Afdeling Stadskanaal e.o.

KHN afdelingsnieuws

Tot €5.000 euro subsidie wanneer je een creatieveling uit Groningen inschakelt !

11-04-2019
-

Wil je de wand van je pand laten verfraaien door een kunstenaar/illustrator, of een kunstwerk voor je zaak plaatsen die meteen de aandacht van de klant trekt? Of bijvoorbeeld een unieke bar laten bouwen door een creatieve designer, of jullie wachtmuziekje laten componeren door een muzikant?

Hoe bouw je een dossier op en wat moet je doen als je medewerker zich ziek meldt? Ontdek het op 22 mei in Assen

08-04-2019
-

Op 22 mei organiseert Horeca Maatwerk twee op elkaar aansluitende workshops over Dossieropbouw en ontslag en Ziekteverzuim en re-integratie. In één dag word je helemaal bijgepraat over alle do's en dont's en bieden wij je handvatten hoe om te gaan met ziekteverzuim van je medewerkers.

Sander Meeter tapt de mooiste bieren van Noord-Nederland

04-10-2018
-

De beste biertjes van Noord-Nederland worden getapt door barman Sander Meeter van Beachclub Lemmer in Friesland. Sander won 1 oktober de regionale tapwedstrijd in Groningen.

Patrick Beijk gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Groningen

11-09-2018
-

Patrick Beijk, eigenaar van mr. Mofongo en The Dog Bollocks, is gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Groningen!

Lokaal horecanieuws in de media

Oranjebal met De Borrelband op vrijdagavond 26 april in het Boschhuis in Ter Apel

19-04-2019 - TER APEL - Op vrijdagavond 26 april vindt in Hotel Boschhuis in Ter Apel het traditionele jaarlijkse Oranjebal, op de avond voor Koningsdag, met De Borrelband plaats. Als speciale gast zal hierbij de legendarische blues-pianist Jan Warntjes van de B.J. Hegen Blues Band optreden. Tijdens dit Oranjebal zal de Borrelband zijn tweede CD presenteren. De Borrelband is een vriendenband uit Ter Apel, bij wie het plezier in spelen voorop staat.