Afdeling Tubbergen

KHN afdelingsnieuws

Workshop Dossieropbouw en ontslag op 17 september in Zwolle

06-08-2019
-

Je wilt een goede werkgever zijn en tegelijkertijd voorbereid zijn als je tot ontslag wilt overgaan. Tijdens de workshop Dossieropbouw en ontslag leer je in een halve dag meer over de eisen die gesteld worden aan het personeelsdossier. En je weet welke acties je moet ondernemen voordat je tot ontslag kan overgaan.

Provincie Overijssel - Subsidie Jonge bedrijfsopvolgers!

15-04-2019
-

Onder een familiebedrijf verstaan wij een MKB-onderneming waarvan meer dan 50% van de aandelen in handen is van één familie. De familie heeft een beslissende bevoegdheid betreffende de bedrijfsvoering en opvolging. Ook is de leiding (bij de meerderheid) in handen van één familie.

Stenden Hotel Management School gaat het land in

02-04-2019
-

De duale flexibele opleiding van Stenden Hotel Management School gaat voor bedrijven en geïnteresseerden regionale voorlichtingsbijeenkomsten en selectiedagen organiseren.

Gerard André van café De Alm wint Veiligheidsprijs Deventer

16-03-2019
-

Burgemeester Ron König overhandigde de prijs op 7 maart aan Gerard André

Versterken groene uitstraling toeristische bedrijven KHN Overijssel

05-03-2019
-

De kwaliteit van de groene omgeving in Overijssel is hèt visitekaartje vanuit de vrijetijdseconomie naar haar gasten. De vele campings, hotels e.a. presenteren zich binnen die groene omgeving zeer verschillend. Gastvrij Overijssel wil graag de kwalitatieve (groene – landschappelijke) uitstraling van deze VTE-bedrijven verbeteren. Daarom is deze stimuleringsregeling ontworpen, met een maximale bijdrage van € 4.900,-.

Lokaal horecanieuws in de media

Bijzondere Beatles tribute op Rockpodium in Fleringen

14-08-2019 - FLERINGEN - Rockpodium Fleringen staat aan de vooravond van Koningsdag 2020 in het teken van de muziek van de legendarische Britse band The Beatles. De Friese tributeband The Beatles Sessions treedt vrijdagavond 26 april op in de zaal van horecabedrijf DOK's in het dorp.  The Beatles Sessions is deze maand - augustus 2019 -  overigens te zien tijdens het International Beatleweek Festival in het Britse Liverpool, de stad waar de 'Fab Four' werd opgericht.

Primeur: Vasse krijgt eigen versie van Strade Bianche

12-08-2019 - VASSE - De eerste zogeheten gravel fietstocht in de gemeente Tubbergen wordt op zaterdag 14 september gehouden. De maximaal 250 deelnemers aan deze eerste G.R.I.T. (Gravel Ride In Twente) vertrekken die dag vanaf het terrein van horecabedrijf Tante Sien aan de Denekamperweg in Vasse.  Er zijn twee routes uitgezet, van 80 en 125 kilometer. Die routes over voornamelijk onverharde wegen - gravelwegen - gaan door Twente en het grensgebied in Duitsland.