Afdeling Someren

KHN afdelingsnieuws

Gratis training overvalpreventie in de horeca 3 juli in Helvoirt

20-05-2019
-

Meld je snel aan voor een gratis overvalpreventietraining! Je krijgt concrete handvatten en leert om effectief te blijven handelen voor jouw eigen veiligheid en die van je medewerkers en gasten. Kijk snel voor een training bij jou in de buurt.

Brabantse vrijetijdssector en VisitBrabant tillen gastvrijheid naar hoger niveau

15-05-2019
-

Op 9 mei vond in het Willem-II Stadion in Tilburg de kick-off plaats van het programma dat gastvrijheid in de Brabantse vrijetijdssector naar een nóg hoger niveau moet tillen.

Even voorstellen: Nieuwe regiomanager regio Oost Brabant

10-05-2019
-

Graag stel ik mezelf nogmaals voor: mijn naam is Yumi Overbeeke en ik was tot voor kort de vervanger van Merel Reijers tijdens haar zwangerschapsverlof in jouw gebied. Inmiddels is Merel bevallen van een gezonde zoon en vervangt zij tijdelijk de functie van regiomanager in Midden West Brabant.

Reeks overvallen in Brabant: weet jij wat je moet doen?

26-03-2019
-

Afgelopen weekend zijn drie horecabedrijven in Tilburg overvallen. Het aantal overvallen in Brabant is in 2018 fors gestegen. KHN wil jou als horecaondernemer in Brabant informeren over wat je moet doen als het jou overkomt en wat moet je vooral laten.

Nieuwe Fan's KHN Powerlab 'Goed werkgeverschap!'

18-03-2019
-

Groots was de opkomst op 18 maart voor de, door KHN regio Oost Brabant georganiseerde, workshop Powerlab 'Goed werkgeverschap' gegeven door de Fan-Factory.

Brabantse Gastvrijheid Award 2019

13-03-2019
-

Wie heeft de meest gastvrije locatie van Brabant? Na een succesvolle eerste editie in 2018 gaat VisitBrabant samen met Omroep Brabant en andere Brabantse partners ook dit jaar op zoek naar de meest gastvrije locatie uit de Brabantse vrijetijdssector.    

Lokaal horecanieuws in de media

Frisse blik op vaste denkpatronen in Someren

17-06-2019 - SOMEREN - Politici en ambtenaren zijn vaak vastgeroest in hun eigen ideeën over projecten waar ze al jaren mee bezig zijn. Vijfenveertig jonge studenten van de Wageningen Universiteit gaan tot 5 juli met een frisse blik kijken naar landbouw, toerisme en het klimaat in Someren. Voor iedereen is Someren de grote onbekende.

Belevenistafel voor bewoners Hof van Bluyssen

14-06-2019 - Woensdag 12 juni was er voor de inwoners van Asten en Someren een Repair Café bij voetbalvereniging NWC in Asten. Ze konden er weer terecht met een kapot gebruiksartikel, een computerreparatie of verstelwerk. In juli en augustus is er een zomerstop. Op woensdag 11 september is het Repair Café weer terug.

Meer duidelijkheid over huisvesting basisscholen in Asten

13-06-2019 - Woensdag 12 juni was er voor de inwoners van Asten en Someren een Repair Café bij voetbalvereniging NWC in Asten. Ze konden er weer terecht met een kapot gebruiksartikel, een computerreparatie of verstelwerk. In juli en augustus is er een zomerstop. Op woensdag 11 september is het Repair Café weer terug.