Afdeling Texel

KHN afdelingsnieuws

Basistraining Bhv (1 dag) en E-learning 23 september in Alkmaar

12-08-2019
-

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wil je als horecaondernemer je bhv-diploma halen? Of je medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

VVD wil één loket voor vergunningen van strandpaviljoenhouders

18-07-2019
-

KHN is erg blij met deze steun in de rug voor strandondernemers

Breng gratis je evenement of nieuws onder de aandacht via Holland boven Amsterdam

28-06-2019
-

De destinatie marketingorganisatie Holland boven Amsterdam (HbA) houdt zich bezig met marketing en promotie van het gebied Noord-Holland Noord om bezoekers uit andere regio’s te verleiden in onze regio te verblijven. Het budget voor marketingacties wordt door 17 gemeenten beschikbaar gesteld.

Verslag overleg coördinatoren strandverenigingen Noord-Holland 22 mei

03-06-2019
-

Op 22 mei heeft een overleg plaatsgevonden met de vijf coördinatoren van de strandverenigingen in Noord-Holland. Strandpaviljoen Deining was gastheer tijdens deze vergadering. Onderstaand treffen jullie de overgebleven punten aan en de koppelingen naar de diverse onderliggende stukken.

Ondernemers Texel maken vuist tegen personeelstekort

29-03-2019
-

Met de oprichting van de Texel Academy slaan Texelse ondernemers de handen ineen, om het groeiend personeelstekort op het eiland terug te dringen. De werkgevers willen op deze manier investeren in de arbeidskrachten die het Waddeneiland zo hard nodig heeft. De Texel Academy biedt leerlingen uit het hele land een bijzondere horecaopleiding en bovendien betaalbare woonruimte en een baangarantie.

In 9 stappen naar Excellent cameratoezicht via de gratis scan voor ondernemers in Noord-Holland

26-03-2019
-

Geschat wordt dat er in totaal één miljoen camera’s in Nederland zijn. Camera’s om ondernemers, burgers en hun eigendommen te beschermen. In meer dan de helft van de gevallen blijken de beelden teleurstellend en kunnen ze daardoor niet door de politie worden gebruikt om daders op te sporen.

Politiek en horeca Noord-Holland: het is tijd dat er één overheidsloket voor strandondernemers komt

08-03-2019
-

Er moet zo snel mogelijk één loket komen waar strandondernemers in Noord-Holland al hun vergunningen kunnen regelen. Daarmee moet er een eind komen aan de wirwar van overheidsloketten waar strandondernemers nu mee te maken hebben. Dit was één van de uitkomsten van het politieke debat dat KHN Noord-Holland dinsdagavond 6 maart in De Nadorst in Blokker organiseerde.

UPDATE overleg Strandbelangen Noord-Holland 27 februari 2019

01-03-2019
-

Op woensdag 27 februari heeft de Strandbelangen Noord-Holland vergaderd bij Strandpaviljoen Deining in Castricum.

Provinciale Staten op de hoogte gebracht van belang van de horeca

13-12-2018
-

In aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen 2019 heeft KHN Noord-Holland een brief naar de partijen binnen de provincie Noord-Holland gestuurd om een aantal belangrijke zaken onder hun aandacht te brengen. Het gaat om onderwerpen die van belang zijn voor horecaondernemers in de provincie Noord-Holland.

Even voorstellen: nieuwe KHN-regiomanager Ramesh Jongens

03-12-2018
-

Graag stel ik mezelf aan u voor: mijn naam is Ramesh Jongens en per 3 december 2018 ben ik uw contactpersoon bij uw branchevereniging Koninklijke Horeca Nederland.

Lokaal horecanieuws in de media

'Opgewekt op kop met de energie van de toekomst'

15-08-2019 - Website Nieuws - Actuele berichten'Opgewekt op kop met de energie van de toekomst' Uitgave krant over ontwikkelingen duurzame energie op de Waddeneilanden De Waddeneilanden zetten sinds 2007 in op duurzame energie als aanjager voor duurzame ontwikkeling. Vandaag, donderdag 15 augustus wordt de krant getiteld 'Opgewekt op kop met de energie van de toekomst' verspreid samen met Texel dit Weekend én is gratis af te halen bij de VVV, dorpshuizen en gemeentehuis.

De Lindeboom mag bedden niet verplaatsen

15-08-2019 - Gepubliceerd: Donderdag 15 Augustus 2019, 9:02 uur De Lindeboom in Den Burg mag 8 van de 25 ongebruikte toeristische bedden die het hotel telt niet overhevelen naar Gravenstraat 9. Dat heeft het college besloten. In totaal beschikt De Lindeboom over 125 slaapplaatsen. De voorgenomen verplaatsing maakt onderdeel uit van een plan van De Lindeboom voor Question Plaza en Gravenstraat 9, nu in functie als fietsenstalling. Vast aan dit pand zit een woning, grenzend aan de Molenstraat.

Haarlem - Overval op restaurant Haarlem

13-08-2019 - Laatste update: 13-08-2019 | 09:18 Haarlem - Maandagavond rond 23.00 uur is een pizzeria aan de Tesselschadeplein overvallen. Hierbij raakte niemand gewond. Rond 23.00 uur stapte er een jongen binnen en bedreigde een van de medewerkers met een wapen. Na de overval is de verdachte gevlucht. De politie heeft nog een zoekslag gemaakt in de omgeving maar heeft de verdachte niet meer aangetroffen. Getuigenoproep De politie is op zoek naar getuigen.