Afdeling Tilburg

KHN afdelingsnieuws

Extra cursus ingepland Wet Arbeidsmarkt in Balans nu ook in Brabant!

19-08-2019
-

Ben en blijf up to date van de ontwikkelingen van het arbeidsrecht. Kom ook naar de ochtendsessie op 10 oktober!

Brabantse vrijetijdssector en VisitBrabant tillen gastvrijheid naar hoger niveau

15-05-2019
-

Op 9 mei vond in het Willem-II Stadion in Tilburg de kick-off plaats van het programma dat gastvrijheid in de Brabantse vrijetijdssector naar een nóg hoger niveau moet tillen.

Even voorstellen: Tijdelijke waarneming KHN-regiomanager regio Midden West Brabant

10-05-2019
-

Graag stel ik mezelf aan je voor: mijn naam is Merel Reijers en ik vervang tijdelijk Ria Cruijssen die, zoals je weet, voor langere tijd afwezig is in verband met ziekte. Tot voor kort was ik werkzaam als regiomanager in regio Oost-Brabant.

Brandveiligheid en stekkers

09-04-2019
-

Brandweer Midden-West Brabant heeft verschillende filmpjes gemaakt om jouw gasten en medewerkers te informeren over veiligheid in de horeca.

Café Bet Kolen in Tilburg 40 jaar lid van KHN

28-03-2019
-

KHN feliciteert café Bet Kolen in Tilburg met haar veertig jaar lidmaatschap van KHN. Het café is al sinds 1930 een begrip in Tilburg. Voorzitter KHN Tilburg, Dolf Colen, feliciteerde uitbater Michel Zoontjes met dit jubileum.

Reeks overvallen in Brabant: weet jij wat je moet doen?

26-03-2019
-

Afgelopen weekend zijn drie horecabedrijven in Tilburg overvallen. Het aantal overvallen in Brabant is in 2018 fors gestegen. KHN wil jou als horecaondernemer in Brabant informeren over wat je moet doen als het jou overkomt en wat moet je vooral laten.

Brandveiligheid en kaarsen

26-03-2019
-

Brandweer Midden-West Brabant heeft verschillende filmpjes gemaakt om jouw gasten en medewerkers te informeren over veiligheid in de horeca.

Brabantse Gastvrijheid Award 2019

13-03-2019
-

Wie heeft de meest gastvrije locatie van Brabant? Na een succesvolle eerste editie in 2018 gaat VisitBrabant samen met Omroep Brabant en andere Brabantse partners ook dit jaar op zoek naar de meest gastvrije locatie uit de Brabantse vrijetijdssector.    

Veilig uitgaan tijdens uiteten

12-03-2019
-

Brandweer Midden-West Brabant heeft verschillende filmpjes gemaakt om jouw gasten en medewerkers te informeren over veiligheid in de horeca.

Carnaval komt eraan! Waar moet je op letten?

28-02-2019
-

Zijn er regels? Waar moet je op letten? Check de tips van KHN!

Lokaal horecanieuws in de media

9 x Tilburgse zaken die veel meer aandacht verdienen

25-08-2019 - Wie kent Brownies & Downies of Prins Heerlijk niet? Op deze lunchplekken krijgen mensen met een handicap de kans om te werken. Door het doen van een opleiding en stage krijgen deze toppers de kans om ook lekker mee te doen met het arbeidsleven. Er zijn nog meer plekken in Tilburg die dit ook doen, waaronder lunchroom Da's Andere Koek. Je kunt hier gezellig langskomen voor ontbijt, lunch, een high tea of een kop koffie. Dit noemen we nou een zaak in Tilburg die meer aandacht verdient.

Camelot realiseert 100 studentenkamers op Tilburgse campus

23-08-2019 - Leegstandsbeheerder Camelot gaat voor medio september 2019 bijna honderd internationale studenten huisvesten op de campus van de Universiteit van Tilburg.Het Prisma-pand op het terrein van de Universiteit van Tilburg wordt getransformeerd tot een complex van bijna 100 studentenkamers. De studenten voor wie deze woonruimte bedoeld is verblijven momenteel in hotels. Door een gebrek aan kamers in Tilburg en omstreken is het vooral voor internationale studenten lastig om woonruimte te vinden.

Acht bestuurders betrapt op rijden onder invloed tijdens politiecontrole in Tilburg

23-08-2019 - TILBURG - Bij een alcoholcontrole in Tilburg heeft de politie donderdagavond zes personen betrapt op het rijden onder invloed van alcohol. Twee bestuurders zaten achter het stuur terwijl ze drugs op hadden. Karen Luiken 23-08-19, 09:02 Delen per e-mail Sluit Behalve de acht personen die onder invloed reden, was er ook nog een bestuurder die nog een straf open had staan. ,,Deze zit de komende tijd bij ons op hotel", aldus een jeugdagent.