Afdeling Tilburg

KHN afdelingsnieuws

17 mei: Themabijeenkomst energie- en CO2-besparing

09-04-2019
-

Wil je weten hoe je energie en CO2 (en daarmee geld) kunt besparen? Kom dan 17 mei a.s. naar de themabijeenkomst voor ondernemers in Noord Brabant!

Brandveiligheid en stekkers

09-04-2019
-

Brandweer Midden-West Brabant heeft verschillende filmpjes gemaakt om jouw gasten en medewerkers te informeren over veiligheid in de horeca.

Basistraining Bhv (1 dag) en E-learning 21 mei in Roosendaal

05-04-2019
-

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wil je als horecaondernemer je bhv-diploma halen? Of je medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

Café Bet Kolen in Tilburg 40 jaar lid van KHN

28-03-2019
-

KHN feliciteert café Bet Kolen in Tilburg met haar veertig jaar lidmaatschap van KHN. Het café is al sinds 1930 een begrip in Tilburg. Voorzitter KHN Tilburg, Dolf Colen, feliciteerde uitbater Michel Zoontjes met dit jubileum.

Reeks overvallen in Brabant: weet jij wat je moet doen?

26-03-2019
-

Afgelopen weekend zijn drie horecabedrijven in Tilburg overvallen. Het aantal overvallen in Brabant is in 2018 fors gestegen. KHN wil jou als horecaondernemer in Brabant informeren over wat je moet doen als het jou overkomt en wat moet je vooral laten.

Brandveiligheid en kaarsen

26-03-2019
-

Brandweer Midden-West Brabant heeft verschillende filmpjes gemaakt om jouw gasten en medewerkers te informeren over veiligheid in de horeca.

Brabantse Gastvrijheid Award 2019

13-03-2019
-

Wie heeft de meest gastvrije locatie van Brabant? Na een succesvolle eerste editie in 2018 gaat VisitBrabant samen met Omroep Brabant en andere Brabantse partners ook dit jaar op zoek naar de meest gastvrije locatie uit de Brabantse vrijetijdssector.    

Veilig uitgaan tijdens uiteten

12-03-2019
-

Brandweer Midden-West Brabant heeft verschillende filmpjes gemaakt om jouw gasten en medewerkers te informeren over veiligheid in de horeca.

Eendaagse training 'Meer omzet door reviews' op 14 mei in Etten-Leur

05-03-2019
-

Online reviews bereiken een internationaal miljoenenpubliek. De presentatie en prestatie van jouw bedrijf op reviewsites is daarom cruciaal. Wil je weten hoe je een goede reactie op een review schrijft? Dan is de praktijkgerichte training iets voor jou.

Cafe De Boekanier 25 jaar lid van KHN

27-02-2019
-

Een horecaman in hart in nieren is Alex Schneiders. Recentelijk zat hij nog in het bestuur van KHN Tilburg, hij vierde onlangs ook zijn 12,5 jaar lidmaatschap van KHN met 'Klein Cafe van Horen Zeggen' en nu dan ook 25 jaar met 'Cafe De Boekanier'.

Lokaal horecanieuws in de media

Tilburg wil waterpijpcafé El Clasico sluiten na drugsvondst

19-04-2019 - TILBURG - Als het aan de gemeente Tilburg ligt gaat horecazaak El Clasico aan de Berkdijksestraat op slot. ,,En we willen de vergunning intrekken", aldus de woordvoerster van burgemeester Weterings. ,,Hiervoor zijn we de juridische procedures gestart." De maatregel volgt op de inval van woensdagavond. De politie ging het pand binnen na meerdere meldingen over mogelijke drugshandel vanuit de zaak en bovengelegen woning. El Clasico is een shishalounge, waar bezoekers een waterpijp kunnen roken.

Bekerfinale Willem II 5 mei te zien op groot scherm op de Heuvel in Tilburg

18-04-2019 - TILBURG - Terwijl duizenden Tilburgers zondag 5 mei naar de Kuip afreizen voor de bekerfinale van Willem II tegen Ajax, willen mogelijk ook duizenden mensen de wedstrijd in de eigen binnenstad volgen. Omdat de kroegen dat hoogstwaarschijnlijk niet aan kunnen, komt er een groot scherm op de Heuvel.  Dat scherm komt ter hoogte van het standbeeld van Willem II, zo weet Tilburg.com. Het is een initiatief van een aantal restaurants op de Heuvel.

Het geld is binnen: plantaardig restaurant Food Focus opent in Tilburg

18-04-2019 - Na een lange crowdfundcactie is het de Tilburgse Bregje Mols gelukt. Ze haalde ruim €75.000,- op voor het verwezenlijken van haar plantaardige restaurant in de binnenstad van Tilburg. Focus Foodbar wordt de naam en als alles meezit opent de zaak al deze zomer.  Focus Foodbar Bregje weet precies wat ze wil met haar Foodbar: een pand in het centrum, plek voor zo'n veertig gasten, een (kleine) buitenruimte en een menukaart met veel variatie.