Afdeling Sittard-Geleen

KHN afdelingsnieuws

Hoe trots ben jij op Limburg?

08-04-2019
-

Nieuws van Foodlab Limburg! FoodLab Limburg gaat voor een Limburg waarbij de culinaire sector een drijvende kracht is voor de gehele vrijetijdssector.

Debat over ontwikkeling Luchtvaart Zuid-Limburg 13 maart gemeente Eijsden-Margraten

12-03-2019
-

Wij informeerden jullie eerder over onze zorgen over de ontwikkelingen bij Maastricht Aachen Airport in relatie tot toerisme. Graag wijzen we julie op de bijeenkomst die 13 maart plaatsvindt over dit onderwerp.

Visie toeristische bedrijfstak Zuid-Limburg op Maastricht Aachen Airport

12-02-2019
-

Het Provinciebestuur gaat zich heroriënteren op de toekomst van Maastricht Aachen Airport (MAA). KHN heeft samen met VVV Zuid-Limburg en Recron haar visie gegeven op de huidige exploitatie van MAA en onze zorgen daaromtrent. Wij delen deze graag met jullie.  

Muziekcafés en (kleinere) poppodia in Limburg opgelet!

28-01-2019
-

De provincie Limburg stelt subsidiegelden voor (kleine) poppodia en muziekcafe's beschikbaar.

Igor Stel gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Limburg

08-10-2018
-

Op maandag 8 oktober is Igor Stel, eigenaar van All-in Echt, Kasteel Limbricht, Valdeludo en Entertrain gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Limburg 2018/2019.

Lokaal horecanieuws in de media

Fitland hotels Helmond, Leiden, Sittard en Oss overgenomen door Fletcher groep

15-04-2019 - Fletcher Hotels neemt per 1 mei de City Resort Hotels in de steden Helmond, Leiden, Sittard en Oss over. Fletcher Hotels neemt per 1 mei de City Resort Hotels in de steden Helmond, Leiden, Sittard en Oss over. De hotel groep heeft met deze aankoop 99 hotels, verspreid over heel Nederland. Bij deze overname blijft het overgrote deel van de medewerkers hun baan behouden. Niet alleen de exploitatie van de hotels wordt overgenomen, maar ook de rechten en plichten van werknemers.

Waar

13-04-2019 - Vlakbij de A2 en aan de provinciale weg van Sittard naar Roermond ligt Op de Vos. Voorzien van twee ruime parkeerplaatsen en een mooie glazen entree, die toegang biedt tot het ruime restaurant, dat plaats kan bieden aan zeker 65 gasten. Kleine niveauverschillen, pilaren en ronde vormen geven de grote vierkante ruimte een gezellig aanzien. Elk tafeltje heeft een nummer zodat je snel weet waar je gezelschap staat geparkeerd.

Stichting Horeca Markt Sittard roept College van B&W op tot actie

12-04-2019 - De Stichting Horeca Markt Sittard (SHMS) heeft in oktober afgelopen jaar met het College van B&W gesproken over inspraak, participatie en samenwerking. Daarin uitte SHMS haar zorgen over de ontwikkelingen op en rond de historische Markt - het visitekaartje - van Sittard. Er kwam een aantal knelpunten ter sprake, die de SHMS graag samen met de gemeente wil oplossen. Nu heeft de SHMS een brief gestuurd aan het College van B&W waarin wordt opgeroepen om in actie te komen.