BookDinners is een branche-initiatief van, voor en door restaurants. Met dit platform krijg je zelf de regie over de relatie met jouw gasten, de gastgegevens en marketingacties. Kun je de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) of je eigen algemene voorwaarden hanteren?

BookDinners heeft andere algemene voorwaarden dan de UVH. BookDinners heeft er voor gekozen om eenvoudige voorwaarden op te stellen om de gebruiksvriendelijkheid van het platform in de opstartfase te stimuleren. De voorwaarden kennen om die reden dan ook geen regels omtrent annuleren. Omdat BookDinners eigen algemene voorwaarden heeft opgesteld, kun je geen andere voorwaarden toepassen, zoals bijvoorbeeld de UVH.

Controle op uw reserveringen

KHN heeft BookDinners opgezet als alternatief voor de steeds machtiger wordende bestaande platforms, zoals Iens of Thuisbezorgd. Hierbij speelt constant de afweging tussen jouw belangen en die van de gasten. Je hebt met BookDinners controle op de maximale grootte van een reservering en dus invloed op wat je wel of niet toestaat. Daarnaast kunt je het platform benutten om van bezoekers vaste gasten te maken. Tevens heb je de mogelijkheid om contact op te nemen met gasten. Met het oog op deze mogelijkheden zijn er door BookDinners algemene voorwaarden opgesteld.

Alleen vermelding op BookDinners

Als je deze mogelijkheden niet wilt benutten, kunt je er ook enkel voor kiezen om met een vermelding op BookDinners te staan. Jouw gast wordt dan doorverwezen naar jouw bedrijf om de reservering te maken. In dat geval kun je wel je eigen opgestelde voorwaarden of de UVH toepassen.

In de toekomst wordt het platform doorontwikkeld met jouw belang voorop. Daarin worden ook de mogelijkheden onderzocht om de algemene voorwaarden waar nodig uit te breiden of aan te passen. Lees hier meer over BookDinners.

Lees ook

Minder no shows? KHN geeft tips!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens