Afdeling Sittard-Geleen

KHN afdelingsnieuws

Het Eurovisie Songfestival naar Limburg?

23-05-2019
-

Er zijn heel veel steden in Nederland die het Eurovisie Songfestival in 2020 graag binnen hun gelederen willen halen, maar zou 't niet 't allerleukste zijn als dit enorme festijn volgend jaar in Limburg gehouden wordt? En hoeveel exposure zou dit wellicht op kunnen leveren voor de (horeca) ondernemers in Limburg?

Gratis training overvalpreventie in de horeca 24 juni in Heerlen

13-05-2019
-

Meld je snel aan voor een gratis overvalpreventietraining! Je krijgt concrete handvatten en leert om effectief te blijven handelen voor jouw eigen veiligheid en die van je medewerkers en gasten. Kijk snel voor een training bij jou in de buurt.

Hoe trots ben jij op Limburg?

08-04-2019
-

Nieuws van Foodlab Limburg! FoodLab Limburg gaat voor een Limburg waarbij de culinaire sector een drijvende kracht is voor de gehele vrijetijdssector.

Debat over ontwikkeling Luchtvaart Zuid-Limburg 13 maart gemeente Eijsden-Margraten

12-03-2019
-

Wij informeerden jullie eerder over onze zorgen over de ontwikkelingen bij Maastricht Aachen Airport in relatie tot toerisme. Graag wijzen we julie op de bijeenkomst die 13 maart plaatsvindt over dit onderwerp.

Visie toeristische bedrijfstak Zuid-Limburg op Maastricht Aachen Airport

12-02-2019
-

Het Provinciebestuur gaat zich heroriënteren op de toekomst van Maastricht Aachen Airport (MAA). KHN heeft samen met VVV Zuid-Limburg en Recron haar visie gegeven op de huidige exploitatie van MAA en onze zorgen daaromtrent. Wij delen deze graag met jullie.  

Muziekcafés en (kleinere) poppodia in Limburg opgelet!

28-01-2019
-

De provincie Limburg stelt subsidiegelden voor (kleine) poppodia en muziekcafe's beschikbaar.

Igor Stel gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Limburg

08-10-2018
-

Op maandag 8 oktober is Igor Stel, eigenaar van All-in Echt, Kasteel Limbricht, Valdeludo en Entertrain gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Limburg 2018/2019.

Lokaal horecanieuws in de media

Vlam in de pan bij McDonald's Sittard

17-06-2019 - De brandweer rukte vanmiddag om 17:16 uur uit naar de overburen op de Lissabonlaan in Sittard. In fastfoodrestaurant McDonald's was de vlam in de pan geslagen. De brandweer was dan ook vlot ter plekke en had het brandje snel onder controle. Voorzover bekend hebben zich geen persoonlijke ongelukken voorgedaan.

Tour Culinair 2019 koerst door Limburg

17-06-2019 - Sportieve horeca ondernemers uit heel Nederland koersen komende week twee dagen met Tour Culinair door de Provincie Limburg. Zondag 23 juni zal burgemeester Sjraar Cox van Sittard-Geleen het peloton om 08:30 uur 'wegschieten' bij het Amrath hotel in Born. Op maandag 24 juni is voormalig Tweede Kamerlid en huidig raadslid van de gemeente Roermond Jos van Rey bereid gevonden om het startschot te lossen.

Zitterd op 't menu: vakantie vieren op de Sittardse Markt

17-06-2019 - Zondag werd op de Markt in Sittard voor het vijfde opeenvolgende jaar Zitterd op 't Menu gehouden. Een kleinschalig maar zeer gezellig culinair evenement, waarop een zestiental Sittardse horecazaken bezoekers in de gelegenheid stelden om van allerlei lekkernijen te proeven en om wat lekkers te drinken. Het weer werkte uitstekend mee, de terrassen rond de Markt zaten bomvol en de kramen op het middenterrein hadden over klandizie niet te klagen.