Voedselverspilling

In het bevorderen van maatschappelijk verantwoord ondernemen participeert KHN in de Alliantie Verduurzaming Voedsel. Hierin focussen partijen onder andere op het terugdringen van voedselverspilling. Bijvoorbeeld via het ondersteunen van pilotprojecten of het aanbieden van praktische tools.

Nieuws

Hogere marge door minder vlees en meer groenten

22-09-2017
-

Horecaondernemers kunnen een hogere marge behalen door de verhouding vlees/vis en groenten op het bord aan te passen. Al bij twintig procent minder vlees en vijftig procent meer groenten behaalt een ondernemer veel meer inkoopmarge en de gasttevredenheid blijft hetzelfde. Dat blijkt uit onderzoek van Stichting Variatie in de Keuken.

Horecaondernemers in gesprek met Kamerleden over duurzaamheid

12-09-2017
-

KHN laat Kamerleden zien wat er allemaal al gebeurt op het gebied van duurzaam ondernemen in de horeca

Binnen drie uur helemaal bij met de nieuwe Hygiënecode

24-04-2017
-

De adviseurs van KHN BedrijfsAdvies helpen u om de voedselveiligheidsprocessen in uw bedrijf aan te passen volgens de wettelijke eisen.

Alliantie Verduurzaming Voedsel overhandigt ‘stamppot vol duurzaamheid’ aan staatssecretaris Van Dam

01-03-2016
-

Bedrijfsleven tilt verduurzaming over de gehele linie naar het volgende level

Ministerie EZ dankt horecaondernemers voor deelname onderzoek voedselverspilling

15-01-2016
-

Tijdens Horecava bedankte het ministerie van EZ KHN-horecaondernemers Marcel Hansen (Zilte Zoen), Hans Jansen (Malle Jan) en Gerhard Flantua (Flantuas) voor hun inzet.

Vraag & antwoord

Waar kan ik terecht met vragen en klachten over de NVWA?

Heeft u concrete vragen of klachten over het optreden van de inspectiedienst? Neem dan contact op met de NVWA.

NVWA
Telefoon: 0900 0388
Web: www.nvwa.nl
E-mail: info@nvwa.nl
Hoofdkantoor NVWA
Catharijnesingel 59 Utrecht

Terug