Download de gratis KHN App

Voorkom uitglijden op gladde vloeren met SLIPSTOP

slipstop

Dagelijks gebeuren er helaas veel ongevallen door het uitglijden op gladde vloeren. Denkt u bijvoorbeeld aan vloeren in badkamers, restaurants, entrees, zwembaden, sauna’s, (spoel)keukens, toiletten, wellness ruimtes, recepties, trappenhuizen of kleedkamers. Maar u kunt voorkomen dat uw gasten of medewerkers uitglijden! Problemen met gladheid op diverse soorten stenen vloeren, zoals marmer, tegels, beton, natuursteen en granito zijn goed op te lossen door een antislipbehandeling van SLIPSTOP.

SLIPSTOP Benelux BV
SLIPSTOP is een organisatie die zich heeft gespecialiseerd in antislipbehandelingen en het onderhouden van stenen vloeren met een groot slipgevaar. De internationale SLIPSTOP groep is uitgegroeid tot 's werelds grootste specialist in vloerveiligheid. Met meer dan 25 jaar ervaring, uitgebreid onderzoek en productontwikkeling, en vertegenwoordiging in meer dan 30 landen wereldwijd, hebben wij de mogelijkheid om vrijwel ieder gladheidsprobleem op vloeren op te lossen.

Garantie van een veilige vloer
SLIPSTOP biedt u de garantie van een veilige vloer! Voor de meting van de slipweerstand van vloeren is er namelijk een NEN norm: 7909. Bij SLIPSTOP kunt u terecht voor deze metingen. Ook voor en na de SLIPSTOP-antislipbehandeling en/of de reiniging van de vloeren wordt altijd de slipweerstand gemeten. Na behandeling van de vloer kan de garantie van een veilige vloer (weer) worden afgegeven. 

Ledenvoordeel
Als lid van KHN ontvangt u 20% korting op alle SLIPSTOP-antislipbehandelingen en het vloeronderhoud van SLIPSTOP. Afhankelijk van het oppervlakte varieert de prijs van € 8 tot € 20 per m2 (bij vloeren vanaf 50 m²). Daarmee is een SLIPSTOP-antislipbehandeling voordeliger dan veel alternatieve behandelingen, zoals een coating. Bovendien kan de behandelde vloer in veel gevallen al na een kwartier gebruikt worden. Desgewenst kan de behandeling 's nachts plaatsvinden, zodat uw gasten er geen last van hebben. Na behandeling bespaart u bovendien vaak aanzienlijk op schoonmaakmiddelen.

Hoe profiteert u?
Als u het contactformulier invult, neemt SLIPSTOP contact met u op. U kunt ook zelf contact opnemen via info@slipstop.nl of 030-2436633.

Terug

https://twitter.com/khn 787936653616742400