Afdeling Sudwest Fryslan

KHN afdelingsnieuws

Meld je aan voor de infoavond 'Puber in uitvoering' op 7 mei in Heerenveen

16-04-2019
-

Weet jij hoe het puberbrein werkt van jouw medewerkers? En vind jij het soms ook lastig om jonge medewerkers te bereiken, te motiveren en te behouden? Meld je dan aan voor de infoavond over het puberbrein op 7 mei in Heerenveen via dit aanmeldformulier.

Hoe bouw je een dossier op en wat moet je doen als je medewerker zich ziek meldt? Ontdek het op 22 mei in Assen

08-04-2019
-

Op 22 mei organiseert Horeca Maatwerk twee op elkaar aansluitende workshops over Dossieropbouw en ontslag en Ziekteverzuim en re-integratie. In één dag word je helemaal bijgepraat over alle do's en dont's en bieden wij je handvatten hoe om te gaan met ziekteverzuim van je medewerkers.

De Pleats in Burgum ontvangt ‘Meiinoar Meidwaan’ Vignet

28-03-2019
-

Maandag 25 maart reikte wethouder Gelbrig Hoekstra het MVO-vignet ‘Meiinoar Meidwaan’ uit aan De Pleats in Burgum. ‘De Pleats geeft plek aan jongeren die anders werken en denken’, aldus wethouder Hoekstra. ‘Bij de begeleiding betrekken ze alle ruim 50 medewerkers van het restaurant. Op die manier blijven de taken voor de jongeren afwisselend en interessant.’  

Horeca tevreden over uitleg politiesterkte Sneek

02-01-2019
-

De burgemeester benadrukte dat SWF een van de veiligste gemeentes van Nederland is en dat zij dat graag zo wil houden.

Sander Meeter tapt de mooiste bieren van Noord-Nederland

04-10-2018
-

De beste biertjes van Noord-Nederland worden getapt door barman Sander Meeter van Beachclub Lemmer in Friesland. Sander won 1 oktober de regionale tapwedstrijd in Groningen.

Roadshow LF2018 voor toerisme ondernemers!

26-10-2017
-

In 10 bijeenkomsten wordt de toeristische sector in Friesland bijgepraat over het Culturele Hoofdstad programma, wordt promotiemateriaal uitgedeeld en krijgt u tips om op het programma in te spelen.

Lokaal horecanieuws in de media

Koningsnacht en Koningsdag in Sneek

18-04-2019 - Sneek- De festiviteiten rondom Koningsdag in Sneek beginnen op vrijdagavond 26 april vanaf 20.00 uur in het centrum van Sneek. Het swingterras van de Marktstraat start dan met live muziek van Kevin & Andre. In veel horecagelegenheden wordt live muziek of dj's ingezet om Koningsdag alvast feestelijk in te luiden. Op zaterdagmorgen worden de inwoners van Sneek gewekt door de reveille door de blazers van de Putkapel rond 8.15 uur om zo op tijd te verschijnen voor de traditionele aubade om 9.00 uur.

Cocktail Party en Betten, Bootje & De Rest in Café Neighbours Sneek

17-04-2019 - Sneek- We kruipen langzaam richting de zomer en wat past daar nou beter bij dan heerlijke frisse cocktails! Zijn jij en je vriendinnen ook gek op cocktails? Tijdens de cocktail party drink je tot 01.

Urban Hiphopfeest Get Lit in Grand Café Ludiek

15-04-2019 - Sneek- Vrijdag a.s., 19 april,  is er in Grand Café Ludiek een Urban Hiphopfeest met Get Lit waarbij de organisatie zich richt op de doelgroep 16 t/m 21 jaar. "In de afgelopen jaren heeft er niet een feest zoals dit plaatsgevonden.  Wat ons feest origineel maakt is dat wij twee verschillende podia hebben. Op de begane grond komen DJ Puri (inmiddels internationaal bekend, uit Sneek), Forrest Thomas, Yung R3bel draaien en geeft Louis Pedro een live act.