Afdeling Tilburg

KHN afdelingsnieuws

Brabantse vrijetijdssector en VisitBrabant tillen gastvrijheid naar hoger niveau

15-05-2019
-

Op 9 mei vond in het Willem-II Stadion in Tilburg de kick-off plaats van het programma dat gastvrijheid in de Brabantse vrijetijdssector naar een nóg hoger niveau moet tillen.

Gratis training overvalpreventie in de horeca 25 juni in Hilvarenbeek

13-05-2019
-

Meld je snel aan voor een gratis overvalpreventietraining! Je krijgt concrete handvatten en leert om effectief te blijven handelen voor jouw eigen veiligheid en die van je medewerkers en gasten. Kijk snel voor een training bij jou in de buurt.

Even voorstellen: Tijdelijke waarneming KHN-regiomanager regio Midden West Brabant

10-05-2019
-

Graag stel ik mezelf aan je voor: mijn naam is Merel Reijers en ik vervang tijdelijk Ria Cruijssen die, zoals je weet, voor langere tijd afwezig is in verband met ziekte. Tot voor kort was ik werkzaam als regiomanager in regio Oost-Brabant.

Brandveiligheid en stekkers

09-04-2019
-

Brandweer Midden-West Brabant heeft verschillende filmpjes gemaakt om jouw gasten en medewerkers te informeren over veiligheid in de horeca.

Café Bet Kolen in Tilburg 40 jaar lid van KHN

28-03-2019
-

KHN feliciteert café Bet Kolen in Tilburg met haar veertig jaar lidmaatschap van KHN. Het café is al sinds 1930 een begrip in Tilburg. Voorzitter KHN Tilburg, Dolf Colen, feliciteerde uitbater Michel Zoontjes met dit jubileum.

Reeks overvallen in Brabant: weet jij wat je moet doen?

26-03-2019
-

Afgelopen weekend zijn drie horecabedrijven in Tilburg overvallen. Het aantal overvallen in Brabant is in 2018 fors gestegen. KHN wil jou als horecaondernemer in Brabant informeren over wat je moet doen als het jou overkomt en wat moet je vooral laten.

Brandveiligheid en kaarsen

26-03-2019
-

Brandweer Midden-West Brabant heeft verschillende filmpjes gemaakt om jouw gasten en medewerkers te informeren over veiligheid in de horeca.

Brabantse Gastvrijheid Award 2019

13-03-2019
-

Wie heeft de meest gastvrije locatie van Brabant? Na een succesvolle eerste editie in 2018 gaat VisitBrabant samen met Omroep Brabant en andere Brabantse partners ook dit jaar op zoek naar de meest gastvrije locatie uit de Brabantse vrijetijdssector.    

Veilig uitgaan tijdens uiteten

12-03-2019
-

Brandweer Midden-West Brabant heeft verschillende filmpjes gemaakt om jouw gasten en medewerkers te informeren over veiligheid in de horeca.

Cafe De Boekanier 25 jaar lid van KHN

27-02-2019
-

Een horecaman in hart in nieren is Alex Schneiders. Recentelijk zat hij nog in het bestuur van KHN Tilburg, hij vierde onlangs ook zijn 12,5 jaar lidmaatschap van KHN met 'Klein Cafe van Horen Zeggen' en nu dan ook 25 jaar met 'Cafe De Boekanier'.

Lokaal horecanieuws in de media

Aziatisch eten: 2 x pop up restaurants in Tilburg deze week

19-06-2019 - Aziatisch eten: we love it! Van heerlijke gerechten bij Don's Noodle Shop tot fantastische curry's bij Jasmine en van sushi bij de verschillende sushirestaurants tot Koreaans barbecueën op Stappegoor. Maar eens in de zoveel tijd duiken er ook Aziatische pop-up restaurants op. Deze week maar liefst twee.  Gin Fizz voor één dag Izakaya In samenwerking met kok Thom Hehemann wordt Gin Fizz voor één dag getransformeerd tot Izakaya.

Zeg het maar: waar eet je het lekkerst Indonesisch in Tilburg?

19-06-2019 - Het hoort bij onze cultuur: Indisch eten. Wij Hollanders lusten dan ook allemaal graag een rijsttafeltje op zijn tijd. Indonesische restaurants, afhaalloketten en warungs  genoeg in Tilburg, maar waar hebben ze nou de állerlekkerste Indonesische maaltijd? Shoot! We horen graag waar je het lekkerst Indonesisch kunt eten in Tilburg.

Zorgen in De Blaak zitten vooral bij aantal arbeidsmigranten in nieuwbouw

18-06-2019 - TILBURG - De huisvesting van de eerste 190 arbeidsmigranten in een te verbouwen kantoorpand nabij de wijk De Blaak gaat waarschijnlijk geen grote hobbel worden. Een zwaardere dobber wordt de fase daarna: nieuwbouw van een logiesverblijf voor 430 mensen op het terrein pal naast hotel Ibis.