Afdeling Schouwen-Duiveland zonder bestuur

KHN afdelingsnieuws

VVD wil één loket voor vergunningen van strandpaviljoenhouders

18-07-2019
-

KHN is erg blij met deze steun in de rug voor strandondernemers

Hotel Café Restaurant De Kroon, winnaar Gouden Fust 2018

19-03-2019
-

Hotel Café Restaurant de Kroon heeft het Gouden Fust 2018 gewonnen en mag zich een jaar lang de beste horecazaak van Nederland noemen. De Kroon ‘blinkt uit in de kwaliteit van gastheerschap, service en bierbehandeling’, aldus het juryrapport. KHN feliciteert John en Marloes Baaij, eigenaren van de Kroon, van harte met deze prijs.

Jacco de Lignie is de nieuwe regiovoorzitter van KHN Zeeland

30-10-2018
-

Jacco de Lignie is maandag 29 oktober benoemd als regiovoorzitter van KHN Zeeland. Hij volgt Michel Kloeg op die sinds een aantal maanden lid is van het Landelijk Bestuur van KHN.

Nieuwe omgevingsvisie provincie Zeeland. Vul de enquete in!

03-08-2017
-

De provincie Zeeland inventariseert momenteel hoe na 2018 de fysieke omgeving van de provincie Zeeland er uit moet zien. Inwoners / bedrijven en organisaties worden uitgenodigd om hun mening te geven.

Lokaal horecanieuws in de media

Centree brengt retrocafé

15-08-2019 - De Stichting Centree brengt de tweede editie van het Openlucht Retro Café op het plein rond de Nieuwe Kerk in Zierikzee. Het plein wordt omgetoverd tot een groot oud café waarin de nostalgie hoogtij viert. Met plaatjes draaien, pinda's pellen en spelletjes als sjoelen en pim-pam-pet. Ook is een barbershop ingericht en staan er allerlei optredens op het programma met muziek uit de jaren 60 en 70.Zo betreden onder meer soulzanger Steffen Morrison...

Eén grote muziekboulevard

15-08-2019 - Met de podia aan 't Luitje, bij café De Banjaard, Bouwman Watersport en café De Biet wordt de Nieuwe Haven tijdens de Havendagen Zierikzee op 22, 23 en 24 augustus omgetoverd tot een grote muziekboulevard. DJ Eric begint donderdag om 17.00 uur als eerste aan 't Luitje. Verder zijn er die avond optredens van Isabelle Provoost en De Hobbyisten, Woodworks, Piano & Co en zangeres Gwen van Oeveren. Op vrijdag maken onder meer de Anywaveband...

Schouwse gin glijdt zo naar binnen

12-08-2019 - BURGH-HAAMSTEDE - Iedereen moet toch de Schouwse gin van Cees Snijders van restaurant SenCe in Haamstede proeven? Gin van Schouwse bodem, met ingrediënten als duindoorn, dennetop, rozenbottel en peer en 100 procent ambachtelijk gestookt. In maart dit jaar geïntroduceerd. vandaag was er een proeverij voor gasten.  Hoe je het beste gin drinkt? ,,Puur drink je slokje voor slokje.