Afdeling Tubbergen

KHN afdelingsnieuws

Provincie Overijssel - Subsidie Jonge bedrijfsopvolgers!

15-04-2019
-

Onder een familiebedrijf verstaan wij een MKB-onderneming waarvan meer dan 50% van de aandelen in handen is van één familie. De familie heeft een beslissende bevoegdheid betreffende de bedrijfsvoering en opvolging. Ook is de leiding (bij de meerderheid) in handen van één familie.

Training Effectief communiceren met jouw medewerkers (1 dag) op 20 mei in Zwolle

08-04-2019
-

Wat is jouw visie als werkgever en wat verwacht je van jouw medewerkers? Hoe zorg je ervoor dat jouw boodschap goed overkomt bij je medewerkers? Hoe bereid je een functionerings- of slecht nieuwsgesprek voor?

Training omgaan met ongewenst gedrag en agressie (halve dag) op 6 mei in Zwolle

05-04-2019
-

KHN organiseert in samenwerking met Chubb Fire & Security op maat gemaakte cursussen over het omgaan met ongewenst gedrag en agressie in de horeca.

Stenden Hotel Management School gaat het land in

02-04-2019
-

De duale flexibele opleiding van Stenden Hotel Management School gaat voor bedrijven en geïnteresseerden regionale voorlichtingsbijeenkomsten en selectiedagen organiseren.

Gastvrijheidscursus: Hoe krijg ik positieve reviews (halve dag) op 14 mei in Zwolle

01-04-2019
-

Je wilt dat je gasten een optimale gastvrijheids-beleving ervaren binnen jouw bedrijf. Dan is de kans immers groot dat zij een positieve recensie achterlaten. Hoe kun je hiervoor zorgen? In deze training leer je te kijken door de ogen van je gast zodat je hun ervaring kunt verbeteren.

Gerard André van café De Alm wint Veiligheidsprijs Deventer

16-03-2019
-

Burgemeester Ron König overhandigde de prijs op 7 maart aan Gerard André

Versterken groene uitstraling toeristische bedrijven KHN Overijssel

05-03-2019
-

De kwaliteit van de groene omgeving in Overijssel is hèt visitekaartje vanuit de vrijetijdseconomie naar haar gasten. De vele campings, hotels e.a. presenteren zich binnen die groene omgeving zeer verschillend. Gastvrij Overijssel wil graag de kwalitatieve (groene – landschappelijke) uitstraling van deze VTE-bedrijven verbeteren. Daarom is deze stimuleringsregeling ontworpen, met een maximale bijdrage van € 4.900,-.

Het kan weer! Investeren in de Overijsselse vrijetijdssector met PMPC 2.0

30-01-2019
-

Bent u die bevlogen ondernemer in de vrijetijdssector die de verbinding aan durft te gaan? De provincie Overijssel zoekt ondernemers die samen met een partner nieuwe producten willen ontwikkelen en realiseren. Zo maken en houden we Overijssel aantrekkelijk. Samenwerken verdient meer!

Lokaal horecanieuws in de media

gmb-2019-88128 : Tubbergen

16-04-2019 - Gemeente Tubbergen - verleende ontheffing - Tiemansweg 3 in Langeveen (nabij): ontheffing drank- en horecawet Autocross Langeveen Afgelopen periode zijn een of meer vergunningen en/of ontheffingen verleend. Belanghebbenden kunnen een bezwaarschrift indienen bij het gemeentebestuur. Dat kan gedurende 6 weken na de verzending aan de aanvrager.

Wielercafé in Ootmarsum

13-04-2019 - In hotel Twents Gastenhoef in Ootmarsum wordt dinsdagavond (19.30 uur) een wielercafé gehouden. De organisatie is in handen van de Ronde van Overijssel en De Twentsche Courant Tubantia. De ploegleiders Marc Reef (Team Subweb) en Jan Boven (Jumbo-Visma) zijn de twee hoofdgasten. Ook voormalig veldrijder Maarten Nijland is te gast, evenals de aanstormende wielertalenten Rick Pluimers (Enter)en Lars Boven (Reutum). Ook de Almelose renner Wim...

Witte goud: oogst 'machtig lekkere' asperges in Mander begonnen

12-04-2019 - MANDER - Met het steken van de eerste asperge begon vrijdagochtend het aspergeseizoen voor aspergeboerderij Oude Luttikhuis in Mander.  Het steekseizoen duurt zes tot acht weken. Eigenaar Peter Oude Luttikhuis (foto) verwacht in totaal zo'n 6.000 kilo van acht verschillende rassen te oogsten. Het verse witte goud verkoopt de boerderij aan particulieren en horecabedrijven.  De verkoop begint nu en duurt tot 24 juni want dan eindigt volgens traditie de aspergetijd.