lieke Hagen en haar vriendinnen. Zij werden niet zoals...

Hellendoorn kleurt nu zelfs drie dagen Oranje

16-04-2019 - HELLENDOORN - Horeca Hellendoorn zorgt in het weekend van 26, 27 en 28 april voor een groot Oranjefeest in het dorpscentrum. De Schapenmarkt wordt dan omgetoverd tot het Oranjeplein met de grote feesttent als het kloppende hart van de activiteiten. Het is de tweede achtereenvolgende jaar dat de lokale horecazaken In de Tonne, De Gezelligeit, De Lantaarn, De Barbier en Noabers de handen ineenslaan om van Koningsdag een echte happening te maken.