Afdeling Valkenburg aan de Geul

KHN afdelingsnieuws

Maatwerktrajecten Foodlab in Valkenburg

29-05-2019
-

Zoals je weet hebben onlangs (op 7 en 13 mei jl.) een tweetal informatiebijeenkomsten plaats gevonden waarin een presentatie is gegeven over de plannen van Foodlab en dan met name over het opstarten van een community in Valkenburg.

Het Eurovisie Songfestival naar Limburg?

23-05-2019
-

Er zijn heel veel steden in Nederland die het Eurovisie Songfestival in 2020 graag binnen hun gelederen willen halen, maar zou 't niet 't allerleukste zijn als dit enorme festijn volgend jaar in Limburg gehouden wordt? En hoeveel exposure zou dit wellicht op kunnen leveren voor de (horeca) ondernemers in Limburg?

Gratis training overvalpreventie in de horeca 24 juni in Heerlen

13-05-2019
-

Meld je snel aan voor een gratis overvalpreventietraining! Je krijgt concrete handvatten en leert om effectief te blijven handelen voor jouw eigen veiligheid en die van je medewerkers en gasten. Kijk snel voor een training bij jou in de buurt.

Hoe trots ben jij op Limburg?

08-04-2019
-

Nieuws van Foodlab Limburg! FoodLab Limburg gaat voor een Limburg waarbij de culinaire sector een drijvende kracht is voor de gehele vrijetijdssector.

Verslag algemene ledenvergadering KHN Valkenburg. d.d. 13 maart 2019

21-03-2019
-

Op 13 maart jl. vond de ALV plaats. Deze vergadering was goed bezocht en er is discussie gevoerd over verschillende zaken. In het verslag lees je waar het over ging.

Debat over ontwikkeling Luchtvaart Zuid-Limburg 13 maart gemeente Eijsden-Margraten

12-03-2019
-

Wij informeerden jullie eerder over onze zorgen over de ontwikkelingen bij Maastricht Aachen Airport in relatie tot toerisme. Graag wijzen we julie op de bijeenkomst die 13 maart plaatsvindt over dit onderwerp.

Visie toeristische bedrijfstak Zuid-Limburg op Maastricht Aachen Airport

12-02-2019
-

Het Provinciebestuur gaat zich heroriënteren op de toekomst van Maastricht Aachen Airport (MAA). KHN heeft samen met VVV Zuid-Limburg en Recron haar visie gegeven op de huidige exploitatie van MAA en onze zorgen daaromtrent. Wij delen deze graag met jullie.  

Muziekcafés en (kleinere) poppodia in Limburg opgelet!

28-01-2019
-

De provincie Limburg stelt subsidiegelden voor (kleine) poppodia en muziekcafe's beschikbaar.

Igor Stel gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Limburg

08-10-2018
-

Op maandag 8 oktober is Igor Stel, eigenaar van All-in Echt, Kasteel Limbricht, Valdeludo en Entertrain gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Limburg 2018/2019.

Lars Dorren nieuwe voorzitter KHN Valkenburg aan de Geul

08-06-2018
-

Bestuursvernieuwing binnen de lokale afdeling. Onlangs heeft de huidige voorzitter Theo Rooding te kennen gegeven zijn taak als voorzitter te willen neerleggen. Hij blijft wel actief als bestuurslid.  

Lokaal horecanieuws in de media

Valkenburg wil geen woningen in leegstaande hotels in centrum

18-06-2019 - Valkenburg wil in principe geen woningen in leegstaande hotels in het centrum van het Geulstadje.

Robijnen juweliers op St. Gerlach

17-06-2019 - "Twee succesvolle familiebedrijven in de juweliers- en horlogebranche vierden op Château St. Gerlach dat ze al 40 jaar (robijn) innig samenwerken. Het Zwitserse Chopard, een van de wereldmerken op het gebied van juwelen en horloges, en de Maastrichtse juwelier Leon Martens, die ook de landelijke juweliersketen Schaap en Citroen bestuurt.

Nieuwe hotels in Valkenburg moeten zich onderscheiden van bestaand aanbod

17-06-2019 - Nieuwe hotels die zich in Valkenburg willen vestigen, moeten zich duidelijk onderscheiden van het bestaande aanbod. Alleen op die manier kan de kwaliteit van de sector als geheel verbeterd worden, vindt de gemeente.