Afdeling Schijndel

KHN afdelingsnieuws

Gratis training overvalpreventie in de horeca 3 juli in Helvoirt

20-05-2019
-

Meld je snel aan voor een gratis overvalpreventietraining! Je krijgt concrete handvatten en leert om effectief te blijven handelen voor jouw eigen veiligheid en die van je medewerkers en gasten. Kijk snel voor een training bij jou in de buurt.

Brabantse vrijetijdssector en VisitBrabant tillen gastvrijheid naar hoger niveau

15-05-2019
-

Op 9 mei vond in het Willem-II Stadion in Tilburg de kick-off plaats van het programma dat gastvrijheid in de Brabantse vrijetijdssector naar een nóg hoger niveau moet tillen.

Update actualiteiten gezamenlijke horeca in Meierijstad, wie denkt er met ons mee?

05-04-2019
-

Na een druk 2018 kunnen en mogen wij ook in 2019 zeker niet achterover leunen, er liggen vanuit de gemeente nog een aantal beleidsstukken die opgesteld moeten worden en dus is het vol aan de bak en fanatiek aan de slag.

Reeks overvallen in Brabant: weet jij wat je moet doen?

26-03-2019
-

Afgelopen weekend zijn drie horecabedrijven in Tilburg overvallen. Het aantal overvallen in Brabant is in 2018 fors gestegen. KHN wil jou als horecaondernemer in Brabant informeren over wat je moet doen als het jou overkomt en wat moet je vooral laten.

Nieuwe Fan's KHN Powerlab 'Goed werkgeverschap!'

18-03-2019
-

Groots was de opkomst op 18 maart voor de, door KHN regio Oost Brabant georganiseerde, workshop Powerlab 'Goed werkgeverschap' gegeven door de Fan-Factory.

Brabantse Gastvrijheid Award 2019

13-03-2019
-

Wie heeft de meest gastvrije locatie van Brabant? Na een succesvolle eerste editie in 2018 gaat VisitBrabant samen met Omroep Brabant en andere Brabantse partners ook dit jaar op zoek naar de meest gastvrije locatie uit de Brabantse vrijetijdssector.    

Broodje apart wint gouden award

09-03-2018
-

Lunchroom Broodje Apart is erin geslaagd een Gouden Award te winnen bij de verkiezing van het leukste restaurant van Nederland 2018.

Lokaal horecanieuws in de media

Zonnig en drukbezocht 1Ander Festival

16-06-2019 - Schijndel - Ook dit jaar was het weer gezellig druk op het 1 Ander Festival. Het festival waar je 'iedereen' weer ziet en gezellig bij kan kletsen. Jong en oud vermaakte zich ongedwongen. Er was uiteraard volop muziek, zaterdag La Sra Tomassa uit Barcelona, Cafe con Leche uit Gent en Babylon Trio met opzwepende Irakese muziek. Ook zondag was er een gevarieerd programma, met namen als Tommy Tornado & The Clerks, Nusodia, Mr. Weazley en Mariachi Reloaded.

Wandel met 3D-bril door gemeentehuis

14-06-2019 - Meierijstad - Op 27 juni neemt de gemeenteraad een besluit over de nieuwe bestemming van het gemeentehuis. Een belangrijk moment, want het zal het centrum mogelijk flink veranderen. Gedacht wordt aan een balie van de gemeente, trouwzaal, horeca, bibliotheek, appartementen, kunstopslag en zelfs een hotel. Hart houdt woensdag 19 juni in de rode zaal van 't Spectrum een avond over de toekomst van het gemeentehuis in Schijndel. Het begint om 20.00 uur. De zaal gaat om 19.30 uur open.