Afdeling Tubbergen

KHN afdelingsnieuws

Ben jij ook bij de (gratis) workshop Informatieplicht Energiebesparing op dinsdag 25 juni?

13-06-2019
-

Verbruikt jouw bedrijf meer dan 50.000 kWh aan elektriciteit of meer dan 25.000 m3 gas per jaar? Dan ben je verplicht om je voor 1 juli 2019 te registreren bij het e-Loket Informatieplicht Energiebesparing van de overheid. Daar moet je aangeven welke maatregelen je hebt genomen of gaat nemen om energie te besparen.

Gratis training overvalpreventie in de horeca op 1 juli in Zwolle

27-05-2019
-

Meld je snel aan voor een gratis overvalpreventietraining! Je krijgt concrete handvatten en leert om effectief te blijven handelen voor jouw eigen veiligheid en die van je medewerkers en gasten. Kijk snel voor een training bij jou in de buurt.

Basistraining Bhv en E-learning op 25 juni in Zwolle

13-05-2019
-

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wil je als horecaondernemer je bhv-diploma halen? Of je medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

Provincie Overijssel - Subsidie Jonge bedrijfsopvolgers!

15-04-2019
-

Onder een familiebedrijf verstaan wij een MKB-onderneming waarvan meer dan 50% van de aandelen in handen is van één familie. De familie heeft een beslissende bevoegdheid betreffende de bedrijfsvoering en opvolging. Ook is de leiding (bij de meerderheid) in handen van één familie.

Stenden Hotel Management School gaat het land in

02-04-2019
-

De duale flexibele opleiding van Stenden Hotel Management School gaat voor bedrijven en geïnteresseerden regionale voorlichtingsbijeenkomsten en selectiedagen organiseren.

Gerard André van café De Alm wint Veiligheidsprijs Deventer

16-03-2019
-

Burgemeester Ron König overhandigde de prijs op 7 maart aan Gerard André

Versterken groene uitstraling toeristische bedrijven KHN Overijssel

05-03-2019
-

De kwaliteit van de groene omgeving in Overijssel is hèt visitekaartje vanuit de vrijetijdseconomie naar haar gasten. De vele campings, hotels e.a. presenteren zich binnen die groene omgeving zeer verschillend. Gastvrij Overijssel wil graag de kwalitatieve (groene – landschappelijke) uitstraling van deze VTE-bedrijven verbeteren. Daarom is deze stimuleringsregeling ontworpen, met een maximale bijdrage van € 4.900,-.

Lokaal horecanieuws in de media

Plaatselijke horeca kijkt uit naar CSI Twente

16-06-2019 - GEESTEREN - De plaatselijke horeca pikt een graantje mee op het CSI Twente, dit jaar CHIO, in Geesteren. Zuid Europeanen maken een feestje van hun etentje. "En het is een week met andere gezelligheid.

De Kruidentuin in Geesteren pakt parkeerplaats aan: 'Elk weekend verkeersregelaars nodig'

13-06-2019 - GEESTEREN - Bistro de Kruidentuin in Geesteren gaat de parkeerplaats aanpakken, zodat er meer plekken zijn. In de weekenden is het zo druk bij het restaurant, dat er zelfs verkeersregelaars nodig zijn.  De parkeerplaats blijft op de huidige plek, al wordt er wel een kleine groenstrook verwijderd. "Daarmee hopen we meer ruimte te creëren", legt eigenaar Jivar Misakian uit. Hij is sinds kort ook eigenaar van het pand aan de Hardenbergerweg 105 in Geesteren.

Vleermuis is de weg kwijt

13-06-2019 - REUTUM - Een vleermuis zorgde woensdagavond voor grote hilariteit bij Cafe Restaurant De Molenberg. De vliegende muis was het pand binnengedrongen en zorgde een uur lang voor onrust bij de bezoekers. Het beestje vloog rakelings langs de gasten die op dat moment aanwezig waren in het pand. Dit zorgde voor hilarische taferelen. Het beestje liet zich niet vangen maar wist uiteindelijk op eigen kracht het pand aan de achterzijde weer te verlaten.