Afdeling Vaals

KHN afdelingsnieuws

Foodcourt Liberation, festiviteiten in Vaals rond 75-jarig jubileum bevrijding

15-08-2019
-

Zoals u in de onlangs door de gemeente aan alle horecaondernemers verstuurde brief heeft kunnen lezen vinden er rond het 75-jarig jubileum van onze bevrijding diverse activiteiten in Vaals plaats. 

Workshop Bedrijfsoverdracht/Bedrijfsbeëindiging op 23 september in Eindhoven

09-08-2019
-

Wil je weten wat er komt kijken bij het beëindigen of verkopen van je onderneming? Het is zinvol om hier in een vroeg stadium al over na te denken en je te laten informeren. Tijdens deze workshop nemen we alle opties door en krijg je de juiste handvatten aangereikt om over te gaan tot bedrijfsbeëindiging of bedrijfsoverdracht.

Wie sjön Vols is - Ontdek hoe mooi Vaals is

05-06-2019
-

Jo Pelzer (IVN en VVV) gaat per 2 juli a.s. op dinsdagochtend van 10.30 tot 11.30 uur een rondleiding geven voor diegenen die hier interesse in hebben.

Het Eurovisie Songfestival naar Limburg?

23-05-2019
-

Er zijn heel veel steden in Nederland die het Eurovisie Songfestival in 2020 graag binnen hun gelederen willen halen, maar zou 't niet 't allerleukste zijn als dit enorme festijn volgend jaar in Limburg gehouden wordt? En hoeveel exposure zou dit wellicht op kunnen leveren voor de (horeca) ondernemers in Limburg?

KHN Maastricht en Heuvelland maakt bezwaar tegen invoering verplicht digitaal nachtregister Gulpen-Wittem

15-04-2019
-

KHN Maastricht en Heuvelland heeft via de media en daarna vanuit signalen van haar leden in Gulpen-Wittem kennis genomen van het voornemen om per 1 januari 2020 het digitale nachtregister verplicht in te voeren.

Hoe trots ben jij op Limburg?

08-04-2019
-

Nieuws van Foodlab Limburg! FoodLab Limburg gaat voor een Limburg waarbij de culinaire sector een drijvende kracht is voor de gehele vrijetijdssector.

Debat over ontwikkeling Luchtvaart Zuid-Limburg 13 maart gemeente Eijsden-Margraten

12-03-2019
-

Wij informeerden jullie eerder over onze zorgen over de ontwikkelingen bij Maastricht Aachen Airport in relatie tot toerisme. Graag wijzen we julie op de bijeenkomst die 13 maart plaatsvindt over dit onderwerp.

Carnaval komt eraan! Waar moet je op letten?

28-02-2019
-

Zijn er regels? Waar moet je op letten? Check de tips van KHN!

Igor Stel gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Limburg

08-10-2018
-

Op maandag 8 oktober is Igor Stel, eigenaar van All-in Echt, Kasteel Limbricht, Valdeludo en Entertrain gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Limburg 2018/2019.

Nieuwe Trambaanfietsroute goed idee? Geef uw mening!

01-05-2018
-

Met de Trambaanfietsroute willen de Provincie Limburg, de gemeenten Maastricht, Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem en Vaals de economische en toeristisch-recreatieve structuur van Zuid-Limburg en de Euregio versterken. Wat vindt u van deze route? Geef uw mening!

Lokaal horecanieuws in de media

L1mburg Centraal: Horeca in lege winkelruimtes in Vaals

16-08-2019 - Het was een doorn in het oog voor de inwoners van Vaals. Na drie jaar waren de nieuwe winkelruimtes aan het Koningin Julianaplein nog steeds leeg! Maar er is een oplossing. In één klap krijgen alle ruimtes een horecabestemming. Een Turkse ondernemer uit Aken gaat er mee aan de slag. Ons nieuws, jouw verhaal, dagelijks om 17:30 op L1 TV. Meer L1mburg Centraal op L1.nl/L1mburgCentraal.

Akens-Turkse ondernemersfamilie investeert miljoenen in Vaals

16-08-2019 - Restaurants, terrasjes, evenementen en festivals. Wat Vaals voor ogen had met het Koningin Julianaplein, gaat vorm krijgen in FestiVaals: een levendig, bruisend hart met een Euregionale uitstraling.

Foodcourt Liberation, festiviteiten in Vaals rond 75-jarig jubileum bevrijding

15-08-2019 - Zoals u in de onlangs door de gemeente aan alle horecaondernemers verstuurde brief heeft kunnen lezen vinden er rond het 75-jarig jubileum van onze bevrijding diverse activiteiten in Vaals plaats.  Zoals u in de onlangs door de gemeente aan alle horecaondernemers verstuurde brief heeft kunnen lezen vinden er rond het 75-jarig jubileum van onze bevrijding diverse activiteiten in Vaals plaats.