Afdeling Uden

KHN afdelingsnieuws

Gratis training overvalpreventie in de horeca 3 juli in Helvoirt

20-05-2019
-

Meld je snel aan voor een gratis overvalpreventietraining! Je krijgt concrete handvatten en leert om effectief te blijven handelen voor jouw eigen veiligheid en die van je medewerkers en gasten. Kijk snel voor een training bij jou in de buurt.

Brabantse vrijetijdssector en VisitBrabant tillen gastvrijheid naar hoger niveau

15-05-2019
-

Op 9 mei vond in het Willem-II Stadion in Tilburg de kick-off plaats van het programma dat gastvrijheid in de Brabantse vrijetijdssector naar een nóg hoger niveau moet tillen.

Metamorfose La Colline in Oss

10-04-2019
-

De enige Osse brasserie La Colline heeft grootse plannen! Sinds maandag is de horecagelegenheid gesloten om zich op te maken voor een grote verbouwing.

Reeks overvallen in Brabant: weet jij wat je moet doen?

26-03-2019
-

Afgelopen weekend zijn drie horecabedrijven in Tilburg overvallen. Het aantal overvallen in Brabant is in 2018 fors gestegen. KHN wil jou als horecaondernemer in Brabant informeren over wat je moet doen als het jou overkomt en wat moet je vooral laten.

Nieuwe Fan's KHN Powerlab 'Goed werkgeverschap!'

18-03-2019
-

Groots was de opkomst op 18 maart voor de, door KHN regio Oost Brabant georganiseerde, workshop Powerlab 'Goed werkgeverschap' gegeven door de Fan-Factory.

Brabantse Gastvrijheid Award 2019

13-03-2019
-

Wie heeft de meest gastvrije locatie van Brabant? Na een succesvolle eerste editie in 2018 gaat VisitBrabant samen met Omroep Brabant en andere Brabantse partners ook dit jaar op zoek naar de meest gastvrije locatie uit de Brabantse vrijetijdssector.    

Lokaal horecanieuws in de media

Uden breidt betaald parkeren uit in Kerkstraat en St. Janstraat

19-06-2019 - UDEN - De gemeente Uden breidt per 1 juli het gebied voor betaald parkeren ietsjes uit. Het gaat om de St. Janstraat en een deel van de Kerkstraat. Met grote gele borden worden inwoners en bezoekers alvast gewaarschuwd.  Bij de reconstructie van de Birgittinessenstraat en St. Janstraat maakt de gemeente al duidelijk dat het betaald parkeren ter plaatse wordt uitgebreid. Het gaat met name om het gedeelte vanaf café-restaurant Sergeant Peppers tot aan de Veghelsedijk bij restaurant Somm.

Operatie Luchtmachtdagen geslaagd, jammer van files

17-06-2019 - Wie het complete evenemententerrein van de Luchtmachtdagen in Volkel afloopt beleeft om de paar honderd meter een deja-vu-gevoel. Heb ik dat blok met eet- en drankkramen niet eerder gezien? Niet gek. Op het terrein met een lengte van 2,5 kilometer staan zestig cateringstands in veertien clusters en…

Die ster van Oonivoo verbaast ons niet

13-06-2019 - In het rijtje van 'the place to be' voor de lekkerbek staat restaurant Oonivoo. Aan de Markt in hartje Uden. Nauwelijks anderhalf jaar na de opening wordt het restaurant van Marco en Esther van Bergen bekroond met een Michelinster. Chef- kok Thijs Berkers en zijn team zijn hiervoor verantwoordelijk. De klassieke basis kreeg hij mee van…