Afdeling Schouwen-Duiveland zonder bestuur

KHN afdelingsnieuws

Training omgaan met ongewenst gedrag en agressie (halve dag) 14 mei in Nieuwdorp

01-04-2019
-

KHN organiseert in samenwerking met Chubb Fire & Security op maat gemaakte cursussen over het omgaan met ongewenst gedrag en agressie in de horeca.

Hotel Café Restaurant De Kroon, winnaar Gouden Fust 2018

19-03-2019
-

Hotel Café Restaurant de Kroon heeft het Gouden Fust 2018 gewonnen en mag zich een jaar lang de beste horecazaak van Nederland noemen. De Kroon ‘blinkt uit in de kwaliteit van gastheerschap, service en bierbehandeling’, aldus het juryrapport. KHN feliciteert John en Marloes Baaij, eigenaren van de Kroon, van harte met deze prijs.

PROFITeer mee: innovatie-starttraject

01-02-2019
-

Natuurlijk ben je altijd druk bezig met de toekomst van je bedrijf en heb je allerlei ideeën voor nieuwe ontwikkelingen en veranderingen. Maar het ontbreekt vaak aan tijd om deze ideeën om te zetten in plannen. Vanuit het project PROFIT krijgen 35 Zeeuwse bedrijven in de toeristische en vrijetijdssector een duwtje in de rug met een persoonlijk innovatie-starttraject.

Jacco de Lignie is de nieuwe regiovoorzitter van KHN Zeeland

30-10-2018
-

Jacco de Lignie is maandag 29 oktober benoemd als regiovoorzitter van KHN Zeeland. Hij volgt Michel Kloeg op die sinds een aantal maanden lid is van het Landelijk Bestuur van KHN.

Nieuwe omgevingsvisie provincie Zeeland. Vul de enquete in!

03-08-2017
-

De provincie Zeeland inventariseert momenteel hoe na 2018 de fysieke omgeving van de provincie Zeeland er uit moet zien. Inwoners / bedrijven en organisaties worden uitgenodigd om hun mening te geven.

Lokaal horecanieuws in de media

La Baguette in Burgh-Haamstede uitgeroepen tot leukste restaurant van Zeeland

16-04-2019 - BURGH-HAAMSTEDE- Lunchroom La Baguette uit Burgh-Haamstede is uitgeroepen tot leukste restaurant van Zeeland. Afgelopen maandag mochten Diana Maris en haar team de prijs in ontvangst nemen tijdens het Award Festival in Amsterdam.  Door het vergaren van heel veel stemmen waren ze al gemeentewinnaar geworden en ze mogen zich nu dus ook het leukste restaurant van Zeeland noemen. Veel meer dan eeuwige roem en een oorkonde zat er niet in, maar toch vindt Maris het een enorme opsteker.

Snackwagen Fritureluur wordt een vast gebouw

15-04-2019 - SEROOSKERKE - Tien jaar lang stonden Sabine en Mikèl van der Salm met hun snackwagen Fritureluur bij de Schelphoek bij Serooskerke. Binnenkort serveren zij hun patatje speciaal in een écht cafetaria. De unit is gezet. Rond half mei gaat het nieuwe Fritureluur open.