Afdeling Schouwen-Duiveland zonder bestuur

KHN afdelingsnieuws

Hotel Café Restaurant De Kroon, winnaar Gouden Fust 2018

19-03-2019
-

Hotel Café Restaurant de Kroon heeft het Gouden Fust 2018 gewonnen en mag zich een jaar lang de beste horecazaak van Nederland noemen. De Kroon ‘blinkt uit in de kwaliteit van gastheerschap, service en bierbehandeling’, aldus het juryrapport. KHN feliciteert John en Marloes Baaij, eigenaren van de Kroon, van harte met deze prijs.

PROFITeer mee: innovatie-starttraject

01-02-2019
-

Natuurlijk ben je altijd druk bezig met de toekomst van je bedrijf en heb je allerlei ideeën voor nieuwe ontwikkelingen en veranderingen. Maar het ontbreekt vaak aan tijd om deze ideeën om te zetten in plannen. Vanuit het project PROFIT krijgen 35 Zeeuwse bedrijven in de toeristische en vrijetijdssector een duwtje in de rug met een persoonlijk innovatie-starttraject.

Jacco de Lignie is de nieuwe regiovoorzitter van KHN Zeeland

30-10-2018
-

Jacco de Lignie is maandag 29 oktober benoemd als regiovoorzitter van KHN Zeeland. Hij volgt Michel Kloeg op die sinds een aantal maanden lid is van het Landelijk Bestuur van KHN.

Nieuwe omgevingsvisie provincie Zeeland. Vul de enquete in!

03-08-2017
-

De provincie Zeeland inventariseert momenteel hoe na 2018 de fysieke omgeving van de provincie Zeeland er uit moet zien. Inwoners / bedrijven en organisaties worden uitgenodigd om hun mening te geven.

Lokaal horecanieuws in de media

Oosterscheldekreeft is té gewild - 'dit is geen product voor heel Nederland'

17-06-2019 - ZIERIKZEE - De Oosterscheldekreeft is zó populair, dat vissers en dus ook restaurants amper aan de vraag kunnen voldoen. De prijs blijft daardoor ook hoog. ,,Je moet er rekening mee houden dat dit geen product is voor heel Nederland", waarschuwt kreeftenvisser Gerrie van den Hoek.

Open Dag van Bouw bij Mondragon Zierikzee

15-06-2019 - ZIERIKZEE - Bouwbedrijf Boogert en Hotel Mondragon bieden belangstellend publiek tijdens de landelijke Open Dag van de Bouw een ruime kijk achter de schermen van het grootscheepse nieuwbouw- en restauratieproject aan de Oude Haven in Zierikzee.

Lancering nieuwe website Jeugd en gezin Schouwen-Duiveland

13-06-2019 - Vrijdag 14 juni verzorgt wethouder Ankie Smit (Welzijn en Volksgezondheid) de lancering van de nieuwe website Jeugd en gezin Schouwen-Duiveland. Dit gebeurt om 15.00 uur in de lunchroom van stadsboerderij De Punt, Scheldestraat 5 in Zierikzee. Na afloop (omstreeks 15.30 uur) is er gelegenheid om een kijkje te nemen bij de stadsboerderij. Lancering nieuwe website Jeugd en gezin Schouwen-Duiveland" src="https://www.schouwen-duiveland.