SONOS-actie KHN Muziek tot 1 augustus 2018

sonos-logo-v3

Nieuwe én bestaande abonnees van KHN Muziek profiteren van een exclusieve actie met Sonos! Als u voor 1 augustus 2018 een jaarabonnement afsluit op KHN Muziek of uw huidige abonnement met een jaar verlengt, ontvangt u een speciale kortingscode.

Kortingscode

Met deze kortingscode kunt u op www.sonos.com tot 1 augustus 2018 eenmalig Sonos speakers en accessoires kopen en krijgt u direct 15% korting op uw totale bestelling.

Nog geen lid van KHN?

Als u voor het einde van de actieperiode lid wordt van KHN en een jaarabonnement op KHN Muziek afsluit, profiteert u automatisch van deze actie.

Bent u al abonnee?

Ook als uw KHN Muziek abonnement nog niet aan verlengen toe is, kunt u gebruik maken van deze actie. Als u uw huidige abonnement verlengt, komen er 12 maanden op uw huidige abonnementsperiode. Er gaan dus geen abonnementsmaanden verloren. Heeft u momenteel een maandabonnement en wilt u overstappen naar een jaarabonnement? Neem dan contact op met KHN Muziek, dan regelen zij dat voor u!

Waarom Sonos?

U kunt KHN Muziek eenvoudig afspelen via Sonos voor een optimale beleving. Bekijk de handleiding om uw KHN Muziek account (eenmalig) te koppelen aan uw Sonos apparatuur.

Andere vragen?

Bekijk de FAQ op khnmuziek.nl. U kunt KHN Muziek bereiken via khnmuziek@tribeofnoise.com en 020 775 44 11.

Wij wensen u veel luisterplezier!

15% korting op Sonos
Terug