Hoger rendement uit uw drankverkoop

Van Duijnen Horeca service

Stelt u zich eens voor: iedereen achter uw bar tapt alleen nog maar perfecte biertjes, zonder dat er bier wegstroomt naast de glazen. Elk drankje wordt netjes afgerekend en er is geen mogelijkheid om ongezien gratis drank weg te geven. Geen gedoe met kasverschillen, maar duidelijk inzicht in de omzet en een eenvoudige administratie. Ook u kunt kosten besparen en meer grip hebben op uw drankomzet.

Bereken zelf hoeveel u kunt besparen!

Met geautomatiseerde taps (voor bier, wijn, gedistilleerd en/of frisdrank) van KHN Businesspartner Van Duijnen Horeca Service bespaart u als horecaondernemer enorm op de inkoopkosten van drank. Hierdoor werkt u makkelijker, efficiënter en winstgevender. Een interessante investering die zich meestal binnen 1 jaar al terugverdient. Ga naar www.rekenuitjewinst.nl en bereken hoeveel u per jaar kunt besparen.

"Wij besparen enorm op ons energieverbruik"

Lees de ervaring van Jorn Stouten van Poesiat & Kater in Amsterdam-Oost. Deze bierbrouwerij met proeflokaal heeft in Van Duijnen Horeca Service de perfecte partner gevonden.

“Dankzij de tapinstallaties heb ik een beter team en een beter resultaat"

Lees de ervaringen van Eric Harder van Speciaalbiercafé de Pintelier in Groningen en Hans Stelling van Boerderij Mereveld in Utrecht met de tapinstallaties van Van Duijnen.

Een eigen identiteit met een eigen pilsmerk

Lees de ervaring van Thomas Langerwerf van More-Itz in het Noord-Brabantse Drimmelen. Deze ondernemer heeft bewust gekozen om zelf te investeren in drank- en koelinstallaties.

Gratis proefplaatsing tapautomatisering voor leden van KHN!

Van Duijnen Horeca Service (VDHS) installeert tapautomatisering met een maximale waarde van € 5.000,-. De voorwaarde hierbij is dat u als ondernemer samen met de accountmanager van VDHS aantoonbaar maakt dat u de gedane investering binnen maximaal 12 maanden kunt terugverdienen. Als u de investering binnen een jaar heeft terugverdiend, betaalt u aan VDHS de investering terug. De bedoeling is dus dat u op jaarbasis minimaal € 5.000,- meer rendement uit uw drankomzet haalt. Als dat niet het geval is, verwijdert VDHS de tapautomatisering. De uitgangspunten voor de gratis proefplaatsing zijn:

  1. U verkoopt op jaarbasis minimaal 150 HL pils via de tap;
  2. VDHS stelt u in de gelegenheid om binnen maximaal 1 jaar te ervaren wat na ingebruikname van tapautomatisering de rendementsverbetering kan zijn. Met tapautomatisering worden de drankenstromen gedoseerd en alle getapte dranken geregistreerd;
  3. Voor de proefplaatsing zal Van Duijnen Horeca Service elektrische bierkranen plaatsten tezamen met een besturingssysteem genaamd skytap;
  4. De proefplaatsing leidt tot een betaalde opdracht tenzij u aantoont dat u een rendementsverbetering van minder dan € 5.000,- op jaarbasis heeft gerealiseerd.
    Gedurende de proefplaatsing biedt VDHS ondersteuning om een maximale rendementsverbetering en informatie uit de registratie te behalen; een onderdeel van de ondersteuning is periodiek persoonlijk contact;
  5. De installatie wordt voor een periode van 1 jaar (korter kan ook als u dit wenst) bij u geplaatst. Deze periode gaat in op de dag dat de installatie aan u opgeleverd wordt. Ter afronding van de proefperiode zal een evaluatiegesprek gevoerd worden tussen beide partijen. Onderdeel van dit evaluatiegesprek is het bespreken van het vervolgtraject.

Over Van Duijnen Horeca Service

Van Duijnen Horeca Service helpt horecaondernemers zo veel mogelijk rendement te halen uit hun drankverkoop. En dat met zo min mogelijk zorgen. Eén adres voor alles wat nodig is voor een goed uitgeruste bar, die maximaal rendeert. Van (geautomatiseerde) biertaps, wijntapsystemen, postmix installaties, tapsystemen voor sterke dranken, flessenkoelingen en fustenkasten tot een biertank of koelcel. Kijk op www.vanduijnenhoreca.nl voor meer informatie.

Kijkje achter de bar

Bekijk de video en neem een “kijkje achter de bar” bij Ziggo Dome, Café Le Journal, Clooney en Restaurant Vandaag om te zien hoe zij dat doen.

Eén adres voor een compleet uitgeruste bar

Lees in een advertoirial die oorspronkelijk verscheen in KHN Magazine de ervaring van Marcel van Breda, eigenaar van Louie Louie in Amsterdam-Oost over zijn keuze voor tapautomatisering van Van Duijnen Horeca.

Meer informatie

Als u onderstaand contactformulier invult, neemt Van Duijnen Horeca Service contact met u op. U kunt uiteraard ook zelf contact opnemen via khn@vanduijnen.nl of 036 538 78 78.

Ja, ik wil meer informatie!

KHN-lidnummer
Bedrijfsnaam
Contactpersoon
Vestigingsadres
Postcode
Vestigingsplaats
Telefoonnummer 
E-mailadres
Hoeveel HL bier verkoopt u op jaarbasis?
Opmerking
Terug