Frank Smeijers van De Hoijse Hoeve in Someren heeft al ruim twee jaar camerabeveiliging via All-Right Security. "Een goede oplossing, waarmee ik altijd zicht heb op mijn zaken. Ook als ik er zelf niet ben."

Frank heeft nog geen inbraak of overval meegemaakt, maar de behoefte aan camerabewaking was er wel.

Personeelsplanning

Ook op het gebied van personeelsplanning kan camerabeveiliging uitkomst bieden. "Als ik zie dat het rustig is bel ik op om aan te geven dat een medewerker alvast naar huis kan. Of andersom: als het druk is roep ik extra mankracht op."

Kortingsregeling KHN-leden

De samenwerking met All-Right Security beviel Frank zo goed dat hij onlangs ook zijn alarmsysteem door hen heeft laten installeren. Frank: "Ik had al een installatie elders, maar daar ben ik vanaf gestapt. Ik ben heel tevreden over de samenwerking met All-Right Security, dit was voor mij dus een logische stap. Via KHN profiteer ik bovendien van de kortingsregeling voor KHN-leden. Ik bespaar dus ook nog op de kosten van de installatie."

Persoonlijk contact

Groot voordeel is het persoonlijke contact. Frank: "Als horecaondernemer weet ik hoe belangrijk dit is. Maar bij veel grote bedrijven zie je na het aangaan van de overeenkomst niemand meer. Contracten worden vaak stilzwijgend verlengd. En als je vraagt of er iemand langs kan komen, ben je zomaar weer een jaar verder. Bij All-Right Security is dit anders. En als ik een vraag heb zijn ze altijd bereikbaar. Zowel telefonisch, via de mail of sms, krijg ik direct antwoord."

Meer weten?

All-Right Security biedt all-in-horecapakketten voor camerabewaking en inbraakalarm. Kijk op khn.nl/allrightsecurity en profiteer ook van de speciale KHN-ledenprijzen!