Afdeling Texel

KHN afdelingsnieuws

Workshop Dossieropbouw en ontslag (halve dag) 27 mei in Heemskerk

11-04-2019
-

Je wilt een goede werkgever zijn en tegelijkertijd voorbereid zijn als je tot ontslag wilt overgaan. Tijdens de workshop Dossieropbouw en ontslag leer je in een halve dag meer over de eisen die gesteld worden aan het personeelsdossier. En je weet welke acties je moet ondernemen voordat je tot ontslag kan overgaan.

Cursus Marketing in de horeca (1 dag) 14 mei in Bloemendaal

02-04-2019
-

Je wilt je vaste gasten binden en nieuwe gasten verleiden om voor jou te kiezen. Maar hoe doe je dat in een wereld met een enorm horeca-aanbod? Met deze cursus weet je hoe je verschillende marketingmiddelen inzet om bekende en nieuwe gasten naar jouw horecabedrijf te trekken.

Ondernemers Texel maken vuist tegen personeelstekort

29-03-2019
-

Met de oprichting van de Texel Academy slaan Texelse ondernemers de handen ineen, om het groeiend personeelstekort op het eiland terug te dringen. De werkgevers willen op deze manier investeren in de arbeidskrachten die het Waddeneiland zo hard nodig heeft. De Texel Academy biedt leerlingen uit het hele land een bijzondere horecaopleiding en bovendien betaalbare woonruimte en een baangarantie.

In 9 stappen naar Excellent cameratoezicht via de gratis scan voor ondernemers in Noord-Holland

26-03-2019
-

Geschat wordt dat er in totaal één miljoen camera’s in Nederland zijn. Camera’s om ondernemers, burgers en hun eigendommen te beschermen. In meer dan de helft van de gevallen blijken de beelden teleurstellend en kunnen ze daardoor niet door de politie worden gebruikt om daders op te sporen.

Gratis training overvalpreventie in de horeca 7 mei in Castricum

25-03-2019
-

Meld je snel aan voor een gratis overvalpreventietraining! Je krijgt concrete handvatten en leert om effectief te blijven handelen voor jouw eigen veiligheid en die van je medewerkers en gasten. Kijk snel voor een training bij jou in de buurt.

Politiek en horeca Noord-Holland: het is tijd dat er één overheidsloket voor strandondernemers komt

08-03-2019
-

Er moet zo snel mogelijk één loket komen waar strandondernemers in Noord-Holland al hun vergunningen kunnen regelen. Daarmee moet er een eind komen aan de wirwar van overheidsloketten waar strandondernemers nu mee te maken hebben. Dit was één van de uitkomsten van het politieke debat dat KHN Noord-Holland dinsdagavond 6 maart in De Nadorst in Blokker organiseerde.

UPDATE overleg Strandbelangen Noord-Holland 27 februari 2019

01-03-2019
-

Op woensdag 27 februari heeft de Strandbelangen Noord-Holland vergaderd bij Strandpaviljoen Deining in Castricum.

Koopstroomonderzoek 2018: Online shoppen vooral effect op middelgrote centra

15-02-2019
-

Het aantal mensen dat online winkelt, blijft nog steeds toenemen. Dat heeft met name effect op middelgrote winkelcentra. Winkels in deze gebieden zien hun omzet teruglopen. Dat is een van de conclusies uit het ‘Randstad Koopstromenonderzoek 2018’. Opvallend is dat de grote centra hun positie juist verstevigen.

Veel ideeën voor arbeidsmarkt in de Kop van Noord-Holland

14-02-2019
-

Tijdens een drukbezochte bijeenkomst van het Groot Bestuurlijk Overleg (GBO) op vrijdag 8 februari zijn ruim 120 deelnemers met elkaar aan de slag gegaan met actuele vraagstukken op het gebied van werk. Dat heeft een aantal goeie ideeën opgeleverd. Het winnende team met het beste idee van een Talent Adoptieplan (TAP) verdient de enorme wisselbeker.

Provinciale Staten op de hoogte gebracht van belang van de horeca

13-12-2018
-

In aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen 2019 heeft KHN Noord-Holland een brief naar de partijen binnen de provincie Noord-Holland gestuurd om een aantal belangrijke zaken onder hun aandacht te brengen. Het gaat om onderwerpen die van belang zijn voor horecaondernemers in de provincie Noord-Holland.

Lokaal horecanieuws in de media

Natuureiland Texel Magazine 2019

18-04-2019 - Website Nieuws - Actuele berichtenNatuureiland Texel Magazine 2019 Ieder jaar brengt het Nationaal Park Duinen van Texel in samenwerking met haar partners - waaronder de gemeente Texel - het magazine Natuureiland Texel uit. De editie 2019 is uitgekomen. Het magazine is het hele seizoen gratis verkrijgbaar bij diverse toeristische plekken op Texel zoals de TESO-boten, de VVV, Ecomare en het Vogel Informatie Centrum. Het tijdschrift zet alle facetten van het bijzondere natuurgebied centraal.

3 dagen Texel vanaf €129 per persoon

18-04-2019 - 2 x overnachting in een tweepersoonskamer 2 x uitgebreid ontbijtbuffet Informatiepakket over Texel met fiets- en wandelroutes 1 dag fietshuur Toegang tot de Texelse vuurtoren 1 uur privégebruik sauna en Turks stoombad (reserveren verplicht) Grand Hotel Opduin is een heerlijk viersterrenhotel in de duinen, op loopafstand van strand en dorp. Deze aanbieding geldt o.b.v. beschikbaarheid tot 31 december 2019. Aankomstdagen zondag t/m woensdag en vanaf oktober ook weekenden. Prijs vanaf € 129 p.p. o.

Bijzonder: er is een brasserij in klassieke stijl geopend vlakbij Delft

17-04-2019 - Als je via 't Haantje richting Den Hoorn fietst of vaart, valt het niet te missen: De Buytenplaets. Het gebouw is spiksplinternieuw, maar doet aan als een oud landhuis. De brasserij en bed & breakfast is nu een paar dagen open: wij gingen eens langs. De Buytenplaats zit precies op de hoek van Den Hoorn, Rijswijk en Delft. In de zomer varen de plezierboten hier af en aan en ook fietsers rijden hier vaak. Het plan was oorspronkelijk om op deze locatie - net als de rest van Sion - huizen te bouwen.