Overige services en advies

KHN biedt juridisch en financieel advies

Voor elk probleem is een oplossing, voor elke vraag een advies. Met jarenlange ervaring in de horeca en hart voor de branche, benutten wij onze expertise onder andere op de volgende vlakken: Arbeidsrecht, huur- en contractrecht, mediation en financieel advies.

  • Experts in horecagerelateerde juridische problemen
    KHN Advocaten en Juristen zijn experts in horecagerelateerde juridische problemen. Zij denken met je mee en geven advies bij geschillen, stellen processtukken of contracten voor je op en gaan met je mee naar een rechtszaak. Altijd met een heldere en praktische insteek.
  • Op KHN Rekenwerk kun je rekenen!
    KHN Rekenwerk, het horeca administratiepakket van, voor en door horecaondernemers. Op basis van jouw wensen neemt KHN Rekenwerk jouw administratieve last uit handen. En daarvoor krijg je direct financieel inzicht terug in handen, op elk gewenst moment van de dag. Wij nemen namelijk letterlijk naast je plaats achter het stuur, om je te ondersteunen, adviseren en kennis te bieden om je onderneming bij te sturen.
  • Geld besparen met KHN Ledenvoordelen
    KHN-leden profiteren van gunstige prijzen en voorwaarden bij ruim veertig specifieke producten en diensten. Lid zijn van KHN levert je dus direct voordeel op.