Unieke korting op uw horecataxaties!

Van der Weerd Horecataxaties

Zoekt u de absolute zekerheid van een waterdicht onderbouwd horecataxatierapport, maar betaalt u daar liever geen cent teveel voor? Als lid van KHN profiteert u bij ‘s lands grootste horecataxateur Van de Weerd Horecamakelaardij van een korting van liefst 10% op het gehele taxatiebedrag!

Een exclusieve korting die onder meer van toepassing is op: onroerende zaak taxaties, taxatie van horecabedrijfspanden, bedrijfsexploitatietaxaties, erfpacht en opstal, taxatie voor en na verbouwing, taxatie van huurwaarde (en/of gebruik) en bijvoorbeeld gecorrigeerde vervangingswaarde van objecten en percelen.

Specialist in horecataxaties

Van de Weerd Horecamakelaars is al vele jaren gespecialiseerd in het taxeren van tal van horecagerelateerde (on)roerende zaken. Door onze ervaring en expertise zijn onze taxatierapporten dé basis van een succesvolle transactie of een solide bedrijfseconomische beslissing. Of het nu gaat om verkoop, aankoop, verhuur, inhuur of financiering. In alle gevallen rekent u op onze ervaren, en voor KHN-leden extra gunstig geprijsde, taxateurs. Schakel de knowhow van de absolute marktleider in horecataxaties vandaag nog in.

Hoe profiteert u?

Als u onderstaand contactformulier invult, neemt Van de Weerd contact met u op. U kunt ook zelf contact opnemen met Van de Weerd via taxaties@vdweerd.nl of 030-2345080.

Ja, ik wil meer informatie!

KHN-lidnummer
Bedrijfsnaam
Contactpersoon
Vestigingsadres
Postcode
Vestigingsplaats
Telefoonnummer 
E-mailadres
Met welke reden wilt een taxatie?
Opmerking
Terug
KHN Energiewet App banner
KHN Ledenvoordelen