Afdeling De Stellingwerven

KHN afdelingsnieuws

Meld je aan voor de infoavond 'Puber in uitvoering' op 7 mei in Heerenveen

16-04-2019
-

Weet jij hoe het puberbrein werkt van jouw medewerkers? En vind jij het soms ook lastig om jonge medewerkers te bereiken, te motiveren en te behouden? Meld je dan aan voor de infoavond over het puberbrein op 7 mei in Heerenveen via dit aanmeldformulier.

Hoe bouw je een dossier op en wat moet je doen als je medewerker zich ziek meldt? Ontdek het op 22 mei in Assen

08-04-2019
-

Op 22 mei organiseert Horeca Maatwerk twee op elkaar aansluitende workshops over Dossieropbouw en ontslag en Ziekteverzuim en re-integratie. In één dag word je helemaal bijgepraat over alle do's en dont's en bieden wij je handvatten hoe om te gaan met ziekteverzuim van je medewerkers.

De Pleats in Burgum ontvangt ‘Meiinoar Meidwaan’ Vignet

28-03-2019
-

Maandag 25 maart reikte wethouder Gelbrig Hoekstra het MVO-vignet ‘Meiinoar Meidwaan’ uit aan De Pleats in Burgum. ‘De Pleats geeft plek aan jongeren die anders werken en denken’, aldus wethouder Hoekstra. ‘Bij de begeleiding betrekken ze alle ruim 50 medewerkers van het restaurant. Op die manier blijven de taken voor de jongeren afwisselend en interessant.’  

Sander Meeter tapt de mooiste bieren van Noord-Nederland

04-10-2018
-

De beste biertjes van Noord-Nederland worden getapt door barman Sander Meeter van Beachclub Lemmer in Friesland. Sander won 1 oktober de regionale tapwedstrijd in Groningen.

Roadshow LF2018 voor toerisme ondernemers!

26-10-2017
-

In 10 bijeenkomsten wordt de toeristische sector in Friesland bijgepraat over het Culturele Hoofdstad programma, wordt promotiemateriaal uitgedeeld en krijgt u tips om op het programma in te spelen.

Lokaal horecanieuws in de media

Kroegen langer open: 'in feite terug naar een oude situatie'

16-04-2019 - SCHERPENZEEL Een meerderheid van de gemeenteraad heeft bij het vaststellen van de nieuwe Algemene Plaatselijke Verordening (APV) ingestemd met een verruiming van de openingstijden van de horeca. Dit betekent dat de kroegen in de nachten van vrijdag op zaterdag en zaterdag op zondag een half uur langer (tot 2.30 uur) kunnen openblijven. De fractie van de SGP was fel tegen de verruiming van de openingstijden.

De Tinnen Kamer in race voor landelijke B&B-prijs

13-04-2019 - De Tinnen Kamer van Vughtenaren Theo en Anne-Marie Pijnenburg is één van de drie genomineerde B&B's voor de titel 'Beste bed and breakfast van Nederland 2019'. Dat is bijzonder, want De Tinnen Kamer is nog geen jaar geopend.De Vughtse B&B moet het bij de verkiezingen opnemen tegen Veerkant en Vruistuk uit het Drenthse Tiendeveen en Buitengoed Op de Knolle in Fochteloo in Friesland. Woensdag 8 mei wordt de winnaar door Stichting bed and breakfast...

Wordt 'Tinnen Kamer' Vught de beste Bed & Breakfast van Nederland 2019?

12-04-2019 - VUGHT - De 'Tinnen Kamer' van Vughtenaren Theo en Anne-Marie Pijnenburg is één van de drie genomineerde B&B's voor de titel Beste Bed & Breakfast van Nederland 2019. De Vughtse B&B moet het opnemen tegen 'Veerkant en Vruistuk' in Tiendeveen en 'Buitengoed Op de Knolle' in Fochteloo. Woensdag 8 mei wordt de winnaar door Stichting Bed & Breakfast Nederland bekendgemaakt. De verkiezing 'Beste Bed & Breakfast van Nederland' is een jaarlijkse verkiezing.