Afdeling Terschelling zonder bestuur

KHN afdelingsnieuws

Meld je aan voor de infoavond 'Puber in uitvoering' op 7 mei in Heerenveen

16-04-2019
-

Weet jij hoe het puberbrein werkt van jouw medewerkers? En vind jij het soms ook lastig om jonge medewerkers te bereiken, te motiveren en te behouden? Meld je dan aan voor de infoavond over het puberbrein op 7 mei in Heerenveen via dit aanmeldformulier.

Hoe bouw je een dossier op en wat moet je doen als je medewerker zich ziek meldt? Ontdek het op 22 mei in Assen

08-04-2019
-

Op 22 mei organiseert Horeca Maatwerk twee op elkaar aansluitende workshops over Dossieropbouw en ontslag en Ziekteverzuim en re-integratie. In één dag word je helemaal bijgepraat over alle do's en dont's en bieden wij je handvatten hoe om te gaan met ziekteverzuim van je medewerkers.

De Pleats in Burgum ontvangt ‘Meiinoar Meidwaan’ Vignet

28-03-2019
-

Maandag 25 maart reikte wethouder Gelbrig Hoekstra het MVO-vignet ‘Meiinoar Meidwaan’ uit aan De Pleats in Burgum. ‘De Pleats geeft plek aan jongeren die anders werken en denken’, aldus wethouder Hoekstra. ‘Bij de begeleiding betrekken ze alle ruim 50 medewerkers van het restaurant. Op die manier blijven de taken voor de jongeren afwisselend en interessant.’  

Sander Meeter tapt de mooiste bieren van Noord-Nederland

04-10-2018
-

De beste biertjes van Noord-Nederland worden getapt door barman Sander Meeter van Beachclub Lemmer in Friesland. Sander won 1 oktober de regionale tapwedstrijd in Groningen.

Roadshow LF2018 voor toerisme ondernemers!

26-10-2017
-

In 10 bijeenkomsten wordt de toeristische sector in Friesland bijgepraat over het Culturele Hoofdstad programma, wordt promotiemateriaal uitgedeeld en krijgt u tips om op het programma in te spelen.

Lokaal horecanieuws in de media

'Vakantiebeleid op de eilanden moet op de schop'

17-04-2019 - Toeristische ondernemers op Terschelling kunnen buiten de schoolvakanties amper vrij nemen met hun gezinnen. Dat moet en kan anders. Dolgraag zou Werner Zuurman eens met zijn vrouw en kinderen (10, 8 en 4) op vakantie gaan. De regels staan het echter niet toe dat de eigenaar van restaurant De Bras en wellnesshotel Caracol er buiten de schoolvakanties met zijn gezin tussenuit gaat.

Ontspannen op Terschelling

13-04-2019 - Westcord Aparthotel Boschrijck bevindt zich in het bos, vlak bij West-Terschelling en biedt appartementen tot 6 personen. Ze zijn ingericht met keuken, aparte slaapkamers en balkon of terras. Aparthotel Boschrijck beschikt ook over een kinderparadijs, wellness en restaurant. Gasten mogen gratis gebruik maken van het naastgelegen binnenzwembad. Vanuit het…