Afdeling Valkenburg aan de Geul

KHN afdelingsnieuws

Poll openbare toiletten in centrum Valkenburg

12-08-2019
-

Leden KHN Valkenburg worden attent gemaakt op en gevraagd deel te nemen aan de poll inzake openbare toiletten in centrum Valkenburg.

Workshop Bedrijfsoverdracht/Bedrijfsbeëindiging op 23 september in Eindhoven

09-08-2019
-

Wil je weten wat er komt kijken bij het beëindigen of verkopen van je onderneming? Het is zinvol om hier in een vroeg stadium al over na te denken en je te laten informeren. Tijdens deze workshop nemen we alle opties door en krijg je de juiste handvatten aangereikt om over te gaan tot bedrijfsbeëindiging of bedrijfsoverdracht.

Maatwerktrajecten Foodlab in Valkenburg

29-05-2019
-

Zoals je weet hebben onlangs (op 7 en 13 mei jl.) een tweetal informatiebijeenkomsten plaats gevonden waarin een presentatie is gegeven over de plannen van Foodlab en dan met name over het opstarten van een community in Valkenburg.

Het Eurovisie Songfestival naar Limburg?

23-05-2019
-

Er zijn heel veel steden in Nederland die het Eurovisie Songfestival in 2020 graag binnen hun gelederen willen halen, maar zou 't niet 't allerleukste zijn als dit enorme festijn volgend jaar in Limburg gehouden wordt? En hoeveel exposure zou dit wellicht op kunnen leveren voor de (horeca) ondernemers in Limburg?

Hoe trots ben jij op Limburg?

08-04-2019
-

Nieuws van Foodlab Limburg! FoodLab Limburg gaat voor een Limburg waarbij de culinaire sector een drijvende kracht is voor de gehele vrijetijdssector.

Verslag algemene ledenvergadering KHN Valkenburg. d.d. 13 maart 2019

21-03-2019
-

Op 13 maart jl. vond de ALV plaats. Deze vergadering was goed bezocht en er is discussie gevoerd over verschillende zaken. In het verslag lees je waar het over ging.

Debat over ontwikkeling Luchtvaart Zuid-Limburg 13 maart gemeente Eijsden-Margraten

12-03-2019
-

Wij informeerden jullie eerder over onze zorgen over de ontwikkelingen bij Maastricht Aachen Airport in relatie tot toerisme. Graag wijzen we julie op de bijeenkomst die 13 maart plaatsvindt over dit onderwerp.

Carnaval komt eraan! Waar moet je op letten?

28-02-2019
-

Zijn er regels? Waar moet je op letten? Check de tips van KHN!

Igor Stel gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Limburg

08-10-2018
-

Op maandag 8 oktober is Igor Stel, eigenaar van All-in Echt, Kasteel Limbricht, Valdeludo en Entertrain gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Limburg 2018/2019.

Lars Dorren nieuwe voorzitter KHN Valkenburg aan de Geul

08-06-2018
-

Bestuursvernieuwing binnen de lokale afdeling. Onlangs heeft de huidige voorzitter Theo Rooding te kennen gegeven zijn taak als voorzitter te willen neerleggen. Hij blijft wel actief als bestuurslid.  

Lokaal horecanieuws in de media

Poll openbare toiletten in centrum Valkenburg

12-08-2019 - Leden KHN Valkenburg worden attent gemaakt op en gevraagd deel te nemen aan de poll inzake openbare toiletten in centrum Valkenburg. Leden KHN Valkenburg worden attent gemaakt op en gevraagd deel te nemen aan de poll inzake openbare toiletten in centrum Valkenburg. Iedereen moet regelmatig naar het toilet. Zichtbare en toegankelijke toiletten zorgen ervoor dat bewoners, toeristen en toevallige voorbijgangers actief kunnen deelnemen aan het maatschappelijk en openbaar leven.