Afdeling Schijndel

KHN afdelingsnieuws

17 mei: Themabijeenkomst energie- en CO2-besparing

09-04-2019
-

Wil je weten hoe je energie en CO2 (en daarmee geld) kunt besparen? Kom dan 17 mei a.s. naar de themabijeenkomst voor ondernemers in Noord Brabant!

Update actualiteiten gezamenlijke horeca in Meierijstad, wie denkt er met ons mee?

05-04-2019
-

Na een druk 2018 kunnen en mogen wij ook in 2019 zeker niet achterover leunen, er liggen vanuit de gemeente nog een aantal beleidsstukken die opgesteld moeten worden en dus is het vol aan de bak en fanatiek aan de slag.

Reeks overvallen in Brabant: weet jij wat je moet doen?

26-03-2019
-

Afgelopen weekend zijn drie horecabedrijven in Tilburg overvallen. Het aantal overvallen in Brabant is in 2018 fors gestegen. KHN wil jou als horecaondernemer in Brabant informeren over wat je moet doen als het jou overkomt en wat moet je vooral laten.

Cursus Arbeidsrecht 'Personeel in de horeca' (1 dag) 6 mei in Eindhoven

25-03-2019
-

Waar moet je op letten bij het aannemen van personeel? Wat zijn jouw rechten en plichten bij ziekte van een medewerker? Hoe bouw je een correct personeelsdossier op en wanneer kun je iemand ontslaan? Welke bijzondere regels gelden voor personeel in de horeca?

Nieuwe Fan's KHN Powerlab 'Goed werkgeverschap!'

18-03-2019
-

Groots was de opkomst op 18 maart voor de, door KHN regio Oost Brabant georganiseerde, workshop Powerlab 'Goed werkgeverschap' gegeven door de Fan-Factory.

Brabantse Gastvrijheid Award 2019

13-03-2019
-

Wie heeft de meest gastvrije locatie van Brabant? Na een succesvolle eerste editie in 2018 gaat VisitBrabant samen met Omroep Brabant en andere Brabantse partners ook dit jaar op zoek naar de meest gastvrije locatie uit de Brabantse vrijetijdssector.    

Eendaagse training 'Meer omzet door reviews' op 14 mei in Etten-Leur

05-03-2019
-

Online reviews bereiken een internationaal miljoenenpubliek. De presentatie en prestatie van jouw bedrijf op reviewsites is daarom cruciaal. Wil je weten hoe je een goede reactie op een review schrijft? Dan is de praktijkgerichte training iets voor jou.

Verslag ALV gezamenlijke Meierijstad horeca, leest u even mee?

07-12-2018
-

Op 4 december 2018 werd de algemene ledenvergadering gehouden op de Noordkade in Veghel.

Auberge du Bonheur winnaar Brabantse Gastvrijheid Award 2018

05-12-2018
-

Recreatiepark TerSpegelt Runner-Up.Tijdens de slotmanifestatie van het jaar waarin Brabant de titel ‘European Region of Gastronomy’ draagt, is de eerste Brabantse Gastvrijheid Award uitgereikt.

Gery Vos brengt Oost-Brabants kroegenboek uit

03-12-2018
-

Na  het succes van het Osse kroegenboek is cafébaas en schrijver Gery Vos over de stadsgrenzen gegaan en heeft een regionaal kroegenboek uitgebracht.

Lokaal horecanieuws in de media

Paaspop gaat open, kroegen in Schijndel gaan dicht

17-04-2019 - SCHIJNDEL - Wat heeft het voor nut om jongerenkroegen in Schijndel te openen tijdens Paaspop? ,,Heel weinig, want er komt bijna niemand. Dus gaan wij dicht", zegt Thomas de Groot, exploitant van jongerencafé De Sok in Schijndel. Hetzelfde geldt voor de cafés De Beurs, Jantjes, Holy Cow en Wijnbar De Buren.  De Groot: ,,Het loont echt niet om open te zijn tijdens Paaspop. Bovendien wil ons personeel ook heel graag naar Paaspop.

13e editie Skêndel Zwingt, ook muziek tijdens Koningsdag

16-04-2019 - Schijndel - Het programma voor Koningsdag en wat er in het centrum wordt georganiseerd vanuit het citymanagement, horeca en weekmarkt is inmiddels bekend en is op TVSchijndel (ook in agenda) te vinden. Op de vooravond daarvan vindt elk jaar Skêndel Zwingt plaats. Dit jaar valt 26 april op vrijdag en Skêndel Zwingt is inmiddels de tradionele opmaat voor de Oranjefeesten in Schijndel. In een grote feesttent op het evenemententerrein op de Steeg barst om 20.

Horeca in Meierijstad botst met sportclubs

16-04-2019 - SCHIJNDEL/VEGHEL - ,,Het is niet de bedoeling dat de sportkantine wordt gebruikt als winstmodel." Dit schrijft de afdeling Meierijstad van Koninklijke Horeca Nederland (KHN) in een brief aan het gemeentebestuur van Meierijstad.