Download de gratis KHN App

Strategiesessies

Strategiesessie Koninklijk Horeca Nederland

Voor een ledenvereniging als KHN is direct contact met leden erg belangrijk. We moeten weten wat er speelt en onze strategie hierop aanpassen. Dit doen we tijdens onze jaarlijkse strategiesessie.

Tijdens deze sessie kijken we met leden naar de trends en ontwikkelingen die relevant zijn voor horecaondernemers en bespreken we met elkaar of we onze verenigingskoers hierop moeten aanpassen. De strategiesessie vindt normaal gesproken plaats in de maand maart.

Grenzen vervagen… maar waar ligt de grens voor KHN?

Op maandag 9 maart organiseerde KHN haar jaarlijkse strategiesessie in Garderen. KHN-bestuurders gingen deze dag met elkaar in gesprek over de koers van de vereniging. Drie onderwerpen stonden centraal: niet mauwen maar verbouwen, grenzen vervagen: waarvoor en voor wie staat KHN in 2020? De leefbaarheid van binnensteden en dorpskernen (horeca en retail).

Strategiesessie 30 september 2014

Op 30 september 2014 organiseerde KHN een strategiesessie met bestuurders uit het Landelijk Bestuur en de Ledenraad. Ook de KHN-Domeinadviseurs waren aanwezig. Doel: met elkaar dieper in gesprek gaan over de koers van de vereniging. Twee onderwerpen stonden op de agenda: het merk KHN en de uitdagingen in onze binnensteden. Ter inspiratie waren twee sprekers uitgenodigd: Peter Niesink van BOVAG en Hans de Boer van VNO-NCW.

Strategiesessie 10 maart 2014

Leden geven richting aan tijdens strategiesessie Op maandag 10 maart 2014 organiseerde KHN in Bilderberg Résidence Groot Heiderborgh in Garderen haar jaarlijkse strategiesessie.

Ruud Veltenaar: Shift Happens: 'De toekomst van hospitality’

De zes megatrends Puur, Persoonlijk, Peer-2-Peer, Hyperactieve levensstijl, Samenwerken en Gezondheid stonden centraal bij de presentatie van Ruud Veltenaar. Veltenaar trapte af met 'Shift Happens', een wervelende en boeiende multimediale presentatie over de belangrijkste trends en ontwikkelingen die de wereld in sneltreinvaart transformeren.

Terug

https://twitter.com/search?q=%23KHNstrat15%20OR%20KHNstrategie%20OR%20KHNstrategiesessie%20OR%20KHNstrat2015 441944898946596864